Legfontosabb Csaláskódok 4. rész - Metamorfózis (1. rész)

4. rész - Metamorfózis (1. rész)

4. RÉSZ - Metamorfózis (1. rész)

Küldetés éremlista:

  • Arany:100% -os pontossággal törölte az epizódot
  • Arany:Késsel legyőzött 1 Glasp -ot
  • Ezüst:Kinyitott 2 katonai dobozt
  • Ezüst:Törölték az epizódot, ismétlés nélkül
  • Ezüst:Győzött 3 Glasps
  • Ezüst:Több mint 15 másodperccel megúszta az emlékművet
  • Bronz:5 őshonos állatot ölt meg
  • Bronz:4 kincset talált
  • Bronz:Megtalálták a torony összes emblémáját
  • Bronz:20 percen belül törölte az epizódot

Gyűjteményszám:

Torony emblémák: 3/10
Kafka rajzok: 6

Ezt az epizódot a 3. epizód végén (1. rész) a liftből kilépve kezdi. Végre elérted a torony felső szintjeit (jaj!). A liften kívüli fém sétányon visszanyeri Claire és Moira irányítását. Kövesse a sétányt a végén lévő ajtóig.

Kafka rajz (1): Miközben az ajtó előtt áll, nézzen fel a fenti sétány aljára, hogy lássa.

Lépjen be, és találjon egy hatalmas felügyeleti szobát, amelyet a kopoltyúkhoz töltenek össze a kapcsolódó szerverekkel. Közeledjen a szoba hátsó részén lévő monitorokhoz, hogy gyorsan elbeszélgessen Claire és Moira között. A szoba sarkában lévő kapcsoló nyilvánvalóan máshol cserél vízkaput (Barry és Natalia szekciójának elején). Megjegyzés: Egyszer el kell fordítania a kapcsolót, hogy megnyissa az utat az első rovarlárvákhoz, amelyek a szakaszukban összegyűjthetők.

Lépjen be a kiszolgálószoba következő szobájába, és találjon felfelé kanyargó lépcsőt. Mielőtt felemelkedne, ellenőrizze mögötte, hogy megtalálja a Zafír (500 BP) földön. A lépcső tetején lépjen be az ajtón, hogy belépjen Alex Wesker lakóhelyiségébe (keményen csinálja). Itt olvashat néhány dokumentumot: 'Jegyzetek az átigazolási eljárásról, Neil jelentése és gondolatok Kafkáról.' Ellenőrizze az ágy melletti széket a Rubin (250 BP) . Törje szét a vázákat a szekrényeken, hogy valami finomságot kapjon.

Kafka Rajz (2) : A falon az egyik festményen belül.

Miután mindent megkapott, törje össze a rózsaszín akváriumot a szobából kivezető ajtó mellett, majd tolja félre az akváriumot, hogy felfedje a kapcsolót. A kapcsoló lenyomásával leereszkedik a szomszédos szoba járdája, lehetővé téve a folytatást.

Kafka rajz (3): Nézze meg a földet, ahol az akvárium eredetileg volt.

A nagy, kör alakú szobában haladjon felfelé a sétányon, és érjen el egy ajtót, amely a környék szívébe vezet, ahol Alex Wesker vár.

Torony embléma (1) : A jobb oldalon lévő terminálok egyikén, a Wesker's Laboratory -ban.

A jelenet után azt a feladatot kapja, hogy meneküljön. Lépjen ki a laboratóriumból, és induljon vissza a lifthez, ahol elkezdte ezt az epizódot. Ebben a részben nincs időzítő, így időt szakíthat rá (kivéve, ha a 20 percnél rövidebb éremért megy). Amikor eléri a lifthez vezető sétányt, egy hatalmas hűtőcső esik le, és összetöri. Nos, amikor az élet bezár egy ajtót ... Lépjen a leeresztett hűtőcsőre, és menjen le az alatta lévő sétányhoz.

Őshonos állat (1) : Egy patkány csoszogni fog a sétányon feléd. Lépjen közel, és vágja le Claire késével.

Kövesse a szobát körüljáró sétányt, figyelmen kívül hagyva a leeső csöveket, amíg el nem ér egy ajtót, amely egy olyan helyiségbe visz, ahol két nagy generátor zümmög el.

Őshonos állat (2): Egy patkány fog ülni a munkaasztal előtt. Lődd le távolról, hogy megölje (ha túl közel kerülsz, elfut).

Haladjon balra az előttünk felosztott ösvényen, és találjon egy ládát, amelyet el kell törölni, és egy munkapadot az utolsó pillanatban, amikor Claire fegyvereivel kell foglalkoznia (ez Claire és Moira kampányának utolsó munkapadja, ezért győződjön meg róla, hogy jó menni).

Kafka rajz (4): A szoba szemben lévő falán a munkaasztaltól.

Ha végeztél, menj vissza, és ezúttal a másik irányba fordulj. Talál egy fémkaput a szoba hátsó részében, két lakatot bezárva.

Őshonos állat (3): Mielőtt kinyitná a kaput, nézzen mögé, hogy lásson egy álló patkányt.

Szétverni őket közelharci támadásokkal, hogy kinyissák. A sarokban lévő kapun túl Moira katonai láda van a Magnum lőszer tok belül.

Ereszkedjen le a közeli létráról, hogy elérje a generátor szoba alsó szintjét. A létra alján ellenőrizze a mögötte lévő sétány sarkát, hogy megtaláljon egy rejtettet Rubin (250 BP) . Sétáljon le a sétányon (csak azért, mert a hely önrombolni készül, nem kell pánikba esni), feltörve egy ládát. Itt az ideje pánikba esni. A játék két pillantást vet rád először Claire és Moira epizódjaiban. Olcsó nem? Natalia -val ellentétben Moira még akkor sem tudja felismerni a csillogást, ha zseblámpáját rávilágítja. A legjobb stratégiák a glasps észlelésére az, ha a földön törött fadobozokat használják korai figyelmeztető rendszerként (a glasps mozgatni fogja őket, amikor áthaladnak rajtuk). A tűz megnyitása előtt megállhat egy hosszú, egyenes sétány végén is, és várhat, amíg a képernyőn úgy tűnik, hogy rossz sav -útja volt.

Miután mindkét szemüveg leereszkedett, törje össze a ládát jobbra, mielőtt elindulna annak a területnek a hátsó része felé, ahol egy létra levisz a generátorterem legalacsonyabb szintjére. A padló hátulján további két szempillantás vár, ezért óvatosan lépjen előre, és használja a fent leírt taktikákat, hogy biztonságosan lehozza őket. Ezt követően irány a terület hátsó részén található ajtó, hogy hirtelen ismét előbújjon a külvilágba.

Őshonos állat (4): Ne mozduljon, amikor kint visszanyeri az irányítást. Egy varjú fog ülni a párkányon a jobb oldalon, hogy robbantson a fegyvereivel.

Őshonos állat (5): Ne mozduljon, amikor kint visszanyeri az irányítást. Egy varjú fog ülni a katonai dobozon, egy jobb oldali párkányon, hogy lőhessen a fegyvereivel.

Kafka Rajz (5) : Miután kiment, azonnal ellenőrizze a jobb oldali falat.

És most elindul az időzítő. Alig több mint öt perced van, hogy elmeneküljön az emlékműből, mielőtt önpusztít.

Torony embléma (2): Az első párkány alsó oldalán leszállsz. Nézzen vissza rá, és lője le az emblémát.

Közvetlenül az irányítás visszanyerése után kezdje leereszteni a közeli párkányokat, amíg el nem éri a keskeny párkányt, óvatosan kell egyensúlyoznia. Ennek másik oldalán keressen alul egy párkányt, rajta egy katonai ládával. Ide nem ejthet, mert ezáltal ledobhatja az emlékmű oldaláról. Ehelyett óvatosan el kell kerülnie a párkány felé, hogy leessen rá. Nyissa ki a katonai dobozt, és szerezze be a Gyémánt (2000 BP) . Hú, ilyeneket még nem láttam ebben a játékban. Lépjen le a párkányról a katonai dobozzal, és haladjon tovább, miközben az óra ketyeg.

Kövesse a betonjárdát néhány lépcsőn, és eresszen le egy másik párkányt. A következő párkányon nézzen le, és nézze meg a Rubin (250 BP) rajta, hogy megragadja, mielőtt lefelé folytatja. A nagyobb területen, ahol lent landol, drótládát kell áthelyeznie a sarokból egy halom dobozba a másik végén lévő drótkerítéshez, lehetővé téve, hogy felmásszon rájuk, majd átugorja a kerítést. Ezen a területen egy láda is törik, amikor összegyűjti a drótládát. Miután túljutott a kerítésen, kezdjen átjutni a keskeny párkányokon, ahol meg kell ölelni a falat.

Ugorjon át a résen, és eresszen le még néhány szintet, hogy észrevegyen egy sor i-gerendát (gerendát, bárhogy is nevezze őket), és egy sort alkot. Ahhoz, hogy ezt kihasználhassa, rá kell vennie Claire -t, hogy emelje fel Moirát a közeli nagy dobozra. Vegye át Moira irányítását, és menjen le a kerítés mögé. Itt a feszítővasával leengedhet két fémplatformot, így Claire biztonságosan átlépheti a rést. Továbbra is irányítsa Claire -t a másik oldalon, és tolja a legtávolabbi, szeméttel teli fémtartályt (legközelebb az ajtóhoz), az ajtó felé vagy távol. Váltson vissza Moira -ra, és tolja egyenesen előre a bal oldali fémtartályt, hogy újra csatlakozzon Claire -hez. Nyissa ki a fém ajtót, hogy visszatérjen az emlékmű belső területéhez.

Nyissa ki itt a görgős ajtót, hogy egy másik fém sétányra érkezzen (ilyen változatos dekoráció ezen a helyen). Ezen a ponton legalább két percet kell tartania az időzítőn, hogy az út többi részében az idő kifutása nélkül navigáljon. Vandalizálja a ládát maga előtt, mielőtt lebukna a felülről leeső sétány alá. Folytassa a mozgást, sétáljon át az elesett törmelékeken és kövesse a lineáris utat.

Kafka rajz (6): Közvetlenül azután, hogy átesett egy lehullott darab törmeléken, amelyen sárga és fekete csíkos létra hevert, és amely hídként működik, nézzen balra a közeli falhoz, hogy megtalálja.

Mozogjon addig, amíg el nem éri azt a pontot, ahol le kell mászni egy létrán.

Torony embléma (3): A létra alján nézzen át az oldalra, az alsó középső oszlopon lefelé a jelkép.

Kicsit előre a sétányon egy szempillantás várja, hogy megragadjon téged, miközben futsz, így lassíts és lassíts, és kezdj el tüzelni előtted, amikor a képernyő inogni kezd.

Egy másik pillantás vár, miután néhány másodperc múlva átugrott egy hullámos csőre. Ismételje meg ugyanazt a folyamatot, mint korábban, és maradjon Claire, miután megölte, és lebukott néhány leesett oszlop alá, hogy elérje az ugráspontot. Leugrás után egy jelenet fog elindulni. Amint a jelenet véget ér, el kell mennie a mögötte lévő falban lévő lyuk felé. Amikor áthaladsz, ez a szakasz véget ért. Ez volt a játék legrövidebb szakasza. Ne aggódjon, Barry és Natalia még mindig egy -két órát vesz igénybe.