Legfontosabb Csaláskódok Éosz: Kett legyőzése

Éosz: Kett legyőzése

Kett legyőzése

Helyszínek: Eos

Amikor a híd személyzete tájékoztatja Önt, hogy az Eos sugárzása megszűnt, megemlítik a vízforraló fokozott jelenlétét is. Amikor felmegy Sheartophoz, látni fogja, miről beszéltek.

Kezdje megsemmisítését azzal, hogy kitisztítja az előreirányító létesítményt. Főleg a Kiválasztottak és a Felkentek, de két tornyokkal is meg kell küzdeni. Tűzüket elkerülheti a fedél karbantartásával vagy az épület tetejéről történő tüzeléssel.

Mielőtt elkezdené a következő lépést, győződjön meg arról, hogy a tornyok elhaltak- aktiválja a zárolt konzolt az objektívjelzőn. Ez feloldja a multiplayerhez hasonló hack-the-point sorozatot. Maradjon az izzó körben, miközben a vízmelegítő megerősítése beesik.

Miután a feltörés befejeződött, lépjen be a fő létesítménybe (van egy konténer a kis előszobában).

A küldetés következő része rendetlenség. Számos különböző célkitűzést fogsz elérni, amelyek mindegyike megköveteli a kettős konzolok feltörését, de a játék néha nehezen tudja megmondani, hogy melyik konzol melyik célhoz megy. Ezt bonyolítja az a tény, hogy egyes konzolok valójában több célhoz is eljutnak, de csak egyszer használhatók, és néha a már használt konzolok továbbra is aktív célkitűzésekként jelennek meg. A legjobb stratégia az, ha folytatja a mozgást, módszeresen végigjárja a szerkezetet, megöli a vízforralót, és sorra aktiválja a konzolokat, és nem próbálja túl gyakran megduplázni vagy követni lépéseit. Na mindegy, tessék.

Az első célkitűzésed csak egy konzol, egy pajzs tömb állomás, amely halott előtt áll, amikor belépsz a létesítmény ezen részébe.

Ezután két konzol van kiemelve a pajzsok túlterheléséhez. Ezek a konzolok támasztóoszlopokból állnak a szakadék feletti magas sétányokon (legyen óvatos a kitéréseivel és az asari kardforgatással- hosszú az út lefelé).

Vegye ki ezeket anélkül, hogy túlságosan előrehaladna a létesítményben, különben az objektív jelölők összekuszálódnak. Ha mégis előre vándorol, és megtudja, hogy célkitűzése a biztonsági riasztás letiltására változott, akkor vissza kell térnie a legelső pajzskonzolhoz, hogy újraindítsa ezt a sorozatot. Ha feltörted mindkét járdai pajzs terminált, menj a legelső pajzskonzol feletti kerek platformon található konzolhoz, és ejtsd le az energiapajzsot. Az Invictor egy kicsit kiabálni fog veled.

Most előreléphet (északnyugatra) a létesítménybe. Menés közben természetesen kapnia kell egy A biztonsági riasztás célkitűzés. Ha kiemeli a már használt pajzskonzolokat, hagyja figyelmen kívül őket. Ehelyett haladjon előre, amíg üzenetet nem kap arról, hogy a szükséges konzol zárolva van, és további három konzolt feltörni kell a folytatáshoz.

Ez a három a bázis ezen részén található, figyelmen kívül hagyva minden jelzőt, amely visszavezet a bejárat felé.

Ezek a konzolok használat után is az objektívradaron maradnak, ezért kövesse nyomon azokat, amelyeket már eltalált.

Amikor mindhárom leáll, a végső konzol elérhető a legészakibb, legnyugatibb helyiségben. Ez kinyit egy padlónyílást, akárcsak a Voeld hangar területéhez való hozzáférés. Tisztítsd meg a Chosen és Wraiths elég vastag csomóját, mielőtt elindulsz egy dél -keleti nagy szobába, és azon keresztül.

A következő szoba egy újabb Ascendent harc, és a szokásos taktikák érvényesülnek- törölje a kánon-takarmányt, vegye ki a gömböt a fedélből, majd szabadítson fel minél több sebzést a pajzsszünet alatt.

Használja a szoba számos előnyeit, hogy távolról sebezze a sebzést- csak vigyázzon az Ascendant hirtelen teleportálására, és folytassa a slágereket. Amikor meghal, ne felejtse el kifosztani a testet, majd a szoba közepén található konzol segítségével aktiválja a liftet.

Más zenitszobákhoz hasonlóan ez is beolvasható titkosítási maggal, e -mail terminállal és rengeteg zsákmánnyal rendelkezik.

Ha befejezte az ilyen előkészületeket, használja a központi konzolt, hogy offline állapotba hozza az alapot egy óriási 300 AVP -hez.

Vigyázzon minden olyan maradványra, amelyet korábban nem vett fel, amikor kilép az alapból, és ez egy pakolás.