Legfontosabb Szerencsejáték Fortnite rendszerkövetelmények

Fortnite rendszerkövetelmények

Szeretnéd elkezdeni a Fortnite-ot? A legtöbb számítógépnek képesnek kell lennie kezelni, de ennek ellenére ellenőrizze itt a Fortnite rendszerkövetelményeit.

ÁltalRózsa Mattise 2020. október 21. 2020. október 18 Fortnite rendszerkövetelmények

Fortnite egy videojáték, amely meghódította a világot. Akár élvezed a játék történetét és kreatív módozatait, akár csak a battle royale-t keresed, Fortnite mindenki számára szórakoztató játékstílust kínál.

Szerencsére a játék grafikájának és animációinak karikatúraszerű stílusa miatt a legtöbb rendszernél ez nem különösebben megerőltető. A legtöbb laptop még könnyedén lejátszhatja a játékot. Az alábbiakban részletesebben áttekintjük ezeket a követelményeket és korlátozásokat.

Fortnite

TartalomjegyzékElőadás

A Fortnite-ról

Fortnite ingyenes, minden korosztály számára elérhető battle royale játékként lépett pályára. Ez az ingyenes összetevő azonban csak a fele annak, ami a játékban van. A játék egyjátékos aspektusa, szinkronizált Fortnite: Mentsük meg a világot , ez volt a játék első iterációja, amelyet kiadtak. A battle royale játékmód, amely elindította a Fortnite rekord népszerűségre tett szert, 2018-ban jött létre.

Azóta 2018 végén megjelent egy kreatív mód, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy saját struktúrákat építsenek. Ez a kreatív mód hasonlóan működik, mint Minecraft és más hasonló címek, de minden játékos csak egy szigetet kap, amire építhet egy nagyszabású világ helyett.

  Kiadási dátum:július 27th, 2017Platformok:Windows, macOS, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS, AndroidMűfaj:Survival, Battle Royale, SandboxFejlesztő:Epikus játékokKiadó:Epic Games, Warner Bros. Interactive Entertainment

Rendszer-benchmarkok

Minimális rendszerkövetelmények

 • OS: Windows 7/8/10 64 bites vagy Mac OSX Sierra
 • CPU: Core i3 2,4 GHz
 • RAM: 4 GB
 • GPU: Intel HD 4000
 • HDD: 16 GB

ajánlott rendszerkövetelmények

 • OS: Windows 7/8/10 64 bites vagy Mac OSX Sierra
 • CPU: Core i5 2,8 GHz
 • RAM: 8 GB
 • GPU: Nvidia GTX 660 vagy AMD Radeon HD 7870 megfelelője
 • HDD: 20 GB
Fortnite rendszer-benchmarkok

Optimális PC-építés

Fortnite izgalmas játék, mert kereszteződésként létezik a sandbox játékmenet és az FPS játékok között. Bár a grafikai stílusa nem különösebben megerőltető a modern PC-khez (még laptopokhoz is), a játék FPS-szemlélete stabil teljesítményt követel meg.

Ezt szem előtt tartva, mindaddig, amíg számítógépe stabil képkockafrekvenciát tud támogatni, nem kell különösebben masszív számítógépnek lennie. Még a MacBookok is játszható szinten tudják futtatni a játékot, és jön a legolcsóbb PC-s verziónk mindössze 300 dollárért , könnyen futtathatja a játékot.

Ennek megfelelően még néhány régebbi, elavult PC-nek is futnia kell Fortnite teljesítményproblémák nélkül. Természetesen szükség lehet a speciális beállítások módosítására, hogy minden gépen működjön. Egy erősebb számítógép lehetővé teszi a magasabb dolgokat játék felbontások és a streaming képességeket is.

Ezek is tetszhetnek neked