Legfontosabb Csaláskódok Dr. Mario Online RX áttekintés

Dr. Mario Online RX áttekintés

Dr. Mario Online RX box art
Rendszer: Wii (WiiWare) Review Rating Legend
Fejlesztő: Nintendo 1,0 - 1,9 = Kerülje 4,0 - 4,4 = Nagyszerű
Pub: Nintendo 2,0 - 2,4 = Gyenge 4,5 - 4,9 = Meg kell vásárolni
Megjelenés: 2008. május 26 2,5 - 2,9 = Átlagos 5.0 = A legjobb
Játékosok: 1-2 3,0 - 3,4 = korrekt
ESRB minősítés: Mindenki 3,5 - 3,9 = Jó

A Dr. Mario évek óta az egyik kedvenc kirakós játékom, így úgy tűnt, hogy van értelme új játékot készíteni a WiiWare -hez. Most, hogy a Nintendo végre kihasználja az online játékok előnyeit, úgy tűnik, hogy az orvos által rendelt Wii játékok az online játékmenet mellett azok. Végül is, ha szereti Dr. Mario -t, akkor nem szeretné még jobban, ha online versenyt kínálna? A válasz igen, és ez a kulcs a játék értékének megértéséhez.

Dr. Mario Online RX képernyőkép

A Dr. Mario a klasszikus játék, ahol a színes kapszulák olyan tablettákba kerülnek, amelyek más tablettákat és vírusokat tartalmaznak. Ha a megfelelő színt eldobja a vírusok körül, végül megöli őket. De hogyan történik ez? Nos, csak vízszintes vagy függőleges kombinációt készít három vagy több, a vírussal azonos színű pirulából, és eltűnik. A tablettákat a D-Pad segítségével mozgathatja, és egy gombnyomással elforgathatja, akárcsak a Tetris játékkal. A legtöbb szint több vírust tartalmaz; Minél nagyobb nehézségi fokozatot választ, annál többet kell gondoskodnia. Ezenkívül módosíthatja a tabletták leesésének sebességét, ami őrülten kihívást jelenthet a játékban. Ez a rejtvényfejtő biztosan nem könnyű, de ha tetszik, akkor végül megszokja, és jó munkát végez.

A Dr. Mario RX Online két fő játékmóddal rendelkezik: Dr. Mario és Virus Buster. Dr. Mario -ban a klasszikus módban játszhat, ahol a fő cél az, hogy minden szinten elpusztítsa a vírusokat, és továbblépjen a következő szintre. Van még Vs. CPU mód, ahol versenyez a géppel. Ha Ön vagy a CPU több lépést is elpusztít egyetlen mozdulattal (lánccal), akkor kis színes blokkokat küld az ellenfél játéktáblájára. Ez fájdalmas a nyakában, amikor például éppen a következő kék kombinációt készíti, és egy sárga darab pont ráesik, és megöli a stratégiáját. Ezután sárga kombinációt kell készítenie, mielőtt megszabadulhat az alábbi kék daraboktól. Ezenkívül a legtöbb kapszula két színre van osztva, így nehéz kitölteni egy kombinációt anélkül, hogy elrontaná a környező sorokat vagy sorokat.

Dr. Mario Online RX képernyőkép

A vaku mód nem olyan fájdalmas, mint a Vs. mód. A cél az, hogy megölje a konténerben lévő vírusokat, mielőtt az ellenség megteszi. Itt senki nem küld extra blokkokat az ellenfélnek, így nagyobb esélye van arra, hogy helyesen tegye a dolgokat. A Virus Buster mód kicsit trükkösebb. Itt stratégiailag elhelyezheti a leeső kapszulákat úgy, hogy a Wii távirányítóval rájuk mutat, és lenyomva tartja az A vagy B gombot. A játék elrendezése és a tabletták is sokkal nagyobbak, mint a többi játékmódban; így könnyebb látni, de valahogy nehezebb játszani. Ez is csak egyjátékos.

Ezen játékmódok egyike sem vonzó, ha már rendelkezik Dr. Mario -val egy másik rendszerhez. Sajnos be kell vallanom, hogy több csalódást, mint örömöt találtam a letöltés és a játék után. Emlékszem a régi szép időkre, amikor nagyon rabja voltam Dr. Mario -nak, és kézi számítógépen játszottam. Azok az idők eljöttek és elmúltak, és Dr. Mario még mindig ugyanaz. Mint korábban említettem, ennek a játéknak a kulcsa a vadonatúj online játékmenet.

Dr. Mario Online RX képernyőkép

Pillanatképek / Képek Dr. Mario Online RX képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Dr. Mario Online RX képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Dr. Mario Online RX képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Dr. Mario Online RX képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Dr. Mario Online RX képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Dr. Mario Online RX képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Dr. Mario Online RX képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Diavetítés