Legfontosabb Csaláskódok A GameStop áruház bezárása lehet nevetséges

A GameStop áruház bezárása lehet nevetséges

11620 gamestop.jpg

A GameStop nem áll jól. 2019 -ben 200 üzletet zárt be. Ami ijesztő dolog volt. A 2019 -es téli kiskereskedelmi forgalom 2020 januárjában érkezett, és megtudtuk, hogy az áruház 27,5% -os csökkenést mutatott. 2020 kezdetével még több kirakatot zárnak be. Ez idő kivételével nem úgy van, hogy az elemeket visszaküldik a vállalatoknak. Ezek jogos záróértékesítések, amelyek végül több okból is nevetségesnek érzik magukat.

Ennek nagy része nyilvánvaló. Ha belépünk a GameStop áruház záró akciójába, azonnal elgondolkodhatunk azon, vajon mit kaphat, és mennyit fizet érte. Amikor beléptem az első boltzáró akciómba, 30-70% kedvezménnyel fogadtak a táblák, a lapok, amelyek pontosan mutatják, hogy milyen olcsók lesznek az áruk, és az újdonságokat valószínűleg nem is vásárolnák az áruház elején elhelyezett kedvezményes áron. . A futásteljesítmény mindig változik egy ilyen dolognál, de voltak jelentős győzelmek. Valamennyi 19,99 dollár alatti játék öt volt, 5 dollárért. Egy üzletben az új Switch játékok 30% -os, a használt játékok 70% -os kedvezménnyel, míg az új PS4 és Xbox One játékok 50% -kal, a használtak pedig 70% -kal. Impulzusvásárlásokat vált ki, például egy 12 dolláros Loungefly -t Kingdom Hearts III keyblade pénztárcáját vagy 6 dolláros másolatát Scribblenauts Showdown.

Amint ez a kezdeti sokk elmúlik, valami más rendeződik. Igen, vannak nevetséges üzletek. Ez őrült lehet. De elkezdesz belenyugodni a többi elembe. Mint a nyugtalanság érzése, ami a GameStop áruház záró akciójából fakad. Mindegyiket, ahova beléptem, nagyrészt elhagyták. Az állványok üresek voltak. A konzolok eltűntek. A szerelvényeket eladták. Üreges volt. (Bár talán egyesek azt mondhatták, hogy lélektelennek érezte magát a ThinkGeek tételeinek bevezetése óta.) Valahogy nem érzi jól magát, különösen ezek az üzletek megszűntek.

Különösen akkor, ha figyelembe kell vennie az emberi tényezőt. Bementem két üzletbe, amelyek bezártak. Mindegyikben a személyzet a minimumon volt. Az alkalmazottak nem a szokásos barátságossággal rendelkeztek, mint amire számíthat. Hogyan tehetnék, tekintettel a körülményekre? Borzasztó dolog, ha belépünk az egyikbe, és nem kapunk hangot az előrendelésekről, a Power Up Reward programokról vagy hasonló ajánlatokról. Az egyik záró GameStop -ban, amelyet meglátogattam, csak egy alkalmazott volt ott. Beszéltem vele egy ideig a helyzetről. Nem tudtam nem érezni, hogy itt van valaki, aki szereti a játékokat, és nem csinál semmi rosszat, de a rossz irányítás hozta őt ebbe a helyzetbe.

11620 gamestop 2.jpg

Ami a GameStop áruház záró akciójának utolsó nevetséges eleméhez vezet: az áruhoz. A GameStops nagyszerűvé tétele gyakran hiánycikk volt: a játékok. Igen, láthatna néhány új és használt játék maradványt, de ezek aligha voltak a show-megálló, szeretett, friss kiadások. Inkább ezek voltak az éves sportismétlések, a Himnuszok, és másolatai Vámpír a Nintendo Switch számára, amit láthatóan senki sem akart. A Pokemon pattogatott kukorica készítője, a tematikus zokni állványai, ugyanaz a Loungefly Kingdom Hearts pénztárcát vettem és valószínűleg soha nem fogom használni a gyakorlatiassága miatt, és a csúnya, olcsó figurák légiói maradtak. A készletek diverzifikálására irányuló kísérletek még mindig nemkívánatosak, a tényleges rendszerek már régen megszűntek.

Ez tragikus. A Toys R Us újra. A GameStop egy üzlet, amely fejlődhetett volna. A rossz döntések megölik. Most, ha belehalunk egy haldoklóba, látjuk ezeket a nevetséges dolgokat. Néhányan előnyösek számunkra, például egy nagyszerű játék megszerzése Öld meg a Spire -t 30-50% kedvezménnyel. Mások meglátják, milyen szörnyű ez más emberek számára, miközben figyeljük azokat az embereket, akik nem érdemlik meg ezt a munkahely elvesztését. Első kézből látunk néhány rossz árucikk -döntést is, amelyek segíthettek idáig vezetni. Szomorú fordulat ez.