Family Guy Review

Family Guy Box Art
Rendszer: PS2, Xbox, PSP Review Rating Legend
Fejlesztő: Nagyfeszültségű 1,0 - 1,9 = Kerülje 4,0 - 4,4 = Nagyszerű
Pub: 2K Games 2,0 - 2,4 = Gyenge 4,5 - 4,9 = Meg kell vásárolni
Megjelenés: 2006. szeptember 2,5 - 2,9 = Átlagos 5.0 = A legjobb
Játékosok: 1 3,0 - 3,4 = korrekt
Ádám véleménye 3,5 - 3,9 = Jó
A győzelem az enyém!
írta: Adam Brown

Bárki számára, aki nem ismeri, a Family Guy egy furcsa vígjátéksorozat, amely része a népszerű komikus rajzfilmek mulatságos hármasságának. A másik két sorozat a régóta működő Simpson család és a bili szájú South Park. Mindkét rajzfilm számos videojátékot hozott létre, a játszhatatlan ürülékhalomtól a legjobb esetben is közepesig. Mint mindhárom rajzfilm rajongója, izgatott voltam és mégis eléggé aggódtam, amikor hallottam, hogy a Family Guy -ból videojátékot készítenek. Rosszul készített és hibás készpénzes cím lenne, vagy valóban méltó lenne a Family Guy névhez (és végigjátszva)?

Family Guy képernyőkép

Örömmel jelenthetem, hogy bár a Family Guy játék nem lehet teljesen furcsa és#146 édes, a képzelet minden részletétől biztosan nem szörnyű. Időnként a játékmenet némelyike ​​kipróbálható, de a játék nagy része valójában meglehetősen jól játszik, és nagyon szórakoztató. A játék vizuálisan is vonzó, jól használja a cel-árnyékolást, hogy nagyon hasonlítson a rajzfilmhez, amelyen alapul. A show és a#146 összes hangtehetsége megjelenik a játékban is, a főszereplőtől egészen Adam Westig, mint polgármester (kivéve Will Ferrell -t, mint a fekete lovagot, akit Peter valójában int a játékban, amiért nem nyújt hangosítást) .

A játék egy eseménydús nap köré összpontosít Quahogban, Rhode Island -en. Brian, Peter és Stewie szerepében játszol egy egymással összefüggő történetben, amelynek mindhárman különböző célokat akarnak elérni három különböző játékstílusban. A Brian ’s szegmensben azzal vádolják, hogy Carter Pewterschmidt és Seabreeze versenyversenyző kutya impregnálásával vádolják. A név tisztázásához több lopakodó szinten kell végigjátszanod, és ártatlanságodat bizonyító bizonyítékokat kell gyűjtened, miközben el kell kerülned, hogy más karakterek észrevegyék őket. Ennek érdekében Brian kúszhat, elbújhat az árnyékba és az asztalok alá, és olyan álcákat viselhet, mint a lámpaernyők és a kalapos kalapok. Brian szintje messze a cím mélypontja. Bár nem hihetetlenül nehéz, a szintek nagyon frusztrálóak. Miközben folyamatosan harcol a kamerával, azon kapja magát, hogy kitalálja, hogyan gyűjtse össze a bizonyítékokat próbálással. Figyelembe véve, hogy meg kell várnia, amíg az NPC karakterek lassan megkerülik a szintet, mielőtt mozoghat, ez a próba és hiba sok időt vehet igénybe, és valóban elnyeri az élvezetet. Itt lesz a játék legnagyobb szövetségese is a legnagyobb ellensége. A kezdetben vicces karakterek a karakterekből valóban haragra gerjesztenek, amikor meghallod a századik alkalommal, miközben csak megpróbálod befejezni a Brian ’s szinteket, hogy visszatérhess a sokkal kielégítőbb Peter és Stewie szintre.

Family Guy képernyőkép

Peter ’s része a játékban nagyon hasonlít egy régi Streets of Rage típusú verekedőre. Miután állandó ütéseket kapott a fejére, Peter küldetésre indul (amit kitalált), hogy meghiúsítsa Belvedere úr gonosz terveit, hogy elrabolja családját. Ehhez mindenkit megver, akit lát, beleértve a kisgyermekeket és az időseket. Péter normális ütéseket és rúgásokat végez, amelyek fejbevágásokba és lábtörésekbe is kombinálhatók. Különleges snack támadásokkal is fel van szerelve, amelyek tovább gyorsíthatják az ellenségek hordáinak pusztulását. Ahhoz, hogy ezeket felszabadítsa, Peternek olyan ételeket kell fogyasztania, amelyek a legyőzött ellenségekből és a megsemmisíthető tárgyakból esnek ki, hogy megtöltse a snack támadó bárját. A Peter ’s több szintjén további fejsérüléseket fog kapni, és a show különböző változataivá válik, mint Rufus Griffin és ANNA. Bár ez mulatságos, nem tehetek róla, de úgy érzem, egy kicsit becsapva, hogy Lando Griffin nem szerepel ezek között a variációk között. Ennek ellenére ezek a szintek meglehetősen jól játszanak, és a végső csata a Peter ’s nemesis, a csirke ellen nagyszerű.

Stewie-nek, aki megbízható sugárfegyverével és elme-irányító sugárával van felszerelve, meg kell fékeznie féltestvérét, Bertram legújabb tervét, hogy átvegye a világot. Szintjeinek nagy része csak harmadik személyből való futás és fegyverek, amelyekben néhány kisebb platform és rejtvény elem található. Bár a platformozási elemek nem szörnyűek, hajlamosak néha tönkremenni a rossz kameravezérlés miatt. Stewie ’s szintjei közül többen tisztelegnek a vintage játékok mellett is, mint például a Centipede és a Space Invaders. Stewie a játék során javíthatja sugárfegyverének teljesítményét azáltal, hogy rejtett sugárfegyver -alkatrészeket talál. A Stewie ’s kis sugárfegyvere a tökéletesítés után határozottan olyan erő, amellyel számolni kell, rakétákat és hőt kereső rakétákat lő. Szüksége lesz erre az erőre, hogy segítsen megmenteni Rupertet és a világot egy óriási méretű Bertram legyőzésével. Ez a főnökcsata szórakoztató, de meglehetősen zavaró is lehet. A játék nem igazán ad tippet arról, hogyan lehet legyőzni őt, amíg már nem találta ki magát. Ennek ellenére meglehetősen humoros és élvezetes.

Family Guy képernyőkép

A játékhoz hasonlóan a játék is tele van nem folytatásokkal. Ezek a szakaszok a játékban azok, amikor a játszott karakter a képernyő felé fordul, és mond valamit, ami nem kapcsolódik a játékhoz. A monológ után számos mini-játék közül fogsz játszani, amelyek bónuszt adnak, ha befejezed. Brian rövid időre láthatatlanná válik, Peter bónuszt kap a snack támadó bárjához, Stewie pedig kap néhány elemet a sugárfegyveréhez. Ezeket az ostoba minijátékokat többnyire közvetlenül a műsorból húzzák ki, például ha Stewie Marco Polo-t játszik Hellen Kellerrel és Peter megpróbálja beszerezni a kulcsait egy ruhahangárral az autójából. Bár nem hihetetlenül mélyek, jó figyelemelterelést jelentenek, és nagyszerű rajongói szolgáltatás.

A Family Guy határozottan szórakoztató játék, és érdemes végigjátszani. Sajnos kevesebb, mint nyolc óra alatt végigjátszhatja a játékot. Bár rövid, a játék nagy része meglehetősen jól játszik, és a furcsa karakterek és viccek néha hangosan felnevetnek. A rajzfilm rajongóinak komolyan meg kell fontolniuk a játék végigjátszását. Ha még soha nem néztétek a Family Guy -t, akkor is azt javaslom, hogy próbáljátok ki ezt a címet, mert meglehetősen szórakoztató, és jól érzékelheti, milyen a műsor. Akárhogy is, ez egy vicces és élvezetes játék, amely nem okozhat csalódást.

Family Guy képernyőkép

Jellemzők: ?

 • Játssz a sorozat három népszerű szereplőjeként: a szerethető Peter, az ördögi Stewie és a karizmatikus Brian. ?
 • A „rohadt édes” játékmenet a játék során előre -hátra vált minden karakterre. ?
 • Vicces és egyedi kombinációja a harci, lopakodó és rejtvényfejtő játékmenetnek. ?
 • A Family Guy nem lenne teljes a véletlenszerű vicces dolgok, a satírozó popkultúra nélkül, amelyek kiugranak, és látszólag nincs helyük a történet folyamában - most már játszhatod is őket! ?
 • Interaktív humor - vegyen részt a viccekben, paródiákban és szarkazmákban, mintha a show része lenne. ?
 • Látogasson el a Quahog körüli ismerős helyekre, és lépjen kapcsolatba a sorozat számos szeretett szereplőjével. Giggity! Giggity! Giggity!

  Írta: Adam Brown
  CCC szabadúszó író

  Értékelés 5 -ből Értékelés Leírás

  3.8

  Grafika
  A cel-árnyékolás jó használata életre kelti ezt a játékot, így úgy néz ki, mint a rajzfilm.

  2.8

  Ellenőrzés
  A tisztességes kezelést kissé akadályozza a lusta kamera.

  4.0

  Zene / Hang FX / Hangszínészkedés
  A műsor zenéit és hanghatásait kombinálják
  az egész szereplőgárda tehetsége miatt ez a játék úgy hangzik, mint a rajzfilm.

  3.0

  Játssz érték
  Rövid, de édes lett volna a játék alcíme.

  3.4

  Összesített értékelés - Becsületes
  Nem átlagos. A végső pontszám lebontását lásd a fenti Értékelési legendában.

  A Fox TV második legviccesebb animációs családja (tudod The Simpson sajátját) egy közelben lévő játékrendszerbe érkezik. írta: Vaughn Smith

  Nem vitathatja, hogy a Griffin bandának nincsenek rajongói. A kihalástól megmentette az őrjöngő rajongótábor, akik kötöttek és elhatározták, hogy visszahozzák a sorozatot a törlésből - ami valójában sikerült is nekik! - az animációs vígjáték most népszerűbb, mint valaha. Hacsak nem vagy tisztában azzal, mennyire kiszámítható a játékipar, nem lehet meglepő, hogy valaki valahol úgy dönt, hogy játékot készít Seth McFarnlane Peter, Brian és Stewie alkotásainak bohózatai alapján - bocs Lois, Chris és Meg ... nem játszhatsz.

  A három karakternek saját története lesz, és azt mondjuk, hogy a játék különböző játékmódokat fog tartalmazni. Peter szegmense megköveteli tőle, hogy megállítsa Belvedere úr uralmát a világ felett, Stewie fej -fej ellen megy főellenségének, Bertramnak, míg Briannek menekülnie kell a börtönből, és tisztáznia kell a nevét. A popkultúra, a számos zenei szám és a visszaemlékezésekkel teli öklözés visszavonhatatlan felfogásra számíthat, de játszható formában.

  Által Vaughn Smith
  CCC telephelyigazgató

  Pillanatképek / Képek Family Guy képernyőkép – a nagyításhoz Family Guy képernyőkép – a nagyításhoz Family Guy képernyőkép – a nagyításhoz Family Guy képernyőkép – a nagyításhoz
  Family Guy képernyőkép – a nagyításhoz Family Guy képernyőkép – a nagyításhoz Family Guy képernyőkép – a nagyításhoz
  Diavetítés