Eos - A boltozat

Az Eos boltozat

Amikor belép a tárolóba, lehetősége van arra, hogy megváltoztassa a terhelést. Ez egy meglehetősen küzdelmes küldetés lesz, ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb fegyvereit és modjait használja, majd lépjen tovább. A jelenet azt mutatja, hogy a csoport üres szobával találkozik, majd talál egy rejtélyhez vezető, szinte feneketlen tengelyt. Van egy gyorsidejű eseménye, amellyel leugrik a tengelyen, mielőtt Peebee megteszi.

Alul vizsgálja meg az orsós maradványtermékeket. Legalább eggyel találkozott már, de ezek végtelenül beolvashatónak tűnnek.

Két konténer van a szobában. Ha a Power Console -nál áll, az egyik a bal oldali rámpán lefelé, a másik a roncsok mögött van.

Fosztogassa meg őket, és ellenőrizze az ajtót, mielőtt aktiválja a konzolt. Elméletileg most a tápegységet kell követnie a szkennerrel, de a lineáris szintű tervezés és a bátorító küldetésjelzők között aligha kell fáradni. Nyomja előre, és fürkészjen mindent, amíg el nem éri a hatalmas energiaoszlopos szobát, és Peebee elválik a bulitól.

Ne kísérelje meg belépni az oszlopba- az áram azonnal leveszi az életet. Ehelyett balra/nyugatra kell felmenni, és felfelé haladni egy rámpán, hogy észrevegyen egy sorompóval ellátott ajtót. Erre később vissza fog térni.

Kövesse jelölőjét a következő szobába. A peron délnyugati sarkában a Maradékkonzollal egy másik konténer található.

Ugrás a tón az oszlopok segítségével. Pásztázhatja az óriási mechanikus karokat középen, és egy másik orsós eszközt, amely éppen túl van rajta. Kapcsolja be és pusztítsa el a maradék erőt a túlsó parton (kb. 5 összeszerelőnél kezdődik, de természetesen ez nem marad sokáig így). Ezután keressen rejtett zsákmányt a szoba magas sarkában.

Fenn is van egy bezárt ajtó, de hagyja. Menjen a szakadékhoz, kilátással a városra. Amíg a jelölője déli irányba indít, inkább az északi utat válassza, és lépjen be egy kis négyszögletes szobába egy konténer számára.

Ne feledje a rámpa, a szoba és a konténer ilyen konfigurációját, mert látni fogja, hogy többször megismétlődik. Most kövesse jelölőjét, egy másik négyszobán fog átmenni, mint az imént kifosztott- rabolja ki ezt is. Ezután egy maroknyi Összeszerelővel találkozik többszintű területen. Nem akarom folytatni, hogy a biotikus töltés ilyen szétszórt ellenségek kihozatala, de ez valóban öröm. Ha elkészült, rögzítse a tartályt egy délnyugati felső sarokban.

Kövesse jelölőjét a Peebee-vel való kereszt-szakadékos beszélgetéshez. Ne azonnal lépjen be a nagy ajtón, hanem kerekítse meg a túlsó sarkot, hogy egy tartályt találjon a bal oldali romokban, és a jobb oldali ajtón keresztül is.

Most mehet be a nagy ajtón. Olvassa be a maradék fényeket itt (sokkal többet fog látni, de csak egyet), majd kövesse az utat egy másik gravitációs kútbázisba. Öt összeszerelő és egy megfigyelő van, de van egy automatikus torony is az északi oldalon. Aktiválja egy kis barátságos maradványtűznek.

Törje szét a többi robotot, és ne felejtse el átvizsgálni magát a tornyot, mielőtt újabb merülést végezne a nyúllyukon (a másik konzol aktiválásával, majd a szoba közepén lévő kúttal).

Ennek a kamrának a déli oldalán és az északi peronon a lámpatest mellett vannak konténerek. Ez az északi egy Remant Cryo kesztyűt tartalmaz, ami nagyon jó, és azonnal felszerelhető.

Ellenőrizze a konzolt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elromlott, és Peebee néhány tanácsot kiált. Vizsgálja meg a szivárgást a konzol mögött annak megvalósításához.

Aktiválja a konzolt, majd lépjen ki az ajtón egy fásabb kamrába.

Van egy másik orsó dolog a bal oldalon- vizsgálja meg, majd aktiválja a konzolt, hogy néhány ugróoszlopot neveljen. Reménykedjen át, és vizsgálja meg a központi fát.

Aktiválja a konzolt, és ugorjon a következő platformra (a bal oldali felé). Néhány rosszfiú vár rád- Összeszerelők és Megfigyelők egyaránt. Használja a fedelet, hogy elrejtse az utóbbit, miközben előveszi, majd törölje fel. Ha elkészült, ennek a platformnak a végén van egy nagyobb ajtó. Menj át, és Ryder megemlíti, hogy ez egy mellékhelyiség. Tovább a csarnok tele van inaktív összeszerelőkkel.

Némi félelmük ellenére itt is kifoszthatják a konténert kellő visszahatással. Tegye ezt, majd lépjen ki a főajtón keresztül, és aktiválja a Remant konzolt. Most vissza kell térnie az utolsó platformra, ahonnan felugrott, de ahogy ezt megteszi, újabb három megfigyelő sztrájkol.

Ugorjon vissza, vegye a jobb oldali ágat az utolsó platformon, és kövesse az új utat. Az utolsó platform megfigyelőket és összeszerelőket tartalmaz. Ugorjon le, hogy legyőzze őket, vagy azonnal töltse fel, vagy vágja le őket onnan, ahol van.

Törölje őket, majd használja a konzolt egy újabb villanófény létrehozásához. Mielőtt belépne az ajtón, fedezze fel itt a felső emelvényt, és tartson balra egy konténerért.

Lépjen be az ajtón egy szökőkútba, és fogja meg a tartályt az északkeleti oldalon.

Nem tudja beolvasni a fákat, a gépeket vagy az energiaáramot, ezért csak aktiválja a maradék konzolt, ha készen áll.

Ez kivágó jelenetet és óriási halálfelhőt vált ki. A következő sorrend a kilépés sprintje, kisebb veszélyekkel. Az első az, hogy a padlón lévő nagy négyzet alakú szellőzők tüzet nyitnak, ezért ne fusson át rajtuk.

A szellőzőnyíláson túl aktiválnia kell egy konzolt egy flashbridge számára, majd kövesse a jelzőt néhány rámpán, egy ajtón keresztül, és felfelé a gravitációs kútban. Ez vezet a helyiséghez, ahol a korlát van- gyorsan ugorjon fel, és rabolja ki a benne lévő tartályt.

Sprint, hogy a kijárat kivágó jelenetet indítson, és egy kinyilatkoztatás.

Amikor felszínre lépsz, Peebee csatlakozik a partihoz, és követned kell a SAM jelzőjét, hogy megtaláld az első kolóniádat.