Legfontosabb Csaláskódok Dungeons & Dragons: Heroes of Neverwinter Review

Dungeons & Dragons: Heroes of Neverwinter Review

Dungeons & Dragons: Hősei a Neverwinter Box Art -nak
Rendszer: PC
Fejlesztő: Atari
Pub: Facebook
Megjelenés: 2011. október 3
Játékosok: 1
Képernyőfelbontás: 480p-1080p
Dungeons, sárkányok és állapotfrissítések
írta: Robert VerBruggen

Lehet, hogy feláldozok egy kis hülye hitelességet ezzel a beismeréssel, de egészen a héten soha nem próbáltam a Dungeons & Dragons -t. Nem voltam Dungeon Master a középiskolában, soha nem voltam versenyen, és őszintén szólva nem is vagyok biztos benne, hogyan működik a kockarendszer. Szóval számomra érdekes volt megnézni a Dungeons & Dragons: Heroes of Neverwinter-t, az Atari új, ingyenesen játszható Facebook-játékát.

A Heroes of Neverwinter kicsinyített élmény a társasjátékhoz képest (4. kiadás szabályai), de hatalmas egy Facebook játékhoz. A fejlesztők felfelé 50 tömlöcben büszkélkedhetnek, több nehézségi szinttel, 40 szörnyetípussal és 30 készséggel. Akár saját börtöneit is megtervezheti, és a többi felhasználó fizethet azért, hogy játsszon velük, ha eléri a jelenlegi 10 -es szintet.

Dungeons & Dragons: Heroes of Neverwinter - Pillanatkép

A játék elindításához jelentkezzen be a Facebookon keresztül. Innentől kezdve nevezze meg karakterét, és válasszon a négy faj, négy osztály és a különböző színsémák közül. Az életét egy csomópontban kezdi, ahol tárgyakat vásárolhat, és „kalandokat” vagy börtönjárásokat indíthat. Mielőtt azonban kalandba kezdene, három másik karakterből álló csapatot kell toboroznia, és itt jön a játék társadalmi jellege.

Amint azt valószínűleg már tudja, a „szabadon játszható” Facebook -játék célja az, hogy megcsalja, majd mikrotranzakciókra kényszerítse, amikor csak elérhetetlen dolgokat szeretne. És amint azt Ön is tudja, a Facebook játékok hangsúlyt fektetnek a közösségi hálózat azon képességére, hogy információkat osszon meg Ön és hivatalos barátai között.

A CheatCC legforróbb dolgai!

Ha kívánja, számítógépes karaktereket toborozhat, hogy segítsen-de az 1. szint után mindegyik „Astral Diamond” -ba kerül, ami a játék valódi pénzalapja. Négyfős bulival ez azt jelenti, hogy minden kalandért három gyémántot veszítesz (a díj csak egyetlen börtön-támadást fedez), és kezdetnek egy gyenge tíz gyémántot kapsz.

Dungeons & Dragons: Heroes of Neverwinter - Pillanatkép

Alternatív megoldásként használhatja barátai karaktereit. A barátaid maguk nem fogják irányítani őket, bár 'figyelhetnek' a játékodra, és rajongókat biztosíthatnak, és neked is meg kell adnod a barátaidnak a zsákmányt. De ha egy barát karakterét razziába használja, nem kerül gyémántba, és ez nagy segítség - mindaddig, amíg mindig van elég barátja, hozzávetőleg azonos szinten.

És ez elvezet minket egy fontos tényhez: a Heroes of Neverwinter nem csak a kényelem miatt fut egy közösségi hálóról, hanem azért is, mert játékmenete valóban a közösségi hálózattól függ. Ha olyan vagy, mint én-egy húszas évei közepén járó játékos, akinek a barátai többnyire nem játékosok-, akkor ez alapvetően egyjátékos játék, amely folyamatosan készpénzért üt.

Nem csak Astral Diamonds -t kell vásárolnia ahhoz, hogy folyamatosan felvehesse párttagjait, hanem folyamatosan fogy az „energiája”, és fizetnie kell, ha nem akarja megvárni, amíg újjáéled. Fizethet azért is, hogy újjáélessze a karakterét, ha a börtön vége közelében hal meg, jobb felszerelést szerezhet, extra karaktert hozhat létre, és további kalandokat nyithat meg. Ez nem költségkímélő, hacsak nem játszik megszállottan-az Astral Diamonds nem túl drága (5 USD 50-ért), és néha kap egy ingyenes napi elemet-, de a „szabadon játszani” fogalma nem tart fenn sokáig, ha a Hősök Neverwinter -en keresztül dolgozol, mint magányos farkas.

Dungeons & Dragons: Heroes of Neverwinter - Pillanatkép

Mindenesetre, ha már összehozta a vidám harcosok zenekarát, egy sor tömlöcbe lép, amelyek előrehaladva kinyílnak, és egyenként tíz -húsz percet vesznek igénybe. A legjobb kifejezés, amit a játékmenet leírására gondolok, az a „körökön alapuló küzdelem rácson”. Minden karaktered egyedi képességekkel rendelkezik, és minden forduló során egy karakter több műveletet is végrehajthat (például mozgást, támadást és szövetségesek gyógyítását). Az ötlet az, hogy a lehető legtöbb kárt okozzuk ellenségeinknek, miközben jól meggyógyulunk-és ahol lehetséges, tartózkodjunk az ellenséges lövedékek körétől. Egyes támadásait csak egyszer lehet használni minden szobában. Rengeteg stratégia van benne, valamint egy kis buta szerencse, amelyet az a tény vezetett be, hogy soha nem tudhatod, hogy pontosan mekkora kárt okoz egy adott támadás. (Nem szó szerint dobja a kockát, de a játék olyan számításokat végez, amelyek feltehetően tükrözik a hivatalos D&D kockarendszert.) Minden börtön meglehetősen szabványos „tiszta egy szobában, most pedig a következő szoba divatjában” halad, de időnként elágazod az utat.