A legjobb játék PC 300 USD alatt – Az Ultimate PC Build Guide

Szeretne saját PC-t építeni körülbelül 300 dollárért? Ezután tekintse meg ezt a naprakész, 300 dolláros PC-készítési útmutatót itt, és kezdje el az építést most. Ez a legolcsóbb PC összeállítás!

A legjobb játék PC 400 USD alatt – Az Ultimate PC Build Guide

Íme a legjobb játék PC, amelyet 400 dollárért összeállíthat. Összeállításaink mindig naprakészek, így biztos lehet benne, hogy a legjobb PC-konstrukciót készül megépíteni a pénzért.

A legjobb pénztárcabarát, 500 dolláros játék PC – a legolcsóbb PC-konstrukció

Több mint 50 órát töltöttünk a végső, 500 dolláros játék PC megalkotásával. Ez a legjobb PC, amelyet 500 dollárért meg lehet vásárolni 2022-ben, amely egy erős CPU-ból és GPU-ból áll.

A legjobb játék PC 1000 USD alatt – Az Ultimate PC Build Guide

1000 dollárért készíthet játék PC-t a legújabb RTX 3070 grafikus kártyával. Íme a legjobb 1000 dollár alatti játék PC, amelyet most megépíthet.

A legjobb játék PC 600 USD alatt – Az Ultimate PC Build Guide

Új számítógépet szeretne készíteni, és a költségvetése 600 dollár körül van? Győződjön meg arról, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja, ha a legjobb játék PC-t 600 dollár alatt vásárolja meg.

A legjobb játék PC 700 USD alatt – Az Ultimate PC Build Guide

Íme a legjobb játék PC, amelyet most 700 dollár alatt készíthet. A build gyors processzorral és nagyszerű grafikus kártyával rendelkezik, hogy magas FPS-t biztosítson.

A legjobb játék PC 800 USD alatt – Az Ultimate PC Build Guide

Elkészítettük a végső, 800 dolláros játékra szánt PC-t. Könnyen lehetővé teszi, hogy 1440p-ben játszhasson, gyors processzorral és nagy teljesítményű grafikus kártyával rendelkezik.

A legjobb játék PC 1200 USD alatt – Az Ultimate PC Build Guide

1200 dollárért valóban csodálatos PC-t építhetsz, ha beszerezed a megfelelő alkatrészeket. Íme a legjobb, 1200 dollár alatti játék PC-konstrukció, amely magában foglalja az RTX 3070-et is.

A legjobb játék PC 1500 USD alatt – Az Ultimate PC Build Guide

1500 dollár sok pénz, szóval nem akarja az optimálistól elmaradó felépítésre pazarolni. Összegyűjtöttük a legjobb 1500 USD értékű játékra szánt PC-t, amelyet jelenleg megszerezhet.

A legjobb játék PC 2000 USD alatt – Az Ultimate PC Build Guide

Íme a lehető legjobb játék PC, amelyet most 2000 USD alatt megépíthetsz. Teljesen 4K és VR-képes, és hetente frissítik.

A legjobb játék PC 3000 USD alatt – Az Ultimate PC Build Guide

Ha csúcsteljesítményre vágyik, és az összes legjobb játékot 4K Ultra HD minőségben szeretné játszani, de még mindig magas képkockasebességet szeretne elérni, akkor ez a 3000 dolláros PC-konstrukció az Ön számára készült.

A legjobb játék PC 4000 USD alatt – Az Ultimate PC Build Guide

Ha megvan rá a költségvetés, 4000 dollár alatt készíthet egy abszolút MONSTER PC-t. Ez a játék PC 4K és 8K játékra képes az RTX 3090 segítségével.

Előre beépített vs egyéni PC – melyik a legjobb?

Készítsen saját egyéni számítógépet, vagy válasszon egy előre elkészített számítógépet? A válasz valóban a költségvetésétől és az aktuális piaci helyzettől függ. Itt van egy útmutató.

A legjobb játék PC 5000 USD alatt – Az Ultimate PC Build Guide

5000 dollárért egy abszolút MONSTER PC-t építhetsz, amely bármilyen játékot képes kezelni. Ez a build még 4K 60FPS-re is kész.

A legjobb egyéni PC-készítő webhelyek

Szeretné online megépíteni új számítógépét, és az összes alkatrészt maga kiválasztani? Íme a legjobb egyéni PC-készítő webhelyek álmai számítógépének elkészítéséhez.

Hogyan válasszunk PC-tokot

Milyen szempontokat kell figyelembe vennie, ha új PC-tok vásárlását tervezi? Ne féljen, mert ez az egyszerű útmutató mindent elmagyaráz, amit tudnia kell.

CPU-hierarchia 2022 – CPU-szintek listája processzorokhoz

CPU-hierarchiára van szüksége ahhoz, hogy összehasonlítsa a világ összes releváns processzorát, és megnézze, hogyan állnak egymáshoz képest? Tekintse meg a teljes hierarchiát itt.

GPU-hierarchia 2022 – Grafikus kártyaszintek listája játékokhoz

Szeretné tudni, hogy a különböző grafikus kártyák (GPU) hogyan viszonyulnak egymáshoz? Elkészítettük ezt a listát az összes jelenlegi generációs grafikus kártyáról.

Vásárlási útmutató

Mindannyian a lehető legjobb terméket szeretnénk megvásárolni, amikor egy bizonyos terméket keresünk. Nos, szerencséd van! Vásárlási útmutatóink ebben segítenek.

PSU-hierarchia 2022 – Tápegység-szintlista

Íme az összes tápegység végső listaalapú hierarchiája. 8 különböző szintbe soroltuk őket, így könnyen megtudhatja, jó-e a tápegysége!