Legfontosabb Csaláskódok 3. rész - Ítélet (1. rész)

3. rész - Ítélet (1. rész)

3. epizód - Ítélet (1. rész)

Küldetés éremlista:

  • Arany:Ötször leütött egy ellenséget úgy, hogy megvakította őket a fénnyel, majd fizikai támadással megütötte őket
  • Arany:Csak 1 perc van hátra a gyárból
  • Ezüst:Megdöbbentett 20 ellenséget Moira fényével
  • Ezüst:10 ellenséget győzött le alfegyverekkel
  • Ezüst:Legyőzött 3 ellenséget a lopakodó támadással
  • Ezüst:10 ellenséget győzött le fejlövéssel
  • Bronz:Tételek kombinálásával 5 alfegyvert hozott létre
  • Bronz:5 helyreállítási elemet hozott létre az elemek kombinálásával
  • Bronz:Kinyitott 4 katonai dobozt
  • Bronz:Talált 7 rejtett tárgyat Moira társaságában

Gyűjteményszám:

Torony emblémák : 6/11
Kafka Rajzok : 6

Megjegyzés: Az epizód első felében legalább 5 csali palackot szeretne készíteni egy részhez, ezért kezdje el tárolni őket.

Miután megnézte az összefoglalót és az intro mozit, visszanyeri Claire és Moira irányítását a titokzatos torony tövében. Miután elolvasta a jelenetben megjelent feljegyzést, most már tudnia kell, hogy menjen a gyár felé. Lépjen le a lépcsőn, és kövesse a Nyugat felé vezető utat, és hallgassa, ahogy mindkét szereplő hangot ad gondolatainak, miközben haladnak.

Kafka rajz (1): A rajz megtalálásához ellenőrizze a görgős ajtó jobb oldalán található falat.

Amikor eléri a görgős ajtót a végén, emelje fel, hogy belépjen a gyári területre.

Menjen végig az egyenes ösvényen, és menjen a ládát a bal kerítéshez. A ládán túl van egy kék fém ajtó, amelyen áthaladva beléphet a gyár területére. Itt egy rövid jelenet jelenik meg, amely bemutatja a visszafelé vezető út blokkolását. Nincs visszaút, így az egyetlen út előre, emberek. Az elzárt bejárat felől balra haladva keresse meg a közeli sarkot, ahol egy láda rejtőzik.

Torony embléma (1): Nézzen fel a falon, ahol a sarokban lévő szállítóláda található, hogy észrevegye a jelképet.

Ezt követően térjen vissza a bejárathoz, és vizsgálja meg a közeli kerítést jobb oldalon (néhány hullámlemez alatt), hogy nincs -e rejtett Topáz (100 BP) . Folytassa a kerítés mentén, amíg rövid üzenetet nem kap a felügyelőtől, és nyisson egy nyitottabb területet, három nagy bejárattal. Waltz a szobor ajtajával szemközti terület sarkához, hogy megtalálja Moira katonai dobozát, amelyben a Gépi pisztoly lőszer tok .

Nézzen néhányat a retina szkenner ajtaja melletti fadoboz tetejére Alkohol is. Nézzen az épület elé, közvetlenül a Prometheus -szobor fölé (amely elzárja az ajtót), hogy Rubin (250 BP) a felületbe ágyazva, amelyet lelőhet és megszerezhet. Amikor készen áll a továbblépésre, közelítse meg az ajtót elzáró szobrot, és vizsgálja meg, hogy rövid párbeszédet indítson a két karakter között. Ez kinyitja az ajtót közvetlenül mögötted, így beléphetsz a gyári irodákba.

Ha már bent van, keressen egy rejtettet a vörös mappához közeli recepción Topáz (100 BP) , majd menjen el a munkapad mellett (hacsak nem kell beállítania fegyverrészeit), és lépjen be a folyosó végén található kék ajtón. Látni fogja, hogy az ösvény megoszlik előtted, miután áthaladt az ajtón, először a folyosón haladjon balra, és lépjen be a sárga ajtón keresztül az üvegablak hűvös szobájába, benne polcokkal. Készen áll a zseblámpájára vagy fegyverére, amikor szenvedőként megjelenik a szoba közepén a polcok között. Ne feledje, hogy a játék ezen részében szenvedők nagy része halál után sploderekké alakul, beleértve ezt is. Szóval legyen óvatos.

Amint a bajbajutott/sploder gondoskodik, kezdje el kinyitni a szobában lévő fémszekrényeket. Megtalálod Pisztolyos lőszer (15) egyikük belsejében. Egy íróasztalon a fal mellett egy Szagos vegyi anyag felvenni. Miután mindent megragadott, hagyja el a hűvös helyiséget, és forduljon balra, és tekintse meg a zárolt sárga ajtót Üres üveg Emellett. Menjen vissza a hűvös szoba ajtajához, majd menjen a folyosó másik végébe, és keressen egy fürdőszobát, és vegye fel a Alkohol az íróasztalon a bal fal mentén az úton.

Nyissa ki az első bódéajtót, és keresse meg a Szövet . Vonuljon ki a fürdőszobából, és másszon fel a közeli lépcsőn. Figyelmen kívül hagyja az első ajtót felül (retina vizsgálatot igényel), ehelyett jobbra és jobbra fordulva ismét zsákutcába. Használja Moira zseblámpáját, hogy megtalálja a rejtett Zöld gyógynövény a csövek között, mielőtt belépne az ajtón, hogy belépjen egy másik fürdőszobába. A harmadik bódén (nyitva) szenvedés vár arra, hogy lesben álljon, ezért legyen óvatos, amikor közeledik. Ne felejtsük el a sploder figyelmeztetést, mivel az átalakul. Ellenőrizze a fürdőszoba hátsó sarkát a Zöld gyógynövény .

Kafka rajz (2): A bódé falán a szenvedők rejtőztek.

Hagyja el a fürdőszobát, és menjen végig a folyosón, amelyet még nem szokott a nagy, piros világítású ajtóhoz, a csillagfogantyúkkal a terület hátsó részén. Vizsgálja meg a zseblámpával az ajtó melletti szekrény belsejét, hogy megtalálja a rejtett helyet Rubin (250 BP) . Nyissa ki az ominózus ajtót, és belép egy kínzókamrának látszó szobába. A mennyezeten lévő tüskék nyilvánvalóan azért vannak, hogy fájdalmassá tegyék az életedet, de ez egy egyszerű rejtvény (még mindig megöltem néhányszor, mivel túlgondoltam a megoldásokat, Moira zseblámpáját, rejtett gombjait, megsemmisítő gépezetét stb.). A sarokban lévő utalás meglehetősen kétélű, ha szó szerint veszed, meghalsz.

Az ötlet azonban az, hogy távolítsuk el a műszemet a kisebb madárszoborról. Amikor ezt megteszi, a tüskék megkezdik a süllyedést. Maradjon a kisebb madárszobor eleje mellett, és várja meg, amíg a nagyobb szobor tetejét a leereszkedő tüskék összezúzzák, elengedve a kulcsot. Azonnal helyezze vissza a mesterséges szemet a kisebb madárszoborba, hogy visszahúzza a tüskéket. Válassza ki a Feldolgozó üzemkulcs fel a padlóról és hagyja el a szobát.

Kiderült, hogy a kulcs visszakeresése minden rohadt ellenséget kiváltott a helyről, ezért készülj fel a harcra, amint felbukkansz. Ha az előszobában a bal oldali kék ajtóhoz közeledünk, egy vasfej támad az ajtón. Amíg foglalkozol vele, négy sértett érkezik a többi helyiségből (a terület bal és jobb oldalán), hogy csatlakozzon a verekedéshez. Egy másik szenvedő személy az alsó emeleten is járőrözni fog, hogy vegye fel (a lépcső alján található sárga ajtón lévő feldolgozóüzemi kulccsal közel kerülhet egy lopakodó támadáshoz). Egy másik szenvedő is vándorolni fog a hűvös szobában, hogy megszabaduljon. Ne feledkezzen meg a sploder átalakításokról, különben hatalmas károkat szenved, ha nem figyel oda.

Most, hogy a hely egyelőre világos, menjen vissza a második emeletre, és szánjon időt az előző ellenséges rohanás által megnyitott két szoba felfedezésére. A vasfej által kinyitott kék ajtó mögötti szoba tart Gépi pisztoly lőszer (30) , Üres üveg és egy Szagos vegyi anyag . A sarokban egy másik katonai ládát kell nyitni Moira számára, amelynek a Alkatrészdoboz - Lv.1 Focus belül. Vigyázzon, amikor a szoba hátsó sarkába költözik, mivel a kívülről sújtott halottak ezen a ponton kiválthatják a sploder átalakulásait, csak hogy fájjanak. Utána nézz a sarokban lévő szekrényekbe, hogy megtaláld Sörétes lőszer (6) és Puskapor .

A padló szemközti oldalán van egy szoba, amelyet az érintettek betörtek az üvegablakokon. Menj át, és ugorj át a nyitott ablakokon. Ellenőrizze, hogy a bal oldali fiókban nincs -e elrejtve Zafír (500 BP) . Megtalálhatod Pisztolyos lőszer (15) és Puskapor a szoba hátsó részén található szekrényekben. Keressen egy rejtett tárgyat a jobb fal falán lévő asztal alatt Topáz (100 BP) . Az íróasztalok fiókjai nem tartanak semmit, ezért hagyja el a szobát, ha befejezte a fosztogatást.

Torony embléma (2): Menjen a szint/ padló közepén lévő nagy négyzet alakú lyukhoz, és nézzen a zászló fölötti láncok közé, hogy észrevegye a jelkép alsó felét.

Térjen vissza az alsó emeletre, és a feldolgozóüzem kulcsával nyissa ki a piros világítású csillagajtót. Bemegy egy sötét szobába a kifutón a padló felett. Mielőtt bármi mást tenne, figyelmeztesse, hogy a helyiség gyilkos lézereket tartalmaz, amelyek azonnal elpusztítják Önt, ha kiköltözik az alábbi emeleten lévő megjelölt biztonságos területekről. Vedd fel a Zöld gyógynövény a kifutó sarkában, mielőtt megállna a kifutó legördülő helyén az alábbi padlóig. Az életben maradáshoz használja Moira zseblámpáját, hogy felfedje a lábnyom útját, amely a szoba hátsó részén lévő mellszoborhoz vezet (a mellszobrot tartalmazó kis négyzet biztonságos). Miután elérte a lábnyom nyomvonal végét és elérte a mellszobrot, ragadja meg a Üvegszem ki, hogy hatástalanítsa a lézereket a szobában.

Menjen vissza a lézeres helyiségből, és menjen vissza az emeletre (figyelve, hogy nincsenek -e további robbanók). Menjen vissza a tüskefogó helyiségbe, és vegye be a Mesterséges szem megint a kis szoborból. Ezúttal tegye vissza az üvegszemet a kis szoborba, hogy megállítsa a csapdát. Ez az új szem használható a retina szkennerrel bezárt ajtók kinyitására. Most hagyja el a tüskefogó helyiséget, és menjen vissza a retina szkenner szobájába, ezen a szinten a lépcső tetején.

A dohányzóasztalon a szoba közepén találja a Magnum 329 -es modell hogy Claire megragadja (végül néhány erős középkategóriás hardver). Az asztalon lévő vázát is összetörheti a Zafír (500 BP) . Ellenőrizze a szoba hátsó részén található fém polc alatt, hogy nincs -e rejtett Topáz (100 BP) . Látni fogja a térképet az íróasztalon az ülő holttest előtt, de nem tudja megragadni. Ahhoz, hogy megszerezze, először kapcsolatba kell lépnie a holttesttel, fel kell vennie Májreplika (jobbra) . Ezt követően megragadhatja a Élelmiszer -feldolgozó üzem térkép le az íróasztaltól.

Ha ez megtörtént, ideje elhagyni az irodákat, és belépni a gyár tényleges vágóhídi területére. Tegye le az alkatrészdobozt az előszoba munkaasztalánál, majd menjen vissza a külső ajtóhoz a három ajtóval, és lépjen be a retina szkennerrel ellátott ajtón, hogy elérje a vágóhidat. A jobb oldali fal mellett, amikor belép az ajtón, láda szétesik. A bal oldali falon két fadoboz között egy Üres üveg felvenni. Ha elkészült, lépjen be a csarnok végén található kék ajtón.

Törje szét a ládát közvetlenül az asztalon, amikor először belép az ajtón. Legyen óvatos, amikor a második pillér közelében van a szoba hátsó része felé, mivel egy szenvedő a mögötte lévő padlón rejtőzik. A szoba hátsó részében a 'Factory Chief's Journal 2' olvasható. A bal falhoz tartozó három kék kád rejtett Topáz (100 BP) alattuk venni. A szoba elhagyásához lépjen ki a sárga ajtón (nem a nyitott folyosón). Ez egy olyan területhez vezet, amelyben több kerítés/ toll található. A szoba sarkában található a Red Herb hogy feltöltse a gyógynövényét összesen.

Kafka Rajz (3) : Ellenőrizze a szoba falát, hogy megtalálja a rajzot.

Legyen óvatos, amikor a szobából kivezető csarnok közelében tartózkodik, mivel egy szenvedő járőrözik a túlsó folyosón. Takarodjon a csarnok jobb oldalán a fémdobozok és a lopakodó támadás mögött, amikor lehetősége nyílik rá (megfordul a lépcső tetején, ezért győződjön meg róla, hogy még azelőtt eléri). Most, hogy a csarnok tiszta, menjen vissza a kék kádhoz a falhoz, és ellenőrizze alatta, hogy nincs -e elrejtve Topáz (100 BP) .

Lépjen le a csarnok végén található lépcsőn, hogy elérje a vértócsákkal és függő disznótetemekkel teli szobát (emlékeztetett még valaki a Saw filmekre?). A bal oldali asztalon néhány Szövet megragad. Látni fog egy láda lebegését is minden vértócsában, amelyet kinyithat. Legyen óvatos, amikor a szoba közepére ér, és Moira azt mondja: „valami jön”. Készítse el legjobb fegyvereit középkategóriába (kézifegyver, géppisztoly, magnum és robbanóanyag -palackok), mivel vulkánbuborék (a tűzgolyókat lövő hatalmas ellenségek) támadja. Ennek a területnek a hátsó szobájába érkezik (ablakra, ahol fémrúd van az ablakokban), ezért készen kell állnia, amikor megtörténik.

Használhatja az oszlopokat (elpusztíthatatlan) és a disznótetemeket, hogy blokkolja a vulkánbuborék lövéseit, így megengedheti magának, hogy támadóbb legyen ebben a csatában, mint a 2. epizódban (p1), ahol a borító könnyen lebontható, és megtámadtak több ellenség által. Amint a vulkánbuborék földet ér, felfedezheti a szoba hátsó részét. Belül találsz Puskapor és egy katonai ládát, hogy Moira kinyithassa egy Bővítő táska (Claire) belül. Ez végül mindkét karakter számára maximalizálja a készletét, sokkal könnyebbé teszi a tárgyak felhalmozását, és lehetővé teszi, hogy jobban harcoljon az erősebb ellenségek ellen, több lőszer és helyreállítási tárgy tartásával. A sarokban egy láda is található, hogy letörje a közelharci támadásait.

Egyelőre figyelmen kívül hagyja a piros színű csillag fogantyúajtót, mivel még nincs meg a kulcsa. Ehelyett utazzon a folyosón a szoba másik oldalán, és ellenőrizze, hogy a földön, a fémdobozok mellett nincs -e elrejtve Pisztolyos lőszer (5) .

Torony embléma (3): Ellenőrizze a folyosón lévő kék tartály belsejében, hogy megtalálja -e a jelképet.

Nyissa ki az ajtót a végén Moira Crowbar -jával, és lépjen be. Ezzel egy kis vezérlőterembe kerül, amelynek közepén egy kapcsoló található. A kapcsoló pillanatnyilag nem csinál semmit, ezért szánjon egy percet, hogy megvizsgálja a túlsó szobát. Öt forgó pengecsapda látható, az egyik középen a túlsó végén tartja a Vágóhíd kulcsa rajta (még ne vedd fel!).

Mielőtt elvinné, nézzen vissza a vezérlőszoba felé, és nézzen meg fölötte egy mászható párkányt. Ide kell mennie, hogy elkerülje a pengéket. Az idő itt nagyon szűk, és néhány halált is okozhat. A kulcs átvétele előtt győződjön meg arról, hogy Moira -n is van legalább három üres készletnyílás. Amikor elveszi a kulcsot, a vezérlőterem ajtaja bezárul. Azonnal menjen vissza a vezérlőterem felé, bújjon le a közeledő pengecsapdák pengéi alá, és helyezze magát a mászható párkány alá, hogy felpörgesse Moirát.

Vegye át Moira irányítását, és törje el a ládát maga előtt. Gyorsan ellenőrizze, hogy a kifutón lévő padló rejtett -e Pisztolyos lőszer (5) majd körözni kell a középen lévő sorompó körül, hogy megtalálják Moira katonai ládáját a Ritka alkatrészek doboz - Lv.3 tüzelési arány belül. Amint megvan, dobja le a kifutó oldalát, és billentse el a kart a vezérlőteremben, hogy kinyissa Claire ajtaját. Ha elég gyorsan elvégezte az eljárást, akkor elegendő ideje kell lennie ahhoz, hogy bemenjen, mielőtt a kavargó pengék üdvözlik az arcát. Miután mindketten biztonságban vannak, a pengék befejezik a futást és kikapcsolnak.

Visszatérés a henteshez az összes lógó sertéstesttel, és nyissa ki a piros megvilágítású rajtos ajtót most, amikor megvan a kulcs. Menjen át az első kis szobán, hogy elérje az előkészítő helyiséget. Látni fogja, hogy disznóvágások csüngnek a gép felett a szoba közepén. Ha közel kerül a géphez, Moira vagy Claire arra kéri, hogy mutasson egy tárgyat (a második májdarabot). Azonnal meg kell értenie, mit kell tennie, hogy visszaszerezze. Bárki, aki még mindig nem tudja megoldani, meg kell őrölnie a sertéscombokat a gépben, hogy kiemelje a májat a tartályból. Természetesen, mivel ez egy Resident Evil játék, az élet soha nem ilyen egyszerű.

Másszon fel a daráló melletti fém állványra, és keresse meg a Zafír (500 BP) . Törje le a hátsó fal melletti ládákat, mielőtt belép az üvegablakos szobába. Ebben a helyiségben is találni kell egy -két ládát, amelyeket meg kell törni, valamint egy másik katonai ládát Moira számára, amely a Alkatrészdoboz - Lv.3 kapacitás belül. Ha minden megvan, menjen az üvegablak melletti karhoz. Ez vezérli a szállítószalagot, amely a disznóvágásokat a daráló felett tartja. Tartsa lenyomva a kart, mint Moira, és váltson Claire -re. Menjen vissza a szobába a darálóval, és kezdje lefelé lőni a lábakat, amikor azok átlépnek a daráló felett (lője le a horgokat/ lábak tetejét, hogy leüsse őket).

Miután három csomót/ lábat ledarált, a szellőzőnyílások lecsukódnak Claire mellett, és egy splader leesik a szobába. Térjen vissza, és gyorsan tegye le, mielőtt segít Moirának a szomszéd szobában. Két szenvedő is leesett, és megtámadják őt. Legyen óvatos, és ne ölje meg az érintetteket növekedéssel, mivel a polipok a vérmedencébe eshetnek, és lényegében láthatatlanná teszik őket. Ha bizonytalan, küldje be Moirát, hogy tartsa be a kárt, mert utána automatikusan meggyógyul. Az őrlés folytatása előtt vegye le őket.

Miután egy másik lábát ejtette, egy jelenet veszi át, amely bemutatja a Májreplika (balra) kapható a daráló mellett. Néhány másodperccel a máj felszedése után a gyár összes ellensége megvadul, és megrajzol téged. Vissza kell térnie a vágóhíd épületének elülső kijáratához. Sajnos szökők, vasfejek, vulkánbuborékok támadnak, és szenvednek, amikor menekülni próbál. Remélhetőleg felhalmozta a csalétek palackjait (mint én ajánlottam) és/ vagy zöldfűszereket, mivel szüksége lesz rájuk a biztonság érdekében.

Vágjon vissza a csarnokokon, kerülje az ellenségeket, és ha kell, dobjon csalis üvegeket. A karakterek közötti váltás néha átjuthat a csoportos helyzeteken is, ezért használja ki, ha teheti. Valószínűleg Moira -t akarja irányítani a futás nagy részében, mivel közel sebezhetetlen (különösen a sploderek ellen), és csak akkor vált vissza Claire -re, ha meg kell ölnie vagy le kell ütnie az ellenséget. Meneküljön le az előszobából, és nyissa ki az ajtót, hogy ismét a szabad levegő relatív biztonságába kerüljön.

Mielőtt bármit kezdene a májrészekkel, menjen vissza az irodaépületbe, hogy dobja le az alkatrészdobozokat a munkapadon, és állítsa be fegyverzetét. Miután mindent megalkotott az Ön megelégedésére, hagyja el az irodaházat, és közelítse meg a Prometheus -szobrot. Helyezze a máj mindkét részét a szoborba, majd hátráljon vissza, mivel néhány másodperccel később felrobban, és károsítja a közelben tartózkodókat. Most, hogy az út szabad, menjen be, és lépjen be az új épületbe. Kövesse a folyosót, és nyissa ki az első sárga ajtót a bal oldalon.

Ellenőrizze, hogy nincsenek -e elrejtve a hátsó fal mentén a legalsó hordósor közötti rések Topáz (100 BP) . Ellenőrizze a hordók halmát a közepén a P10 (kézifegyver), a sarok a Zöld gyógynövény és egy ládát, amelyet el kell pusztítani a padlón. Hagyja el a szobát, és lépjen be a folyosó végén található kék ajtón. Ahogy belépsz, a mögötted lévő ajtót bezárják, így a továbblépés az egyetlen lehetőség. Menjen át a szemközti falon lévő következő kék ajtón, és kövesse a folyosót, és menjen fel a lépcsőn a végén lévő görgős ajtóhoz.

Csavarja fel a görgős ajtót, hogy lánglemezekkel szembesülhessen az Ön előtt. Ez egy időzített szakasz (5 perc), amely megköveteli, hogy többször is előre -hátra váltson Claire és Moira között, hogy elérje a végét. Több láda is található a sétányok mentén, de a szabadban vannak, és jól láthatóak, ezért csak törje össze őket menet közben. Az első útvonal felosztásakor forduljon balra, és emelje fel Moirát a végén. Mozgassa Moirát a sétányon néhány lépéssel, amíg útját el nem zárja a láng. Váltson vissza Claire -re, és forgassa el a mellette lévő szelepet, hogy Moira átengedje. Váltson vissza Moira -ra, és forgassa el a szelepet maga előtt, hogy megszüntesse a következő lánggátat Claire útjában.

Váltson át Claire -re, és keresse meg az első bal oldalt visszafelé a beírt út felé. Lépjen le itt a lépcsőn, és másszon fel a létrán a végén. Közvetlenül előtted a létra tetején van a következő szelep, amely Moira útját tisztítja. Miután elfordította, húzzon elő egy pisztolyt, és nézzen Moira felé (nyomja meg az Y gombot, hogy megjelenjen egy ikon, ha nem találja). Egy vasfej felkel, és elindul felé. Vegye le a kézifegyverrel (csak néhány lövésre van szüksége, mivel már gyengült).

Váltson át Moirára, és kövesse a halott vasfej melletti utat, és keresse meg a drótrúd -ládát, amelyet mozgathat. Menjen a sarokhoz a törött létrával, és tegye a tövéhez. Irányítsd Claire -t, és folytasd az utat, itt négyzet alakúra kell osztódnia, két útvonallal (belső és külső). Mindegyiken van szenvedő, ezért csak válasszon egyet, és útközben ölje meg a szenvedőt. Röviddel ezután megállít egy újabb tűzfal.

Torony embléma (4) : Mielőtt felmászna a ládára, váltson Claire -re, és nézze meg a ládához közeli falat, hogy észrevegye az emblémát.

Váltson vissza Moirára, és másszon fel a ládán a fenti párkányra. Még egy szelep vár a sétányon, ezért forgassa el. Ez tisztítja az utat Claire előtt. Válts Claire -re, és lépj előre az előtted lévő nyílt területre. Moirának le kell esnie a létrán, és csatlakoznia kell hozzá. A közeli dobozokon található könyv „A négy kapu”, és egy tipp arra, hogyan lehet túljutni ezen a rejtvényen. Négy arc blokkolja utadat az előtted lévő kapun, mindegyik kapcsolóval a szájában. A megfelelő kapcsoló kiválasztása megnyitja a kaput, a rossz pedig halállal jár (nyilván). Hogyan találja ki, hogy melyiket használja? Keressen a terület sarkában egy pontot, amellyel Moira felfelé lendülhet.

Vegye át Moira irányítását, és az első bal oldalon az út mentén keresse meg a katonai ládát (négy átkozott zára kellett, hogy legyen?) A végén Alkatrészdoboz - Lv.4 sérülés belül. Menjen vissza, és menjen végig a járdák többi részén az utat elzáró kapu hátsó részén. Tegyen egy összecsapást az arcok hátulján, hogy lássa, melyikből hiányoznak a gonosz gyilkos karmok, és azt szeretné, ha Claire kiváltaná, hogy biztonságosan átjusson. Váltson vissza Claire -re, és válassza ki a megfelelő kapcsolót, hogy az arc félreforduljon, így hozzáférhet a görgős ajtóhoz a pokol tüzével teli szobából. Miután kinyitotta a görgős ajtót, egy jelenet fog megjelenni.

Amikor visszanyeri az irányítást, a gyár hátsó részén, a vízi úton fog állni.

Kafka rajz (4): Az alagút bejáratától balra lévő falon.

Kövesse a kanyarban lévő rövid, vizes utat, és lépcsőn fel egy másik görgős ajtóhoz. Kövesse a lineáris utat a bezárt kapuhoz, amely blokkolja az utat, és vegye át Claire irányítását, hogy interakcióba lépjen vele, és jelenetet indítson. Ezt követően a továbbjutó út nyitva lesz. Nyissa ki a kaput, és használja a másik oldalon található munkaasztalt az alkatrészdoboz elhelyezéséhez. Ha felvette az lv.4 sérülés alkatrészt, feltétlenül csatlakoztassa valamihez, hogy tisztességes különbséggel növelje a sérülést (a géppisztolyra tettem, hogy gyorsan, nagy távolságon belül nagy sebzést okozzon).

Eressze le a lépcsőket a munkapad közelében, hogy ismét belépjen a vízbe. Forduljon jobbra a lépcsők aljától a zsákutca felé, és vizsgálja meg a helyiséget a fémrudakon túl.

Torony embléma (5) : A falon a fémrudakon keresztül.

Térjen vissza a lépcsőhöz, és ezúttal másfelé utazzon, miután az első kanyart lekerekítette, egy párkányt talál a vízszint felett. Mássz fel, és nézd meg a fadobozok tetejét, hogy megtaláld a Csatorna térkép . Lépjen le a párkányról, és kövesse a csövet egyenesen a piros világítású zsákutcáig. Itt felmászhat a párkányra, összetörhet egy ládát, amint ott ül, és gúnyolódik, majd felmászik egy másik szintre, és megkeresi Moira katonai ládáját, amely Alkatrészdoboz - Lv.2 kapacitás belül.

Hagyja el a zsákutcát, és forduljon dél felé az előre osztott ösvényen, nyugat felé haladva, a vízfüggöny alatt.

Kafka rajz (5): A rúd feletti falon a víziút végén.

Másszon fel itt a fadobozokra, majd a fenti párkányra. Keresztbe kell tenni a csövet, hogy ládát lehessen szétszerelni, és egy szelepet, amelyet el lehet forgatni. Ha elfordítja ezt a szelepet, megnyílik az alatta lévő fémkapu, ami hasznos lesz Barry és Natalia útjában. Ellenőrizze Moira zseblámpájával, hogy nincs -e rejtve a talaj a szelep mellett Rubin (250 BP) visszalépés előtt. Utazzon az ellenkező irányba, és másszon fel a jobb oldali párkányra, hogy összetörje az ott ülő ládát, és gonoszul tervez ellened.

Folytassa kelet felé, amíg el nem éri azt az átjárót, amelynek falon több íves lyuk van (alattuk fekete és sárga festék). Forduljon délre, és másszon fel a kisebb párkányra Sörétes lőszer (6) és egy rejtett Topáz (100 BP) . Dobja le a betont a vízbe, és menjen észak felé egy kicsit, hogy felmásszon a drótjárdára a keleti íves lyukak alatt. Valójában felugorhat az ezen az oldalon lévőkre. Claire fellendíti Moirát, hogy megtalálja Szövet , Alkohol , Pisztolyos lőszer (15) és egy másik katonai láda Moira számára, amely a Ritka alkatrész doboz - Burst+ 1 belül.

Itt drótfém ládát is találhat. Tegye le az alábbi sétányra (később hasznos lehet Barry és Natalia számára). Készítse elő fegyvereit, és ha készen áll, induljon észak felé. Amikor eléri a sarkot, megjelenik egy vulkánbuborék, és elkezd mozogni, hogy elkötelezze magát. Ugyanakkor három szenvedő feltámad a vízből és támad. Ez egy jó alkalom arra, hogy dobjon egy csali palackot, hogy távol tartsa a szenvedőt a hátától, amíg a vulkánbuborékkal foglalkozik. Ha korábban felszerelte a lv.4 sebzést egy fegyverre, használja azt, hogy sérülést öntsön a vulkánbuborékra, és gyorsan hozza le (normál nehézségi fokon vett körül egy -két klip gépfegyvert). Az egyik szenvedő később spladerré változik, ezért ne lazítson.

Ha szabad az út, törje szét a ládát a közeli peronon, mielőtt felmászna a keleti lépcsőn. Itt talál egy rácsos ajtót Moira feszítővasához, de most hagyja. Ehelyett lépjen a korlát résébe, és ugorjon át a szemben lévő platformra. Mássz fel, és óvatosan sétálj a keskeny csőre, mielőtt átugranál, és leengednéd a tengelyt. Törjön le egy másik ládát az alján, és forgassa el a szelepet, hogy kinyissa a kifelé vezető fémkaput. Indulás előtt mássz fel a létrán délre, hogy megtaláld a Zafír (500 BP) és Red Herb a felvételért.

Menjen vissza a létrán, és csúszik északra a lépcsőn, hogy ismét elérje a feszítővas ajtaját. Törje le a táblákat és menjen át rajta. Közvetlenül előre az ajtón keresztül a padlón egy rejtett Rubin (250 BP) és Pisztolyos lőszer (15) a fadobozon. Kövesse a keleti folyosót, amíg el nem ér egy nagy, részben elárasztott szobát, amelynek közepén egy nagy emelt kapu található. Vedd fel a Üres üveg le a dobról balra. Lépjen le a lépcsőn a vízbe, és menjen át a felemelt kapu alatt. Ha ezt megteszi, egy szenvedő felemelkedik a vízből a közelben (keletre). Vedd le, vagy használd Moira zseblámpáját, és kövesd a támadásokat, hogy lehozd. Forduljon körbe a peronhoz a déli falnál, rajta az izzó zöld kapcsolóval.

Menjen fel a peronra, és fordítsa el a zöld kapcsolót, és ejtse le a kaput a terület közepén. Ez három vízben szenvedő és egy vasfej megjelenését idézi elő a nyugati lépcsőn. Legyen óvatos, mivel az egyik szenvedő megölés után spladerré válik. Menj fel a lépcsőn, amelyről a vasfej lejött, és menj át a mostanra zárt kapu tetején. Törje szét a ládát a másik oldalon, és mássz fel több lépcsőt. Ugorjon át az ösvényen lévő résen, és keressen egy másik nagy, vizes szobát. Lépjen le a lépcsőn a vízbe, és menjen délre a peron kör alakú oszlopai mellett. Menjen a terület déli falához, és keressen a törmelékek között egy rejtettet Topáz (100 BP) .

Ellenőrizze a távoli nyugati falat, és talál egy rámpát, amely a vízből kivezet, és egy ládát, amellyel szajházni lehet. Lábnyomokat is látni fog a földön, ha Moira zseblámpáját használja. Ellenőrizze a közeli talajt Moira zseblámpájával, hogy megtalálja a rejtett helyet Topáz (100 BP) . Kövesse az utat egy felosztásig (bal és jobb). Először a bal oldali ösvényen menjen a falon lévő lyukhoz, és görnyedjen alá. A lyuk hátsó oldalán talál egy másik ládát Rubin (250 BP) beágyazva a földbe, amelyet lelőhet.

Vonuljon ki a kis területről a lyukon keresztül, és ezúttal az ellenkező irányba menjen (a helyes utat választva). Egy ládán előtted a Zöld gyógynövény felvenni és azon túl némi alkohol ül egy kannán. Lépjen le ismét az északi lépcsőn a vízbe. Egyelőre figyelmen kívül hagyja a nyugati fal lépcsőit. Ehelyett kövesse az északi vízi utat. Mielőtt folytatná a nyugati irányt, szakítsa meg a ládát az északkeleti sarokban. A szoba túlsó nyugati oldalán a Ritka alkatrészek doboz - Lv.1 töltéslövés cső alatt az egyik betonplatformon.

Most visszatérhet ahhoz a lépcsőhöz, amelyen korábban elhaladtunk. Kavarja össze őket, és kezdje el keresztezni a keskeny ösvényt alkotó csöveket és deszkákat, amíg a szenvedők felemelkednek az alatta lévő vízből. Érdemes visszamenni, és biztonságosabb talajon foglalkozni velük, nehogy itt veszélyes helyzetbe kerüljön, ráadásul ez megakadályozza, hogy rajba kerüljenek. Valójában teleportálhatnak a csőre, ami nagyon megnehezíti az életet, ezért csak hátráljon meg, és foglalkozzon velük, mielőtt újra megpróbál a csőútra lépni.

Miután foglalkoztak velük, folytassa az egyensúlyozást a keskeny ösvényen, amíg el nem éri az ösvény szakadását, egyik iránya nyugat felé, a másik észak felé tart. A nyugati tábla eltörik, amikor rálép, és belemártja az alatta lévő vízbe. Ha már megölte a szenvedőt, ez nem nagy ügy. Az északi úton haladva szilárdabb kifutóra juthat. Itt rúgja le a létrát (ha később leütne), és törje le a sarokban lévő ládát.

Ha ezt megtette, menjen nyugatra a kifutón, és másszon fel a rövid létrán, hogy elérjen egy másik csövet, amely az alábbi fémplatformok felett halad át. Helyezze magát, és ugorjon le az alábbi fém platformra. Vedd fel a Alkohol mögötted, miután leszálltál, és győződj meg arról, hogy irányítod Claire -t. Amikor ismét elkezd haladni a keskeny ösvényen, egy sploder leesik előtted. Húzza ki a pisztolyt, és dobja el gyorsan, mielőtt túl közel kerül. Egy szenvedő személy is leesik az emelvényre, amelyen éppen volt, ezért érdemes puskás lövedékkel lerobbantani, vagy valamilyen géppisztolyos lőszerrel gyorsan lehozni.

Egy másik sploder néhány másodperccel később ugyanabban a helyen esik le, mint az előző, és egy vasfej emelkedik ki a vízből. Vegye le az orsót. Ha mindketten még mindig a csövön vagy, figyelmen kívül hagyhatod a vasfejet, és ha akarsz, tovább mozoghatsz. Ellenkező esetben dobja le és vegye fel. Egy másik szenvedő pár szinte azonnal fel fog emelkedni a vízből, ezért készen áll arra, hogy velük is foglalkozzon. Akárhogy is, térjen vissza a platformhoz, és lépjen tovább. Kövesse a lineáris utat a csövek végéig, le egy lépcsőn, fel egy másikra, majd másszon fel a létrán.

A létra tetején egy kis műhelynek látszik. Vedd fel a Üres üveg le az asztaltól. Ellenőrizze a délnyugati sarkot Moira zseblámpájával, hogy nincs-e rejtve Topáz (100 BP) . Nyissa ki a közeli görgős ajtót, és lépjen be egy földalatti temetőbe, ahol sírkövek terülnek szét a környéken. Lépjen be a második, nagyobb szobába, és forduljon jobbra a kis hídon.

Torony embléma (6) : A híd alatti vízelvezető árokban óvatosan célozzon, mivel a víz megáll egy golyót.

A közeli asztal egy Üres üveg hogy megragadd. Menjen vissza a híd másik oldalára, és közelítse meg a szoba közepén található nagy emlékművet, és lépjen kapcsolatba vele, és olvassa el az „A Búcsú a testvéreimért” című könyvet. Miután elolvasta az üzenetet, törje le a közeli ládát. Ragyogja fel Moira zseblámpáját a nagy emlékmű hátoldalán egy rejtett számára Rubin (250 BP) . Ezt követően lépjen be a szoba hátsó részén található kivilágított ajtón, majd forduljon balra, amikor megtalálja Puskapor az asztalon és a „Eresszük el esküdt elvtársainkat” feliratot. Ez valójában egy rejtvény, amely kinyitja a cetli melletti rácsos ajtót.

Kafka Rajz (6) : A rajz megtalálásához ellenőrizze a jegyzet bal oldalán található falat.

Először is mindig bolond voltál, így nem lesz sírod.
Keress egy sírt, amelyből hiányzik az obeliszk, a sír lapos négyzetnek tűnik, rajta csillaggal

Másodszor a viselkedést a hátadon kell viselned.
Keresse meg az egyetlen sírt a környéken, amelynek csillaga van az obeliszk hátsó oldalán.

A harmadikhoz a negyedik szomszédja hárommal, de egy sorral hátrébb.
Keresse meg a jegyzet negyedik sírját (az alábbi), és számoljon háromra, majd lépjen egy sorral hátrébb, hogy megtalálja.

A negyediknek elveszíti a fejét.
Keressen egy sírt, amelyről hiányzik az obeliszk felső része (a betonból kilépő fémrudakat mutatja).

Ha további segítségre van szüksége a megoldással kapcsolatban, nézze meg az 1:37:40 jelzésű videót a megoldás megtekintéséhez. Ha megoldja, a fémkapu felemelkedik, így beléphet. Nézze meg a szoba padlóján egy MP-AF (géppisztoly). A jobb oldali falhoz tartozó szekrény a Alkatrészdoboz - Lv.1 Easy Hit és van egy rejtett Topáz (100 BP) a padlón. Ha készen áll, kövesse a piros világítású utat a szobán kívül, hogy megérkezzen egy magas négyzet alakú szobába, ahol több lépcső emelkedik fel. Jobbra a polcon egy Üres üveg hogy felvegye, mielőtt felemelkedik. Menjen felfelé a lépcsőn, és nyissa ki a tetején lévő fém ajtót.

Egy hatalmas, kör alakú helyiségbe kerül, ahol rengeteg sárga tartály van szétszórva a szobában. Ha belépsz, lépj fel jobbra a lépcsőn, és menj át a tetején lévő faajtón (hú, egy faajtó, ez ritkaság ebben a játékban). Belép egy meglehetősen pazar irodába, közepén egy hurokkal lógó testtel. Az egyik fal mellett talál egy Red Herb . Vizsgálja meg alaposan a hátsó fal egyik festményét, hogy lásson egy Smaragd (1000 BP) beleágyazva. Lődd le, hogy leessen a padlóra, hogy felvehesd. Vizsgálja meg a könyvespolcon található könyvet, és olvassa el a 'Stuart's Valediction' c.

Hagyja el az irodát, és keresse meg az alábbi kör alakú területet, hogy a ládák összetörjenek, mielőtt felmászna a lépcsőn a terület hátsó szintjére. Claire és Moira beszélgetni fognak egy kicsit, miközben beszélgetnek, keresnek egy alkóvot a felső szinten egy ládával és egy Zöld gyógynövény . Kövesse a külső sétányt a külső körben (körbe a külső - Eminem), amíg meg nem talál egy kék fém ajtót. Nyisd ki, hogy végre találj egy munkapadot (egy darabig négy alkatrészdobozt cipeltél).

Most ez nem áll módunkban, szánhatunk időt a szoba felfedezésére. Figyelmen kívül hagyja a padon lévő mappát, amíg készen áll a történet továbbvitelére. Ehelyett vegye fel a Zöld gyógynövény a sarokból, Gépi pisztoly lőszer (30) a központi asztalon. Olvassa el az asztalon a „Levél honfitársaimhoz” feliratot. Ellenőrizze, hogy nincs -e rejtett az ajtó közelében az asztal alatt Rubin (250 BP) . Nyissa ki az egyik központi asztal fiókját Gépi pisztoly lőszer (30) . Ha készen áll a továbblépésre, vizsgálja meg a központi asztal mappáját, és jelenetet indítson.

Hagyja el a munkapad helyiségét, és nézzen meg egy fémtartályt, amelyet leengednek a hatalmas központi oszlopon. Lépjen le a sétányról, és közelítsen hozzá, hogy kiváltja a jelenetet és ennek a szakasznak a főnökei harcát. Más is kap itt zsarnoki és nemesis visszaemlékezéseket? Neil hatalmas óriási vadállattá változik, és varázslatosan összezsugorodik a jelenet befejezése után (komolyan, legalább kétszer magasabb volt a jelenetben). A küzdelem kezdeti szakaszában Mutant Neilnek csak néhány alapvető támadása lesz. Megpróbál bezárni téged, megpróbál a földbe csapni, amikor közel kerül, vagy vadul lengeti feléd.

A fő módszer, amellyel Mutant Neil kárt okozhat ebben a harcban, tűz vagy fény. A lángpalackok, a környéken elterjedt (gyúlékony gázzal teli) sárga tartályok megrongálása, vagy (furcsa módon) zseblámpával való ütés mind érvényes módszerek a főnök megsértésére. Ha ezekkel a módszerekkel kellő sebzést okoz neki, a bőre vörös lesz, és Mutant Neil felkiált: „Kiégek!” Amikor ezt teszi, izzó növekedés jelenik meg a mellkasából. Ez a gyenge pontja, és ez az Ön lehetősége arra, hogy kárt okozzon benne. Használd a legártalmasabb fegyvereidet (Shotgun, Machine Pistol vagy Magnum), hogy feltöltsd a sebzést, amíg az ki van téve. Néhány másodperc múlva Mutant Neil az alsó szinten lévő hűtőcsövek felé menekül, megtörve azokat, hogy vízbe önthesse magát és lehűljön (a növekedés visszahúzódik).

Bizonyos mértékű sebzés után a második fázis elindul, és Neil tovább mutálódik, karja inagok vonagló tömege lesz. Ez néhány új támadással egészíti ki repitoire -jét. Most ugrálhat, mint a hihetetlen Hulk (egy másodpercre leejti az indákat, hogy figyelmeztesse Önt, mielőtt leszáll), ez csúnya kárt okoz, de viszonylag könnyen elkerülhető, ha folyamatosan mozog. A legtöbb fejfájást okozó támadás az inas ostor. Ez kétféleképpen is üthet, ostorozhatja a játékosba, hogy normális sebzést okozzon, vagy előrelökheti azt tisztes távolságban, hogy megragadja a játékost, és átdobja őket a szobán. Ez elzavarja Önt, és minden alkalommal tisztességes károkat okoz. Mozgás közben elkezd indacsapdákat is ejteni a környékre (inak tömegei, amelyek megfognak és károsítanak, ha beléjük lépsz). A zseblámpával vagy golyókkal megsemmisítheti őket, hogy lőszert szerezzen, ha szüksége van rá.

Végül, miután kellő sebzést okozott a főnök gyenge pontján, vörös marad, és folyamatosan tölteni fogja a játékos karaktert. Ez az a pont, ahol le kell raknia a fegyverét rá. Ne foglalkozzon itt a puskával, mert ő bezár téged, és túl gyorsan támad, hogy jól használhasd. Ehelyett meneküljön annyira, hogy bizonyos távolságot hozzon létre, mielőtt megfordítja és lő vele a fegyvereivel vagy üvegeivel. Célja, hogy a mellkasa ismét feltárja a gyenge pontot. Még néhány golyó után végre le kell esnie, és a csata véget ér.

Ha a harc véget ért, szánjon időt arra, hogy összeszedje az indák által leejtett lőszereket, mielőtt elindulna a fémtartály felé, amelybe Neil érkezett. Menjen be, és nyomja meg a gombot a falon, hogy elkezdjen felfelé mozogni. Amikor a lift megáll, nyomja meg ismét a gombot az ajtók kinyitásához és egy másik jelenet elindításához. A jelenet során végezze el a gomb utasításait, és végezze el a lövést az epizód ezen részének befejezéséhez. Hú, ez sokkal hosszabbnak tűnt, mint amilyen valójában volt.