ARMS Tier List

Ha tudod, hogy kik a legjobb ARMS-harcosok, az óriási előnyt jelent majd. Íme a legfrissebb ARMS szintű lista, amely áttekintést nyújt a legjobb harcosokról.

ÁltalSamuel Stewart 20222. február 12. héttel ezelőtt ARMS Tier List

A Nintendo's ARMS, amely a harci játék formulájának egyedülálló pörgetése, az indulás óta stabil versenyhelyzetben van.

Ha ez a játék felkeltette az érdeklődését a versenyzés iránt, de nem tudja, melyik harcost kezdje el elsajátítani, akkor szerencséje van.

Végleges listát készítettünk a játék legjobb harcosainak rangsorolásáról. Ugorjunk bele.

TartalomjegyzékElőadás

S-Tier

ARMS Tier List S szint

Ezek a harcosok a legjobbak a játékban. Ők rendelkeznek a legjobb mozgási lehetőségekkel és védekező manőverekkel, amelyek elősegítik a sikert bármilyen mérkőzésen.

Harcos Leírás
NahátA Min Min kiváló mozgású, és a legkeskenyebb találati doboz az összes harcos közül. Támadó oldalon a sárkánykarja mindig problémát jelent az ellenfeleknek. A sebesség és a mozgási lehetőségek kombinációja lehetővé teszi számára, hogy ütéseket készítsen az ellenségről, miközben biztonságban tartja magát.

Min Min hógolyó karakter, ami azt jelenti, hogy jobban teljesít, ha az élen áll, és rosszabbul, ha hátrányos helyzetben van. A mozgás sebessége miatt azonban a játékosok gyakran az előbbire találják magukat.
Max BrassAmikor Max Brass-szal játszik, automatikusan tudni hogy ő egy felső szintű harcos. Van ereje, meglepő sebessége és a legjobb védekezési lehetőségei a játékban.

Azon a ritka esetekben, amikor Max lemarad, gyorsan utolérheti, köszönhetően annak, hogy 20%-os és az alatti egészségi állapotnál képes állandó töltést elérni. Ráadásul Max S-tier harcos, mert milyen könnyű vele játszani. Szuperpáncélja töltés közben kezdőbarát tulajdonság, de a profik számára is hasznos lehet szűkös helyzetekben.
Dr. CoyleDr. Coyle valószínűleg a legrendesebb harcos ebben a névsorban. Lebegése több mozgási lehetőséget kínál a levegőben. Extra karja több sokoldalúságot tesz lehetővé támadásban. Rendkívül gyors, ami támadásban és védekezésben is áldás.

A Dr. Coyle jó választás kezdőknek, akik szeretnének belevágni a versenyek világába. Meredekebb a tanulási görbéje, mint Min Min vagy Max Brass, de ő az egyik legjobb harcos a jobb kezek alatt is.

A-szint

ARMS Tier List A Tier

Ezek kiváló harcosok, amelyekben megvan a lehetőség, hogy a legfelső szintre kerüljenek, ha elegendő időt fektet beléjük. Jó meccseik vannak a többi szereplővel, és csak néhány hibájuk van.

Harcos Leírás
SpringtronSpringtron megjutalmazza azokat a játékosokat, akik távolról gyakorolják a letiltó EMP beállítását. Lassabb, mint Spring Man, de a támadó beállításai kiválóak.

Springtron magas képzettségi sapkával és mennyezettel rendelkezik – így tökéletes választás azok számára, akik elkötelezettek amellett, hogy megtanuljanak egy olyan harcost, aki minél jobban elsajátítja őt.
NinjaraAmikor megjelent az ARMS, Ninjara a legjobb harcos volt a listán. Gyors mozgással és megtévesztően hatékony teleport képességgel rendelkezik, amely azonnal átválthat az ellenfél büntetésébe.

Az idő múlásával a közösség kitalálta a Ninjara elleni küzdelem módjait, így nem lesz olyan domináns, mint korábban. Ennek ellenére továbbra is az egyik legjobb harcos a játékban, ezért nyugodtan tanulja meg és sajátítsa el őt.
TwintelleUgyanabban a formában, mint Min Min, Twintelle egy megfoghatatlan és gyors harcos, akinek csodálatos védekező képessége van. Lelassítja a támadásokat ahelyett, hogy védekezésben elhárítaná azokat. Ennek megszokásához kell egy kis idő, de az ellenfélnek nehezebb lesz ehhez alkalmazkodnia. A levegőben is le tudja lassítani magát, megengedve néhány váratlan támadást.

A Twintelle-nek magas a képzettségi sapkája, de az az előnye, hogy kidobja az ellenséget a ritmusából, bizonyított előny még a nagy versenyszámú versenyeken is.
Kid CobraKid Cobra nagyon erős harcos, mert néhány gyengeségét egyáltalán nem könnyű kihasználni. Képzett és tapasztalt ellenfél kell ahhoz, hogy egy jó Kid Cobra játékost szögletbe tudjon tolni.

A Kid Cobra jó mérete, sebessége és ugrási manőverező képessége, amely tökéletesen felállítja a támadásokat minden tartományból. Eleinte furcsa játszani, de néhány órával az öv alatt kezdi majd látni, hogy néhány győzelmet hoz az ember.

B-szint

ARMS Tier List B szint

Ezek az Önök legjobb harcosai. Elég tisztességesek, de van néhány hiba, ami visszatartja őket.

Harcos Leírás
Tavasz emberA Spring Man olyan alapvető, mint amennyire a karakterek az ARMS-ben tudnak. Az alap azonban nem azt jelenti, hogy gyenge. Összességében szilárd harcos, gyors mozgással és megfelelő védekezési lehetőségekkel. A Spring Man perma-töltése is jó minőségű, lehetővé téve a játékosoknak, hogy minimális kockázattal spamezzenek ellenfelet.

A Spring Man jó harcos kezdőknek, de a versenyszcénában nem tündököl annyira. Jó tulajdonságait messze felülmúlják más harcosok, mint például Springtron.
MechanikaA Mechanica lényegében a Master Mummy jobb változata, bizonyos értelemben. A nagy ütődoboza és a lassú mozgása káros, ha sarokba hátrál.

A markolatai nem olyan erősek, de ezt pótolja azzal, hogy töltődni képes sodródás közben. A kiélezett mérkőzéseken a mozgás dönti el.
Lola PopA Lola Pop nagyszerű harcos, HA tudod, mit csinálsz. Ez nagy baj, mert Lola lépései, bár erősek, nagyon kockázatosak.

Ha az ellenséged tisztában van a játék közben meghozott döntéseiddel, akkor nagy valószínűséggel büntetést kapsz, amiért Lola egyik mozdulatát megsimogatta. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Lola a rendkívül képzett játékosoknak való, akik rengeteg játékérzéket fejlesztettek a rengeteg meccsen. Ellenkező esetben próbálja elkerülni őt, ha kezdő vagy.

C-Tier

ARMS Tier List C szint

Jelentős erőfeszítést igényel a játékos részéről, hogy ezeket a harcosokat uralják. Erősségeik nem olyan lenyűgözőek, mint másoké, gyengeségeik pedig egyértelműen rontják győzelmi arányukat.

Harcos Leírás
Szalagos lányA Ribbon Girl erős harcos. Ha játszottál vele, akkor valószínűleg azon tűnődsz, miért került lejjebb ezen a listán. Ennek az az oka, hogy a tapasztalt játékosok ellen nem teljesít olyan jól.

Ha te és ellenfeled még csak most kezdik, akkor valószínűleg a Ribbon Girl fogja uralni a meccset. A legtöbb játékos azonban már megtanulta, hogyan kell türelmesnek és óvatosnak lenni a Ribbon Girl játékstílusával szemben. Ez óriási csapás az életképességére a versenymérkőzéseken. Ennek ellenére ez nem jelenti azt, hogy bármi baj lenne az eszköztárával.
Anya mesterAnyu mester egy kicsit lassú, és az ugrásai bizonyosak jank nekik, de még mindig vannak jó tulajdonságai. Neki van a legerősebb fogás a játékban, ami az alkalmi játékban nem sok, de nagyon nagy előny a versenyszerű meccseken. A markolata nem csak rengeteg sebzést okoz, de hatalmas mérete miatt pontos is.

A Mester Múmia különösen akkor jeleskedik, amikor nyomást gyakorol az ellenfelekre. Minden támadása valódi fenyegetést jelent, és bárkit kidobna a játékból, ha pánikba esne.
HelixHelixnek nagyon jó a mozgása. Képes feloldódni egy tócsában, hogy alacsonyan menjen, vagy kinyúlik a magas alakjába, hogy magasságot szerezzen. Irtózatos sétasebessége van, amit a gyors mozgás egyensúlyoz ki tócsa üzemmódban (bár ez egy időzített eset).

A probléma Helixszel az, hogy a tapasztalt játékosok pontosan tudják, hogyan kell kihasználni a gyengeségeit. Nem számít, ha váltasz a pocsolya és a magas üzemmód között. Amúgy mindketten gyorsan táviratozzák magukat.

D-Tier

ARMS Tier List D Tier

Ezeknek a harcosoknak szembetűnő hibái vannak, amelyek megnehezítik az embert, különösen jó ellenfelekkel szemben. Még mindig életképessé teheti ezeket a harcosokat, de ez egy felfelé ívelő csata lesz.

Harcos Leírás
Byte és BarqA bájt egy erőmű támadásban. Van egy további társa, Barq, aki megosztja a nehéz teherbírást a meccseken. Ez az egyedülálló páros meglepően hatékony kombók előtt is megnyitja az ajtót.

A probléma a Byte-tal és a Barq-val a szörnyű védekezési lehetőségeik. Amikor a Barq leáll (amit könnyű megtenni az ellenfélnek), Byte-nak nem sok lehetősége marad. Ez a sérülékenység megakadályozta a legtöbb játékost abban, hogy időt szánjon a duó elsajátítására.

F-Tier

ARMS Tier List F szint

Jelenleg ezek a legrosszabb harcosok a játékban. Nem javasoljuk, hogy kezdjen velük, mert korán tönkretehetik az élményt.

Harcos Leírás
MisangoMisango sokat küzd a többi szereplővel, mert nem tud alkalmazkodni a nyomás alatti helyzetekhez.

Könnyű megdobni Misangót a ritmusáról, ha csak közel ragaszkodsz és sok ütéssel borsozod. Van néhány eszköz az öve alatt, amivel érdekes lehet egy harc (szellemtársai jutnak eszembe). Sajnos ezek a furcsaságok nem elegendőek ahhoz, hogy feljebb kerüljön ezen a listán.

Ezek is tetszhetnek neked