Eos: Elveszett drónok

Elveszett drónok

Helyszín: Eos (sugárzás utáni helyreállítás)

Miután a sugárzás megszűnt az Eos -on, sok új küldetés jelenik meg a Prodromosban. Ez az egyik, amelyet akkor kaphat meg, ha a vadonban megbotlott drónba botlik, vagy elér egy felkiáltójelű terminált a városban.

A drónok egyértelműen megjelennek a térképen, de előfordulhat, hogy egy kicsit vadászni kell a területre, amikor közel kerülünk. Miután ezt megtette, szkennelje be őket, majd lépjen kapcsolatba velük a jelzőfény beállításához. Helyszíneik-

A Presson -dűnék a sekély hegyfok tetején, a turbinamezők közelében.

A térkép északnyugati sarkában, a turbina mezők mellett. A térkép határa nem éppen téglalap alakú, ezért előfordulhat, hogy a térkép szélén lévő sorompón végig kell hajtania, hogy elérje ezt, attól függően, hogy honnan érkezik.

A térkép távoli délnyugati sarkában, egy szikla árnyékában, valószínűleg egy lezuhant vízforgató mellett.

Egy magas gerincen, amely északra monolitra néz. Feltöltött 4WD kötelező. Ne feledje, hogy a lenti monolit Remant gyorsítótárral rendelkezik, és nagyon közel van több kadmiumlerakódáshoz és egy gyarmati holttesthez.

Az ígérettől északkeletre fekvő szikla alján.

A déli tó északnyugati partja közelében, kiemelkedésekkel körülvéve.

Az utolsó drón összegyűjtésekor egy csomag Challyrions csap le rád- küldd el őket a küldetés befejezéséhez és nyerj 29 AVP-t a vendégcsapatnak.