Evertale Tier List

Használd az Evertale legjobb egységeit, hogy élvezetesebbé tedd a játékot. Íme a legjobb Evertale szintlista, amely bemutatja a legjobb egységeket és elemeket.

ÁltalSamuel Stewart 20222. február 12. héttel ezelőtt Evertale Tier List

Az Evertale egy epikus, nyitott világú RPG, amely az egyre népszerűbb gacha műfaj elemeit kölcsönzi.

A játék nem csak fantasztikus egyjátékos élményt nyújt, de mélyreható PvP-rendszere révén megkarcolja a játékosok versengő viszketését.

Azok számára, akik előrébb szeretnének jutni, készítettünk egy listát, amely felsorolja a legjobban megvásárolható és az Evertale-be fektetett egységet. Használja ezt útmutatóként egy félelmetes parti felépítéséhez a kezdetektől fogva.

Megjegyzés: Ez a lista csak az SSR ritkaságszámmal rendelkező egységeket sorolja fel, mert erősségük jóval meghaladja a többi egységet.

TartalomjegyzékElőadás

S-Tier

S szint

Ezek a legjobb egységek a játékban. Mindegyik el tudja vinni az egész partiját egyedül. Ezek az egységek rendkívül hasznosak is, és nagyon kevés taktikát alkalmaznak ellenük.

MértékegységElem
ludmillaKönnyű
Jeanne D'ArcKönnyű
Végtelen RizetteSötét
NorzaVihar
FornaxosTűz
Végtelen LudmillaTűz

A-szint

Egy szint

Ezek az egységek erősségüket és hasznosságukat tekintve nagyon közel állnak az S-szinthez. A ragyogáshoz azonban megfelelő mellékszereplésre van szükségük.

MértékegységElem
Shirraföld
Bahamutföld
Rolotiaföld
CsinálniKönnyű
RizetteKönnyű
ElminaSötét
MerdainSötét
VonnSötét
CyrusSötét
KaidarosVíz
AliraVíz
AltaireonVihar
ShioriVihar
KisaraTűz

B-szint

B szint

Ezek az egységek jók, de a legjobban egy tisztességes csapat részeként működnek. Érdemes megtartani ezeket az egységeket, ha találkozol velük, mert bármilyen partikompozíciót kikerekítenek, amit használni szeretnél.

MértékegységElem
Voraxionföld
LuciusKönnyű
ArtemeiaKönnyű
Le FaySötét
DiabolosSötét
AstridVíz
FinnVihar
MaximaTűz
AkatsukiTűz
DrukeTűz

C-Tier

C szint

Ezek az egységek bizonyos niche-forgatókönyvekben jók. Ha Ön kezdő, próbálja elkerülni ezeket, mivel jelentős tervezést és beruházást igényelnek a beindításuk.

MértékegységElem
fülföld
AliceKönnyű
NagiVíz
GrenzorVíz
ImranVihar
RashanarTűz

D-Tier

D szint

A gyenge egységeket gyakran felülmúlják a listán szereplők. Használatuk csak akkor elfogadható, amikor kétségbeesetten vágyik egy egységre, hogy befejezze a partiját.

MértékegységElem
Oumeiföld
királyVíz
YukiVíz
OrzachronVihar

F-Tier

F szint

Az összes többi SSR egység, amely itt nem szerepel, az F-szinthez tartozik. Egyáltalán nem éri meg beszerezni őket, ha azt tervezi, hogy sikeres lesz a PvP-ben.

Ezek is tetszhetnek neked