Legfontosabb Csaláskódok Disgaea: Sötétség délutáni áttekintése

Disgaea: Sötétség délutáni áttekintése

Disgaea: Délután a sötétség box art
Rendszer: PSP Review Rating Legend
Fejlesztő: Nippon Ichi Software 1,0 - 1,9 = Kerülje 4,0 - 4,4 = Nagyszerű
Kocsma: NIS America 2,0 - 2,4 = Gyenge 4,5 - 4,9 = Meg kell vásárolni
Megjelenés: 2007. október 30 2,5 - 2,9 = Átlagos 5.0 = A legjobb
Játékosok: 1-2 3,0 - 3,4 = korrekt
ESRB minősítés: Tini 3,5 - 3,9 = Jó
A Disgaea: Afternoon of Darkness gazdag, tartalmas szerelmes levél a hű rajongóknak, de az újonnan érkezők visszatérhetnek a feladóhoz
szerző: Matt Cabral

A PSP stratégiai RPG címek nagy könyvtárában való navigálás ijesztő feladat lehet. Mi a helyzet a dobozokkal, amelyek összezsúfolják a kiskereskedelmi polcokat, minden sportos, bizarr nevet és még furcsább kardforgató anime-ihletésű karaktereket, nem csoda, hogy nem vagyunk azok? képes megmondani Hősökről szóló legendánkat a Lelkünkről. És bár ezekből a több mint 40 órás eposzokból kevés igazi játékgyöngy (mint Jeanne D'Arc), a legtöbbről (például Aedis Eclipse: Generation of Chaos) kiderül, hogy par-time time szifonok.

Disgaea: Délután a sötétség képernyőkép

Szerencsére az Ön alváshiányos barátai a CCC-ben itt vannak, hogy átgázoljanak a számtalan órányi furcsa humoron és szűkösen öltözött anime-ihletésű női harcosokon, hogy elválasszák a kötelező vásárlásokat a gondolkodásuktól. Szerencsénkre a közelmúltban fedeztük fel a Disgaea: Afternoon of Darkness utat a stratégiai RPG-k álomszívó világába.

A PS2 klasszikus remake-je, a Afternoon of Darkness szórakoztató, fogyasztó, tartalommal teli csomagot kínál, amely a legkeményebb stratégiai RPG-rajongókat is megnyugtatja. Ezzel együtt, ha új vagy ebben a műfajban, és nem bölcs a szintcsiszolás és a körökre osztott játék módjaihoz, akkor kissé túlterheltnek érezheti magát e cím mélysége és réteges összetettsége miatt; bár a tapasztalt stratégák számára valóra vált álom lehet, rémálom lehet azok számára, akik először merítik lábujjaikat a rácsos medencébe. Azok számára, akik még mindig érdeklődnek, azok, akik tudják értékelni az aranyos Prinnies álcázott veszélyét, engedjék meg a jó dolgokat.

Akár az eredeti PS2 verziót játszotta, akár komoly stratégiai RPG -rajongó, aki a következő javítást keresi, nem tévedhet a Afternoon of Darkness. Új tartalmat kínál a PS2 elődjénél, és olyan átfogó élményt nyújt, amely könnyen betölti az életed 100 óráját. A hűséges rajongók már ismerik a délután furcsa varázsát, de az avatatlanok igazi csemege előtt állnak. Intelligens, szarkasztikus, hangosan nevető-vicces párbeszéd-szöveg és hang egyaránt-és gonosz, de szerethető karakterek bujkál a történetben, amely Laharlról mesél, az Alvilág világa nemrégiben elhunyt uralkodójának fiatal fiáról és jogos örököséről. a démoni trón. Miután felébresztette a szundikálásból-kétéves szunyókálásból-Etna, udvarában egy pónifarkú pixi kinézetű vazallus, mindketten el akarják hallgatni mindazokat, akik szunyókálás közben trónjukra tartottak igényt. A játékosok azonnal megismerkedhetnek a délután sötét komédiás hangvételével, mivel a játék azzal kezdődik, hogy Etna halálos módszerekkel próbálja felébreszteni Laharlt; 'ébresztőórák' arzenálja kardokat, fegyvereket és még egy kalapácsot is tartalmaz. A szomorúan buta stílus csak akkor épül fel, amikor folytatódik a törekvésetek, hogy uralkodjatok az Alvilágban. Felszabadíthatod az előbb említett Prinnies seregeit, aranyos, robbanásveszélyes csomagolású pingvineket, harcolhatsz egy Buck Rogers-szerű űr-cowboy és bátorságos robot mellékszereplője mellett, és találkozhatsz a Netherworldben lakó mindenféle tévedéssel.

Disgaea: Délután a sötétség képernyőkép

A délután kinti stílusa, amelyet rajzfilmszerű látványelemek egészítenek ki, azonnal megnyeri Önt, de mély stratégiája, feneketlen RPG-elemei és csak egy-egy szintű addiktivitása jóval az álmos idő után összeszorítja a PSP-t. Mint minden körökre épülő RTS, a stratégia nagy része onnan származik, ahol a gyalogokat a rács alapú táblára helyezi. De a délután gazdagon rétegezi a standard elrendezést Geo panelekkel; a színes paneleket földrajzi szimbólumok táplálják, amelyek befolyásolják az adott panelen történteket és az összes ehhez hasonló panelt. Így például, ha a Geo panelt méreggeo szimbólum borítja, akkor bárki, aki az ilyen típusú panelen áll, kárt szenved. Ezzel szemben egy éltető szimbólum találati pontokat ad a szerencsés panel guggolásához. További taktikai mélységet ad az a képesség, hogy elpusztítsuk, és ezáltal megváltoztassuk az adott Geo panel színét. A stratégia szintje, amelyet ez hozzáad egy már nagyon stratégiai műfajhoz, hihetetlen, ami intenzíven agyi meleeket eredményez.

Ha agya nem égeti túl a végtelenül mély harci rendszert, akkor kölcsönözhet szürkeállományt az ugyanolyan gazdag RPG-rendszernek. Pártja minden karaktere több mint száz különböző osztályba léphet, és minden fegyvere fejleszthető a játékon belüli börtönkúszásokon keresztül. Ezek a „tárgyvilágok” valódi kalandok, főnökei csatákkal kiegészítve, a fegyvereidben rejtve; ezeknek az opcionális szinteknek a belépése és sikeres teljesítése frissíti az arzenált, így sokkal erősebb leszel a csatatéren. Ezeken az oldalsó finomságokon kívül a bátor játékosok Etna módba is léphetnek; ez az alternatív tapasztalat feltételezi, hogy Laharl „megbízható” csoportja, Etna megölte őt egy halálos ébresztéssel, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy visszaszerezzék az alvilági trónt, mint ezt az alternatív karaktert.

Disgaea: Délután a sötétség képernyőkép

Nehéz elhinni, hogy egy apró UMD lemez képes ennyi játékot pakolni. Ha lustának érzi magát, a délután nagylelkűen elengedi Önt a fő 50+ órás küldetésével, de ha látni szeretné az egészet, boldogan halmozhatja a hordozható játékot, több oldalsó feladattal és alternatív lejátszási módokkal . Ha még mindig nem gátolja magát a játék jószága alatt, akkor egy baráttal is összekapcsolódhat ad-hoc harci módokban. A színes anime ihlette vizuális bemutató mellett az Afternoon zsúfolásig megtelt csomagja hangulatos hanggal egészül ki, amely tökéletesen illik ehhez a Netherworld-alapú romfhoz. Ha bármilyen hibát nevezhetünk, az a játék néha megbocsáthatatlan kameravezérlése lenne; Az izometrikus nézet és a kamera korlátozott mozgása párhuzamosan azt jelenti, hogy időnként harcolni fog, hogy minden művelet megjelenjen a képernyőn. Ettől eltekintve, és a meredek tanulási görbével, amely az újonnan érkezőket tekergeti, ez elengedhetetlen a PSP-tulajdonosok számára, akik hajlamosak elveszni a stratégiai, körökön alapuló RPG-kben.

Által Matt Cabral
CCC szabadúszó író

Jellemzők:

 • Teljesen felújítva, hogy teljes mértékben kihasználhassa a PlayStation Portable előnyeit!
 • A teljesen új történet középpontjában új élmény és új befejezés áll!
 • A Geo Cubes pillanatok alatt meg tudja fordítani a csatát - használd jól vagy használd ellened!
 • Teljesen új többjátékos módok-Csata, Győzd le a Vezetőt és Ragadd meg a zászlót!


  Értékelés 5 -ből Értékelés leírása 4.0 Grafika
  A karikatúra látványa illeszkedik a játék furcsa hangulatához. 3.0 Ellenőrzés
  Egy szellő a néha makacs kamerától eltekintve. 4.0 Zene / Hang FX / Hangszínészkedés
  Vicces hangfelvételek és megfelelő hangulatú dallamok. 5.0 Játssz érték
  Nevetséges mennyiségű tartalom. Legyen óvatos, ez a játék ellophatja az életét. 4.0 Általános értékelés - Nagyszerű
  Nem átlagos. A végső pontszám lebontását lásd a fenti Értékelési legendában. Pillanatképek / Képek Disgaea: Afternoon of Darkness képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Disgaea: Afternoon of Darkness képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Disgaea: Afternoon of Darkness képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Disgaea: Afternoon of Darkness képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Disgaea: Afternoon of Darkness képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Disgaea: Afternoon of Darkness képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Disgaea: Afternoon of Darkness képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Disgaea: Afternoon of Darkness képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Disgaea: Afternoon of Darkness képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Disgaea: Afternoon of Darkness képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Disgaea: Afternoon of Darkness képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Diavetítés