A legjobb APU-k játékhoz (2022-es vélemények)

A legjobb APU-t keresed játékhoz? Az APU jó választás, ha pénzt szeretne megtakarítani, ezért itt vannak a jelenleg elérhető abszolút legjobb APU-k.

A legjobb grafikus kártyák játékokhoz (2022-es vélemények)

A grafikus kártya minden játék PC-konstrukció legfontosabb eleme. Íme az Nvidia és az AMD legjobb grafikus kártyái, amelyek fokozzák a játékmenetet.

A legjobb játék alaplapok (2022-es vélemények)

Új alaplapot keresel játékhoz? Számos alaplapot teszteltünk, hogy a legjobb alaplapokat ajánlhassuk, akár az Intelt, akár az AMD-t szereti.

A legjobb CPU-k játékhoz (2022-es vélemények)

Melyik CPU a legjobb most számodra? Az Inteltől vegyen egyet vagy az AMD-től? Íme a legjobb processzorok 2022-re, beleértve a Ryzen 5000 sorozatot.

A legjobb CPU-hűtők (2022-es értékelések)

Tartsa hűtve CPU-ját megfelelő CPU-hűtővel, és növelje a teljesítményt. Íme a jelenleg elérhető legjobb CPU hűtők.

A legjobb PC-tápegységek (2022-es értékelések)

Ha új számítógépet szeretne építeni, vagy csak egy új PC tápegységre van szüksége, akkor ez a megfelelő útmutató az Ön számára. Íme a mai legjobb PC tápegységek.

A legjobb játéktokok (2022-es vélemények)

A játék PC-hez választott tok nagyon fontos. Végül is minden értékes hardverét egyben tartja. Íme a mostani legjobb játéktokok.

The Best Case Fans (2022-es vélemények)

Új tok rajongót keresel? Olyan, ami csendes és jól teljesít? Több tucat PC-rajongót teszteltünk, hogy itt ajánljuk a legjobb ventilátorokat.

A legjobb merevlemezek játékhoz (2022-es vélemények)

A HDD-k még nem haltak meg teljesen. Manapság több száz merevlemez közül választhat, így a legjobb HDD-k listájával megkönnyítettük a keresést.

A legjobb SSD-k játékokhoz (2022-es vélemények)

Nem minden SSD egyformán gyors. Válassza ki a legjobb SSD-t számítógépéhez, és növelje teljesítményét a játékokban, programokban, a rendszerindítási időben és egyebekben.

A Discord képernyőmegosztás javítása Hangproblémák nélkül

Hirtelen leáll az audio képernyőmegosztás a Discordban? Ez a javítás itt nagyon egyszerű és jobb, mint a többi, amit bárhol máshol talál.

Shenhe építési útmutató a Genshin hatáshoz

A Shenhe egy Cryo Polearm támogatás, amely sok mindent kínál. Íme a Genshin Impact végső Shenhe építési útmutatója.

A videojátékok történetének legrosszabb PC-portjai

Manapság nem ritka, hogy rossz PC-portok vannak a játékokban. Összeállítottuk a videojátékok történetének legrosszabb PC-portjainak listáját. Itt van a kedvenc játékod?

Aloy építési útmutató a Genshin Impacthoz

Tanuld meg elsajátítani Aloyt a Genshin Impact játékban, és hozd ki belőle a legtöbbet. Íme a végső Aloy építési útmutató, amelynek gondos elkészítésével sok órát töltöttünk.

Genshin Impact Co-op többjátékos útmutató

Szeretnél kooperatív többjátékost játszani a Genshin Impact játékban? Talán még PvP is? Hogyan lehet feloldani a kooperatív többjátékost, és hogyan működik? Itt van egy útmutató.

Yoimiya építési útmutató a Genshin hatáshoz

Szeretné elsajátítani Yoimiyát a Genshin Impact játékban? Megalkottuk az egyetlen végső útmutatót, amelyre valaha is szüksége lesz a Yoimiya számára a Genshin Impactban.

Cyberpunk 2077 útmutató: tippek és trükkök kezdőknek

Ha még nem ismeri a Cyberpunk és a Night City világát, akkor nagyon hasznosnak találja ezt a kezdőknek szóló útmutatót a Cyberpunk 2077-hez.

A legjobb kémjátékok 2022-ben

Ön is olyan rajongója a kémjátékoknak, mint mi? Ha ez a helyzet, akkor imádni fogja ezt a listát a legjobb kémjátékokról, amelyeket most játszhat. Találd meg a következő játékodat!

A legjobb Horizon Zero Dawn modok

A Horizon Zero Dawn egy csodálatos játék, de néhány megfelelő moddal még jobb is lehet. Íme a legjobb Horizon Zero Dawn modok jelenleg.

A legjobb Hitmanhez hasonló játékok

Ha szereted a Hitman játékokat, imádni fogod azokat a játékokat, amelyeket a legjobb játékok, például a Hitman listáján szerepeltetünk. Találja meg következő játékát itt!