Legfontosabb Csaláskódok Eos: Munka Danny Messier számára

Eos: Munka Danny Messier számára

Állás Danny Messier számára

Helyszínek: Eos, Elaaden, Kadara (?)

Ez a megnevezett, de nyomon követhetetlen küldetés a tóparton indul Prodromosban. Egy Danny Messier nevű, friss frizurájú kisgyerek karrier tanácsokat fog kérni Öntől. Bármit is mondasz, megmented őt a döntéseitől.

A küldetés sajnos elég bugos, és előfordulhat, hogy olyan helyeken találja, ahol még nem kellene lennie, vagy más feladatok közepette mentést indíthat el. Érdemes megmenteni ezt a küldetést mindaddig, amíg el nem végezte a többi Eos feladatot, különösen az óriás vízforraló bázis leszerelését, miután a sugárzás megszűnt.

Hogy megmentse őt a hibáktól, hajtson körbe a Promise -tól délre, a szakadék mellett. Shemrys rajot talál, és Danny zöld ikonként jelenik meg a radaron.

Öld meg az összes bogarat, és Danny bejelenti a következő tanulmányi területét.

Ahhoz, hogy megmentse őt a Maradékból, vezessen egy maradványromhoz, egy ásványi lerakódás ikontól délre, a Resilience délnyugati részén.

Majd beszél arról, hogy először lépjen kapcsolatba a Kett -el. Ő lesz a bázison, egy gerincen, közvetlenül a hatalmas Kett -bázis alatt, Sheartopban (ez a laktanya is, amit eltakarítotok a Kett's Bane alatt).

Ez különösen buggy- lehetséges, hogy találkozzon Dannyvel, mielőtt még találkozott volna vele Prodromos, lehetséges a mentés kiváltása és láthatatlanná válása, és lehetséges, hogy ezt kiváltja és meghiúsítja, miközben a fenti óriási bázisban harcol. Csak az utolsó akadályozza meg, hogy 'befejezze' ezt a küldetést. Miután megmentette Danny -t, azt fogja mondani, hogy biztonságos helyre megy, mint Kadara. Valójában azonban az Elaaden -en, a Paradicsomban iszik.

Úgy tűnik, ez az utolsó megjelenése a játékban.