Legfontosabb Szerencsejáték Dota Underlords Tier List

Dota Underlords Tier List

Szeretnél még több játékot nyerni a Dota Underlordsban? Ez a naprakész szintlista áttekintést nyújt a játék legjobb hőseiről.

ÁltalSamuel Stewart 20222. február 12. héttel ezelőtt Dota Underlords Tier List

A Valve kezdeti betörése az autós harcosok piacán Dota Underlords elöl és középen. Ebben a kompetitív stratégiai játékban a játékosoknak több hőst kell irányítaniuk, és győzelemre kell vezetniük őket.

A rendelkezésre álló hősök egy több mint 60 karakterből álló névsorból vannak összegyűjtve, így rendkívül nehéz megtanulni, hogy mely hősök eredendően jók vagy rosszak.

Szerencsére, összeállítottunk egy szintlistát, amely az összeset rangsorolja Dota Underlords hősök a legjobbtól a legrosszabbig.

Olvasson tovább a tanulás megkezdéséhez hogyan lehet a legjobban optimalizálni a csapatot, és mely hősök segítenek a győzelemben a játékban.

TartalomjegyzékElőadás

S-Tier

Dota Underlords Tier List Tier S

Ezek a legjobb hősök a játék jelenlegi metájában. Nagyszerű egyéni hősi képességekkel rendelkeznek, és szövetségeik elég nagyvonalúak ahhoz, hogy tisztességes paklit hozzunk létre rájuk összpontosítva.

Hős Szövetségek Képesség
VégzetDemon Warrior Végzet: Károsítja az ellenséget, miközben 20 másodpercig megakadályozza, hogy varázsoljanak vagy tárgyakat használjanak. Letiltja a passzív buffokat és az Alliance passzívakat is.
BoszorkánymesterVérkötő Warlock Árnyékszó: Egy varázslat, amely vagy meggyógyítja a szövetségeseket, vagy megsebzi az ellenséget. A hatás másodpercenként ketyeg 3 másodpercig.
Templomos bérgyilkosMegfoghatatlan bérgyilkos Fénytörés: Lehetővé teszi a Templar Assassin számára, hogy elkerülje a sebzést, miközben bónuszt kap a sebzéséért.
HoldMegfoghatatlan lovag Hold kardok: Passzív képesség, amely lehetővé teszi számára, hogy két sejt távolságra lévő ellenségei között ugráljon. A glaive 30%-kal kevesebb sebzést okoz minden egyes visszapattanással.
Magányos druidaVad druida Idézd meg a Szellemmedvét: Medveszellem-társat hoz a táblához.
A fény őrzőjeEmbermágus Világítás: Egy feltöltött mágikus támadás, amely egy energiahullámot bocsát ki, amely másodpercenként sebzi meg.
ZavaróBrawny Sámán Statikus vihar: A Disruptor káros statikus vihart hoz létre.
Troll HadúrTroll harcos Buzgalom: Passzív képesség, amely növeli Troll Warlord támadási sebességét minden alkalommal, amikor eltalál egy célt.

A-szint

Dota Underlords Tier List Tier A

Ezek kiváló hősök, nagyon hasznos képességekkel és szövetségekkel. Ezek a hősök megfelelnek az S-szintűeknek a megfelelő beállítással.

Hős Szövetségek Képesség
Ár vadászScaled Hunter Pusztítás: A Tidehunter a földet csapja, amitől a csápok felemelkednek, sebzést okozva és elkábítják az ellenségeket. A hatótáv, a sebzés és a kábítás időtartama a Tidehunter szintjével nő.
FejszeBrawny Warrior Berserker hívása: Axe gúnyolódik az egy cellával arrébb lévő ellenségekkel, és arra kényszeríti őket, hogy megtámadják őt. Amíg a képesség aktív, Axe bónusz páncélt kap.
Vért keresőHuman Assassin Vérvesztés: Teljes életerejének 7%-ának megfelelő sebzést szenved el, támadási sebességének 5%-át és életerejének 35%-át nyeri vissza, amikor megöl egy célpontot.
Treant ProtectorMegfoghatatlan druida Piócamag: Magot ültet az ellenségbe, amely 1,5 másodpercenként rontja az egészségüket. 50%-kal lassítja támadásukat és mozgási sebességüket. Az elvesztett egészség képes meggyógyítani a szövetségeseket egy sejttől 5 másodpercig.
MedúzaScaled Hunter Stone Gaze: A legfeljebb négy sejt távolságra lévő ellenségek, akik ránéznek, lassabban mozognak és támadnak, mielőtt végül kővé válnának. A megkövült ellenségek 20%-kal több sebzést szenvednek el.

Megosztott lövés: A Medusa két és négy extra nyíl között lő ki, amelyek további célpontokat találnak el az eredeti célponttól egy cellával távolabb. A további nyilak 20%-kal kevesebb sebzést okoznak.
ÉletlopóSzívtelen Brute Ünnep: Passzív képesség, amely lehetővé teszi a Lifestealer számára, hogy sebezze meg az ellenséget, és meggyógyítsa magát a célpont egészségének bizonyos százalékáért.
ViharszellemSzellemmágus Golyóvillám: A Storm Spirit illékony elektromossággá válik, feltöltődik a csatatéren, és károsítja az összes egységet, amelyen áthalad. A sebzés növekszik, miközben több sejten halad át.
ÁrnyékördögDemon Warlock Requiem of Souls: Károsítja az összes közeli ellenséget.
MiranaMegfoghatatlan Hunter Szent nyíl: Kilő egy nagy hatótávolságú nyilat, amely sebzést és elkábítást okoz.
NecrophosSzívtelen Warlock Haláli pulzus: Három sejten belül megsebzi és meggyógyítja az ellenséges és a barátságos egységeket.
Boszorkány doktorTroll Warlock Bénító hordó: Egy bénító képesség, amely az ellenségek között ugrál, sebzést és kábítást okozva.

B-szint

Dota Underlords Tier List Tier B

Jó hősök, amelyek arra jók, hogy elkerüljék a teljes meta-t, így meglepve az ellenfelet.

Hős Szövetségek Képesség
ÁrnyéksámánTroll sámán Hex: Árnyéksámán szintjétől függően négy-nyolc másodpercig ártalmatlan lényekké alakítja az ellenségeket.
TerrorbladeDemon Demon Hunter Metamorfózis: Terrorblade démonná változik, közelharcát távolsági támadásra változtatja, sebzést hajt végre, és növeli a támadási sebességét. A Terrorblade egy másik szövetségessel is elcseréli az egészségértékeket, amikor ez a képesség elindul.
Homok királyVadember Assassin Burrow Strike: Homokkirály befurakodik a földbe, és alagutakon halad előre, megsebesítve az ellenségeket, és 2 másodpercre elkábítva őket.

Maró döntő: 35%-kal csökkenti az ellenség támadási sebességét, 3,5 másodpercig. Ha egy célpont a Caustic Finale hatása alatt meghal, felrobban és megsérül a szövetségesei egy cellában.
AbaddonSzívtelen lovag Aphotic Shield: Megvédi a barátságos egységeket, és 10 másodpercig elnyeli a sebzést, mielőtt felrobbanna, és sebzést okozna bármely ellenséges egységnek 2 cellán belül. Eltávolítja a negatív hatásokat és a kábítást az öntvény során.
Kis kövér emberSzívtelen harcos Hús horog: Megcélozza a Pudge-tól legtávolabbi ellenséget, és feléje hozza őket, miközben sebzést okoz. Pudge és egy szövetségese egy cellával távolabb támadja a célpontot, amíg az meg nem hal.
Nyx AssassinInsect Assassin Tüskés karkötő: A Nyx Assassin tüskék kipattan a páncéljából, tagadva és tükrözve az elszenvedett sebzés 100%-át (csak egy célpont esetében). A támadó célpontokat is elkábítja.

Vérbosszú: Teleportál, hogy megtámadjon egy ellenséget 200 bónusz sebzésért. Nyx Assassin következő támadása érvényes lesz Szünet az ellenségnek 4 másodpercig, letiltva minden passzív hatást.
SlarkScaled Assassin Essence Shift: Csökkenti a célpont sebzését és támadási sebességét, miközben dörzsöli Slarkét.

Lecsap: Slark egy célponthoz ugrik, és hatástalanítja őket 3 másodpercre.
Crystal MaidenEmbermágus Arcane Aura: Támogatási képesség, amely két másodpercenként manát ad a barátságos egységeknek.
ViperaDragon Assassin Viper Strike: Méregtámadás, amely lelassítja az ellenség mozgását és támadási sebességét, miközben idővel sebzést okoz.

Maró bőr: Elérhető a Dragon Alliance-en keresztül. A vipera fertőző toxint bocsát ki, amely másodpercenként okoz kárt.
BristlebackBrawny Savage Tollspray: Bristleback tollakat szór ki a hátáról, megsebesítve az összes ellenséget 2 sejt távolságra. Az ellenségek kezdeti és halmozott sebzést kapnak minden egyes halom Quill Spray után, amelyet a kör során eltaláltak. Maximum 5 köteg megengedett.
Szél RangerNézd Huntert Energialöket: Windranger akár 1,5 másodpercig tölti az íját egyetlen erőteljes lövéshez, és a szinttől függően sebződik. Minden ellenséges Powershot-találat után 10%-kal csökken a sebzés.
KáprázatTroll gyógyító mérgező Árnyékhullám: A Dazzle erőt bocsát ki, amely 3 sejt távolságra lévő szövetségesek között ível, meggyógyít minden egyes szövetségest, miközben megsebzi az 1 sejt távolságra lévő ellenséget. Ez a képesség mindig meggyógyítja a káprázatot.
TalányŐssámán Éjféli pulzus: Olyan támadás, amely tíz másodpercre ellopja az ellenség maximális életerejének egy százalékát, és sebzésként osztja meg az ellenséges egységeknek egy területen.
LichSzívtelen Mágus Láncfagy: Felszabadít egy gömböt, amely az ellenségek között pattog, és a támadás és a mozgási sebesség csökkentése mellett sebzést is okoz.
MorphlingPrimordial Assassin Hullámforma: A morphling folyadékká oldódik, előretör, és bármit megrongál, ami előtte van. A morphling sebezhetetlen e képesség során.
Föld SzellemeSpirit Warrior Geomágneses markolat: Megidéz egy kőmaradványt a térképről, és elhúzza aktuális célpontja felé. A bejövő kő által eltalált ellenségek 3 másodpercre elnémulnak és sebzést szenvednek.
Lélek törőSavage Brute A sötétség töltése: A Spirit Breaker egy távoli ellenség felé támad, útközben eltalálja azt és az ellenségeket, és elkábítja őket.

C-Tier

Dota Underlords Tier List Tier C

Átlagos hősök, akiknek jelentős befektetésre és mesteri tudásra van szükségük ahhoz, hogy egyenrangúak legyenek a magasabb szinteken szereplőkkel.

Hős Szövetségek Képesség
Káosz lovagDemon Knight Chaos Bolt: Ez a támadás véletlenszerű mennyiségű sebzést és véletlenszerű időtartamú kábítást okoz egy célponton.
Üres SzellemÜres Szellem Különböző: A Void Spirit belép az éterbe, eltűnik és 3 portált hoz létre. 1,3 másodperc múlva kilép az egyik portálból, és 1 cellán belül sebzi az ellenséget, 5 másodpercre csökkentve a páncéljukat.
BeastmasterBrawny Hunter Vad tengelyek: A Beastmaster egyenes vonalba dobja a fejszéit, és eltalálja az útjába kerülő összes ellenséget, az ellenség további sebzést okoz, ha mindkét tengely eltalálja.
OmniknightEmberi lovag Tisztítás: Azonnal meggyógyít egy barátságos egységet, miközben megsebzi az összes ellenséges egységet egy cellával távolabb
LycanHuman Savage Warrior Megidézni a farkasokat: Lycan megidéz két farkast, hogy harcoljanak vele, majd átváltoztatja magát, buffokat szerezve az egészségre (a maximum 30%-a), a mozgási sebességre és a bónuszsebzés kritikus találati esélyére.
Ogre MagiVéres mágus Vérvágy: Az őrületet gerjeszti a szövetséges egységeken, amelyek növelik a mozgást és a támadási sebességet, az Ogre Magi pedig Blood Lust-ot is önthet magára a nagyobb támadási sebesség érdekében.
a fájdalom királynőjeDemon Assassin Fájdalom sikolya: Károsít minden ellenséget 3 cellás sugarú körben.
SlardarScaled Warrior Maró köd: A táblán lévő összes ellenség páncélzata 20 másodpercre csökken. A csökkentett összeg Slaradar szintjétől függ.
BorotvaŐsmágus Plazma mező: A Borotva egy plazmagyűrűt szabadít fel, amelynek ereje növekszik, ahogy tágul. Lelassít és sebzést okoz az ellenségnek akár 3 cellával távolabb. A sebzés és a lassúság a Razortól való távolság növekedésével nő. Minden ellenséget maximum 2-szer lehet eltalálni.
Drow RangerSzívtelen vadász Precíziós aura: Támadási sebességet és sebzést ad az egy cellával távolabb lévő szövetségeseknek, a hős szintjével növekszik.
Ember SpiritSpirit Assassin Swordsman Ököl csel: A parázsszellem parázsló sebességgel rohan körbe, szinttől függően 2-3 sejten belül minden ellenséget megtámad, majd visszatér eredeti helyére. A támadások bónusz sebzést okoznak, ami szintén az ő szintjéhez igazodik.
JuggernautBrawny Warrior Blade Fury: Ha 2 vagy több ellenséggel veszi körül, Juggernaut öt másodpercig forgatja a pengéit, ezzel sebzve az 1 cellával távolabb lévő ellenséget, miközben sebezhetetlen a mágikus támadásokkal szemben.
Természet prófétájaMegfoghatatlan druida A természet hívása: Idézz be egy bánatot a tábla széléről.
légió parancsnokaEmberi bajnok Párbaj: A Legion Commander a legalacsonyabb egészségi állapotú ellenséget veszi célba 1 cellával távolabb, és kénytelenek egy ideig megtámadni egymást. Egyik hős sem használhatja képességeit és nem gyógyulhat meg. Ha bármelyik hős meghal az időtartam alatt, a párbajt megnyerő hős maradandó bónuszt kap a sebzésért.
ÍvfelügyelőŐssámán Tempest Double: Arc Warden klónt hoz létre magáról, amely a tárgyait és varázslatait használja, de külön cooldownon.
FejvadászScrappy Assassin Shuriken Toss: Shuriken támadás, amely egy mini kábítással sújtja az ellenséget. A kár szinttel növekszik.
Halál PrófétájaFallen Heartless Ördögűzés: A Halál Prófétája 6 másodpercig gonosz szellemeket bocsát ki. A csatatéren 3 cellás sugarú körben barangolnak, sebzést okozva minden ellenségnek, amelyen áthaladnak, és visszatérve gyógyítják a Halálprófétát az okozott sebzés 25%-áért.

D-Tier

Dota Underlords Tier List Tier D

Ezek a hősök szinte teljesen leestek a metáról.

Hős Szövetségek Képesség
BatriderTroll Knight Ragadós napalm: Ragadós olajat dob ​​ki, és bevonja a talajt két sejt becsapódásától, ami növeli a támadások sérülését (szinttől függően), és 5%-kal lassítja az ellenség mozgását, akár tízszeresre is halmozódik.
MérgezőSavage Warlock Pestis körzet: Venomancer összehív egy Pestis Ward-ot, hogy együtt harcoljon.
Arctalan ürességVoid Assassin Chronocube: Hólyagot hoz létre a téridőben, megdöbbenve minden egységet, amely 2 cellával távolabb van a kocka közepétől. A Faceless Void nagyon gyorsan mozog a kocka belsejében, és 75 támadási sebességre tesz szert. Csak a Faceless Void nincs hatással. Amikor leadják, a Faceless Void megpróbálja kiteleportálni az összes barátságos Asszaszint a kockából.
TakácsRovarvadász Shukuchi: Weaver kicsúszik a látómezőből, célozhatatlanná válik, és gyorsan áthalad a 3 cellával távolabbi célponton. Weaver minden ellenséget sebz, amelyen áthalad.
AgyarVad harcos Rozmár puncs: A kritikus csapás, amely az ellenséget a levegőbe indítja, és leszállás után 40%-os lassú hatást fejt ki.
ApróPrimordial Warrior Dobás: Tiny felvesz egy véletlenszerű szomszédos ellenséget, és a legtávolabbi ellenséges célpontra indítja. Becsapódáskor a célpont sebzi az összes ellenséget 1 cellával távolabb, és elkábítja őket.
Árnyék démonSzívtelen démon Démoni tisztulás: Ismételten megtisztítja a cél ellenséges egységet, eltávolítja a pozitív buffokat, szünetet alkalmaz és lelassítja a célpontot 5 másodpercig. Az egység lassan visszanyeri mozgási/támadási sebességét az időtartam végéig, ami után sebződik.
SnapfireBrawny Sárkány Ol’ Scatteblast: 4 alapvető támadás után Snapfire felkészíti a puskáját, felrobbantja az ellenséget 2 cellán belül egy 3 cella széles kúpban, és lelassítja az érintett egységek támadását.
IOPrimal Druids Póráz: Io a legközelebbi szövetséges hőshöz kötődik, és feléje húzódik. Io és a lekötött hős támadási sebességre és sebzéscsökkentésre tesz szert. A kötél megszakad, ha az Io több mint 4 cellára van.

Áthelyezés: Io 4 másodpercre elteleportál, hogy feléleszítsen egy halott hőst. A két egység teljes egészséggel tér vissza, és megtisztulnak a negatív hatásoktól.
SvenRogue Knight Swordsman Isten ereje: Sven feldühödik és 60 másodpercig sebződik.

Hasít: Passzív képesség, amely lehetővé teszi, hogy Sven támadásai a közeli ellenségeket is lecsapják a sebzés egy százalékára.
sárkány lovagEmberi Sárkány Lovag Elder Dragon Űrlap: Feloldotta a Dragon Alliance. A Dragon Knight a három sárkány egyikének formáját öltheti, és új képességekre tesz szert a mozgási sebesség 30%-os buffadása mellett.

Lélegezzen tüzet: Egy leheletnyi tüzet szabadít fel Sárkánylovag előtt, ami megégeti az ellenséget és 6 másodpercre csökkenti a támadásaik sebzését.
BroodmotherRovar Warlock Spawn Spiderlings: Broodmother beadja fiait egy ellenséges egységbe, ezzel sebzést okozva. Ha a célpontot megölik, pókok kelnek ki. A pókok olyan megcélozhatatlan egységek, amelyek alacsony sebzést okoznak, és 1 életpontjuk van.
VarázslóellenesMegfoghatatlan démonvadász Mana Break: Az Anti-Mage minden támadáskor pontokat éget le az ellenfél manájáról, annak szintjétől függően. Az elégetett mana 50%-át sebzi a célpontnak.
MagnusVad sámán Erősítse meg: Magnus feldühít egy barátságos egységet, további sebzést és 20 másodpercig Cleave-t adva neki.
KunkkaEmberi harcos kardforgató Szellemhajó: Kunkka megidéz egy kísérteties hajót, amely végigvitorlázza a csatát, mielőtt széttörne, sebzést okozva és elkábítana minden ellenséget legfeljebb 3 cellára a roncsoktól.

F-Tier

Dota Underlords Tier List Tier F

Jelenleg ezek a játék legrosszabb hősei. Használja őket, ha jelentős kihívásra vágyik.

Hős Szövetségek Képesség
technikusokScrappy Inventor Távoli bányák: A banda olyan robbanóanyagokat gyárt, amelyek három másodperc után felrobbannak, és 3 cellás körzetben bárkit sebznek.
Bosszúálló szellemFallen Heartless A terror hulláma: A Bosszúálló Szellem elenged egy gonosz kiáltást egy egyenes úton, útközben megsebzi az ellenséges egységeket, és 6 másodpercre csökkenti a páncélzatukat.
AlkimistaScrappy Warlock Savas spray: Ez a távolsági savas támadás a három sejten belüli ellenséget érinti, és csökkenti minden ellenség páncélzatát, aki ezután lép rá, miközben idővel sebzést okoz.
KorongMegfoghatatlan sárkánymágus Illuzórikus gömb: Varázsgömb, amely egyenes ösvényen lebeg, és menet közben károsítja az ellenséget.

Fázis késés: A Dragon Alliance feloldotta. Közvetlenül a sebzés előtt Puck rövid időre átvált egy másik dimenzióba, ahol 0,5 másodpercig immunis a sérülésekkel szemben.
RubickMágus Mágus Elhalványuló csavar: Rubick egy erőteljes misztikus energiafolyamot hoz létre, amely eltalálja a célt, és további 4-szer ugrik, sebzést okozva, és 5 másodpercre 20%-kal csökkenti a támadási sebzést.
PangolierVad Swordsman Pajzs összeomlás: Pangolier felugrik a levegőbe, és visszacsapódik a földbe, sebzést okozva 2 cellán belül az ellenségnek, és ellenségenként 8%-os sebzéscsökkentést ér el 10 másodpercig. Az ugrás után a támadási tartományban lévő összes ellenség Pangolierre összpontosít.
Lidérc királyBukott kardforgató Wraithfire robbanás: Wraith King spektrális tűzzel perzsel egy ellenséget 3 cellán belül, 2 másodpercig elkábítja őket, és másodpercenként 5 másodpercig sebződik.
MeepoRogue Summoner buzi: Meepo egy véletlenszerű ellenséghez teleportál, és sebzést okoz az összes szomszédos ellenséges egységnek.

Megosztva állunk: Valahányszor Meepo lead egy képességet, másolatot készít magáról, ugyanolyan egészséggel, mint jelenleg. Ha Meepo vagy bármely klón meghal, az összes Meepo meghal .
KísértetÜres démon Spektrális tőr: A Spectre egy tőrt lök az ellenséges hősre, ezzel sebzést okoz, és árnyék-ösvényt rajzol, amely 4 másodpercre 50-el lassítja az ellenséges egységek mozgási sebességét és 50-el a támadási sebességet. A Spectre rohan, hogy megtámadja ezt az egységet, és 200 támadási sebességet és 100%-os bónusz mozgási sebességet és fokozatos mozgást szerez 4 másodpercig.
LinaEmbermágus Laguna Blade: Lina villámot sodor, amely egyetlen egységet okoz.

Ezek is tetszhetnek neked