Legfontosabb Szerencsejáték DOOM Eternal rendszerkövetelmények

DOOM Eternal rendszerkövetelmények

Futtathatja számítógépén a Bethesda DOOM Eternal szoftverét? Tekintse meg a DOOM Eternal hivatalos rendszerkövetelményeit itt, és nézze meg, hogy jó-e.

ÁltalSamuel Stewart 2020. október 17 DOOM Eternal rendszerkövetelmények

A DOOM visszatér, hogy felajánlja nekünk a sorozat folytatását. Azok számára, akik az évek során élvezték ezeket a videojátékokat, ez a vérbeli remekmű a franchise csúcsán állhat.

DOOM Eternal egy közepes teljesítményű PC-re van szükség, ha teljesítményről beszélnénk. Megpróbáljuk ezt elmagyarázni, hogy lássa, a szereléke képes-e kezelni ezt a részletet.

TartalomjegyzékElőadás

Ról ről

Hiszünk abban, hogy a DOOM Eternal több szempontból is óriási előrelépést jelentett a korábbi elődökhöz képest. Bár azok, akik a Doom 2016-ra vártak, csalódhatnak. Még mindig megvan benne az előző szegmensek dühös stílusa, de táboribb, mint az előző játék.

Ennek az új DOOM-nak néhány igazán lenyűgöző aspektusa a hihetetlenül kinéző grafika, a gyönyörű tájak és az összetett történet, amely elgondolkodtat.

  Kiadási dátum:2020. március 20Platformok:PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo SwitchMűfaj:Első személyű lövöldözős játékFejlesztő:id szoftver, pánikgombos játékokKiadó:Bethesda Softworks

Rendszer-benchmarkok

Minimális rendszerkövetelmények

 • OS: Windows 7 (64 bites)
 • CPU: Intel Core i5 2500K / AMD Ryzen 3 2200G
 • RAM: 8 GB
 • GPU: NVIDIA GTX 1050 Ti 4GB / AMD Radeon R9 280 4GB
 • HDD: 50 GB

ajánlott rendszerkövetelmények

 • OS: Windows 10 (64 bites)
 • CPU: Intel Core i7 6700K / AMD Ryzen R7 1700
 • RAM: 8 GB
 • GPU: NVIDIA GTX 1060 6 GB / AMD Radeon RX 480 8 GB
 • HDD: 50 GB
DOOM Eternal rendszerkövetelmények

Optimális PC-építés

Technikailag a DOOM Eternal távolról sem szokványos játékon belüli grafikával és látványvilággal rendelkezik, ami jó hír a játékosok számára. Ha megnézzük a fent megadott rendszer-benchmarkokat, láthatjuk, hogy néhány közepes teljesítményű PC-k zökkenőmentesen és problémamentesen tudja majd futtatni, miközben továbbra is élvezheti a magas textúrabeállításokat.

Mivel a DOOM legújabb része, mondjuk ki, nem annyira megerőltető, mint a többi idei kiadás, akár egy költségvetésű PC összeállítás , amely biztosítja a tipikus játékosok számára az alapvető specifikációkat, hogy a legtöbbet hozza ki a videojátékból.

Figyelembe véve azt a tényt, hogy a DOOM Eternal nem teljesen a kompetitív játék területe, hiszen a rajongótábor nagyobb része megtérül az egyjátékos élményért, úgy gondoljuk, hogy egy high-end PC teljesítménye már csak azért is. a játék egyszerűen nem éri meg.

Bár ha Ön élő közvetítés, videó készítő vagy egyszerűen csak egy játékos, aki a 4K élményre vágyik, high-end felépítés még szükség lehet rá.

Ezek is tetszhetnek neked