Sárkány Aerie

A Dragon Aerie -t az Aldia's Keep főnökének legyőzése után lehet elérni. Miután kilépett a liftből a főnök szobája mögött, és belépett a légtérbe, lesz egy rövid út (egyelőre figyelmen kívül hagyja a hidat a lejtős ösvényen balra), amely a jobb oldalon egy sziklán álló smaragdhírnökhöz vezet. Beszéljen vele, hogy megkapja az idős tollat, valamint további történetekkel kapcsolatos információkat is megtudjon. Azt is megemlíti, hogy a sárkány szívesen fogad. Ez igaz, barátságos NPC, hacsak nem támadják meg. Miután befejezte a beszélgetést, menjen vissza a hídhoz, amelyen elhaladtunk, és keresztezze azt, hogy elérjük a környék első máglyáját. Menjen át a kis szoba másik ajtaján, és menjen fel az emelkedő ösvény tetejére egy új hídra. Egy robbanó múmia (aki a felszerelés során sebzést okoz, valamint rendszeres károkat okoz) rohan feléd a másik oldalról, ha túl közel kerülsz. Vedd ki távoli támadásokkal vagy csalival, és kerüld el a robbanást, mielőtt ellentámadást indítasz.

Lépjen be a barlangba, amelyet a múmia őrzött. Hátul sárkánytojások sora található, kék kristálygyíkkal és mögöttük egy hullával. Öld meg és rabold ki a gyíkot, és vedd fel a Radiant Life Gem -et a holttestről. A barlang túlsó végén egy lejtő vezet, amely egy piros sárkány által őrzött nyílt területre vezet fel. A távolsági támadások a legjobb barátaid itt, A sárkány kemény, és közelharci támadásai kivonhatják az egészséged darabjait. Tűzlehelete elkerülhető, ha visszavonul a lejtőn. A közelharci karaktereknek közel kell menniük, és körözniük kell a sárkányt, miközben csalásokat támadnak. Jobbra, amikor belépsz a nyílt területre, egy másik kristálygyíkot kell megölni. A környéken több holttest található: Bátor harcos lelke, Csavarkõ, Sárkányfog, Darknight Stone. A jobbra vezető ösvény egy másik kristálygyíkhoz vezet. A lyuk ezen a területen visszaesik a barlangba. A híd melletti rámpán nincs semmi a tetején. Itt lépjen át a hídon, és vegye fel a régi sugárzó élet drágakövet a szikla szélén lógó testről. Egy robbanó múmia csak előttünk lesz az úton, ezért vigyázz rá. Menj át a hídon, ahol állt.

A másik oldalon lejtős ösvény vezet egy másik robbanó múmiához és egy új hídhoz (kill múmia, kereszt híd ... yada yada). A túlsó ösvény tetején egy nagy fehér csontkapu található. Ha közelharcba akarja vonni a sárkányt, menjen tovább (de először vegye fel a megkövesedett sárkánycsontot a holttesten, a tojások mögött rejtve a távoli úton). Azok, akik távolsági támadásokat alkalmaznak, érdemes a fehér csontkapu felé menni, és követni az ösvényt egy lejtőre, amely a nyílt területre és a sárkányra néz. Törje össze a tojásokat a lejtőút tövében, és találjon egy megkövült sárkánycsontot tartó holttestet. Emelje fel a közeli kis lejtős ösvényt, hogy megnézze az alatta lévő sárkányt. Ugyanez a taktika érvényes itt is, ezért menjen dolgozni. Miután a sárkány meghalt, vegye fel a tárgyakat a közeli holttestekből: Bátor harcos nagy lelke és nagy hős lelke. Kristálygyík is található ezen a nyílt területen.

Az alagút bejárata ezen a területen egy párkányhoz vezet, amely a terület harmadik és utolsó, azonnal ellenséges sárkányára néz. A távolsági karakterek a párkányon akarnak maradni, a közelharc le akar esni és közvetlenül elkötelezi magát. Miután a sárkány eltűnt, ugorjon le az alábbi emelvényre, és nézzen meg egy kristálygyíkot a melletted lévő emelvényen. Hagyhatja, hogy leessen, és megölheti a földön. Vedd fel itt a holttestek tárgyait: Egy nagy hős lelke, Firedrake Stone, a gonosz szem gyűrűje +1 és a sárkánybáj. Egy másik kristálygyík lesz ennek a nyílt területnek a másik oldalán. A sárkánytojások által elzárt ösvényen át lehet törni. A jobb oldali alsó párkány egyirányú csepp (ami azt jelenti, hogy hazafelé kell csontozni), a tojások mellett két holttest található, amelyek Pharro Lockstone -ját és egy Bátor harcos nagy lelkét tartják. Vagy hagyja figyelmen kívül ezt a párkányt, és menjen vissza a nyílt területre, ahonnan most jöttünk, vagy dolgozzon vissza a máglyától. Visszatérve a nyílt területre, keresse meg a hidat, amely bal oldali zip vonalig megy át (visszavezet a máglyához), és egy hidat jobbra, amely a Sárkány-szentély területére vezet. Van néhány elem, amit megszerezhet (Csillogó titán és a Nagy Hős lelke) az itt található zip-vonalak használatával (egyikről lefelé és a másik vége mellett). Szánjon időt arra, hogy felvegye őket, ha akarja, majd térjen vissza a szentélyhez vezető hídhoz. A wyverrn összetör a hídba, ha túl sokáig késik (a sebesség attól függ, hogy hány tojást pusztított el a területen). Ennek elkerülése érdekében egyszerűen sprinteljen, amilyen gyorsan csak tud, és lépjen le a másik oldalról, hogy elérje a Sárkány -szentélyt.