Legfontosabb Szerencsejáték Genshin Impact Co-op többjátékos útmutató

Genshin Impact Co-op többjátékos útmutató

Szeretnél kooperatív többjátékost játszani a Genshin Impact játékban? Talán még PvP is? Hogyan lehet feloldani a kooperatív többjátékost, és hogyan működik? Itt van egy útmutató.

ÁltalSamuel Stewart 2021. november 28 Genshin Impact Co op többjátékos útmutató

A Genshin Impact többjátékosa enyhén szólva furcsa.

Co-op-ban nem lehet lejátszani az összes tartalmat, és bizonyos dolgok egyszerűen nem működnek intuitív módon.

Tehát, hogy megkímélje magát attól a fáradságtól, hogy a falba kell vernie a fejét, hogy kitalálja, mi működik és mi nem a próba-szerencse végtelen ciklusában, itt van minden, amit tudnia kell a Genshin Impact együttműködéséről .

TartalomjegyzékElőadás

Azonnal nem elérhető

Genshin hatásszintek listája

A Genshin Impact elsősorban egyjátékos élménynek készült. Bizonyos értelemben a co-op itt hasonló ahhoz, amit a Dark Souls-ban talál. Ahelyett, hogy a legtöbb MMO-hoz hasonlóan egy nagy világot jelenítenének meg, amelyben az összes játékos együtt él, minden játékosnak megvan a maga nyitott világa, ahová barátaikat hívhat meg.

De ehhez némi munkát kell végeznie.

A játék legtöbb más rendszeréhez hasonlóan a kooperációt is feloldod, miután egy ideig játszottál a játékkal. A szövetkezet feloldásához először el kell érnie a 16. kalandrangsort. Ha nem biztos benne, mik azok az Adventure Ranks, javasoljuk, hogy tekintse meg Útmutató kezdőknek .

Röviden, az Adventure Rank olyan, mint a fiókszint. A kalandos rangok könnyen megszerezhetők a játék elején, de akkor is vagy fel kell gyorsítania az elejét, vagy egy-két napot egyedül kell játszania, mielőtt meghívhatná barátait, hogy csatlakozzanak hozzátok, vagy beugorjanak a világukba.

Mit zsákmányolhat a Genshin Impact Co-op-ban?

Genshin hatáskódok (ingyenes primogének és mora)

A Genshin Impact játékának félig mókája az elrejtett ládák felfedezése, és minden értékükért kifosztani őket. De a szövetkezetben nem fogsz tudni mindent kifosztani, hacsak nem te vagy a házigazda.

Tehát nézzük meg, hogy mely dolgokat fogsz és melyeket nem fogsz tudni kifosztani, miközben a Genshin Impact-et játszod kooperációban.

Ládák – Nem

Genshin Impact luxus mellkas

A Genshin Impact kincsesládái nem véletlenszerűen születnek újra. Mindegyiket a fejlesztők kézzel helyezték el, hogy megtalálja és feloldja. Igaz, van egy hatalmas számuk van, de ez a szám korlátozott. Egy ponton elfogy a ládája, ha elég elkötelezett játékos vagy.

Ezért csak a szövetkezeti házigazda tud ládákat kifosztani a saját világában!

Ez hihetetlenül jól működik, mint biztosítási kötvény, amely megakadályozza, hogy a kapzsi (vagy éppen gyanútlan) játékosok portyázzanak az új játékosok korlátozott erőforrásaira. De miközben kezdő játékosként egy barátja világát fedezi fel, óriási kiábrándító lehet, ha tudja, hogy a saját nyitott világában mindent vissza kell hagynia ahhoz, hogy ugyanazt a zsákmányt megszerezze.

Oculi – Nem

A kezdő játékosok számára az Oculi a játék legértékesebb erőforrásai közé tartozik, mivel csak az összegyűjtésükkel tudod növelni a karaktered maximális állóképességét. Ha egy másik játékos világából szemet lopnak el, akkor soha nem tudják feloldani az állóképességi sapkát, hacsak nem lopnak el szemeket más játékosok világából.

Ezért nem gazdálkodhatsz velük szövetkezetben (kivéve persze, ha te vagy a házigazda). Ez vonatkozik az összes többi nem újjáéledő gyűjthető tárgyra is.

Domainek – Igen

Genshin Impact Domain Cecilia Garden

Különböző tartományok kihívása a barátaival a legélvezetesebb módja annak, hogy a legjobb műtárgyak minden karakter számára a Genshin Impactban. Ez akarat erősebbé teszi az ellenséget, de a találkozásokat is vonzóbbá teszi.

A legjobb az egészben, hogy minden játékos külön-külön zsákmányolhatja a Domain jutalmakat. Ehhez továbbra is elegendő mennyiségű gyantával kell rendelkeznie, de ha valami kicsit nagyobb kihívást jelentő tartalomra vágyik, ez a legjobb módja annak, hogy megtapasztalja. Kár, hogy a gyanta ilyen gyorsan kimerül, mivel ez az egyik legszórakoztatóbb tartalom, amellyel együtt lehet dolgozni.

Ugyanez vonatkozik a Weekly és a World bossokra, valamint a Ley Lines-re. Alapvetően, ha gyantába kerül, akkor függetlenül attól, hogy szólóban vagy kooperációban játszol.

Helyi specialitások – igen, de…

Egyes helyi specialitások – egy adott régióra jellemző anyagok, mint például a pitypangmagok, mázliliomok, sakuravirágzások stb. – napokig tart, mire újjáélednek. És ezek az anyagok szükségesek a karakterek felemelkedéséhez. Mellékes megjegyzésként javasoljuk a hivatalos Genshin Impact használatát interaktív térkép ha nehezen találja őket.

Mindenesetre a térkép felfedezése közben csak ennyit találhatsz belőlük. De ha befejezted, hogy mindegyiket felszedted a világodban, átköltözhetsz egy barátod világába, és újra gazdálkodhatsz velük.

Ne feledje, hogy a házigazda nem tudja tenyészteni őket, amíg újra nem születnek, ezért mindig ne felejtse el kérni a beleegyezésüket. Ez az oka annak is, hogy sok játékos nem akar idegenekkel együttműködni – nem akarja, hogy értékes erőforrásaival valaki más gazdálkodjon.

Érc – Igen

Genshin Impact Crystal Ore

Valamiért az ércbányászat nem olyan, mint a helyi specialitások termesztése. Amikor feltöröd az ércet, zsákmányként hullik a házigazda és a vendégjátékosok számára külön-külön. Minden játékos csak azt a zsákmányt fogja látni, amelyet felvehet, így nincs mód a rendszerrel való visszaélésre.

Ne feledje, hogy ez a szabványos ércre vonatkozik. Liyue-ban ércszerű helyi specialitásokat – Cor Lapis és Noctilucous Jade – találhat. Annak ellenére, hogy ki kell bányásznia őket, mielőtt gazdálkodhatna, ezek az anyagok továbbra is helyi különlegességnek számítanak, ami azt jelenti, hogy csak egy játékos zsákmányolhatja őket.

Enemy Drops – Igen

A nyílt világban talált ellenségek mindkét játékosnak eldobják zsákmányukat. Ha valamilyen oknál fogva hiányzik az iszapkondenzátum vagy más hétköznapi tárgyak, kedvedre gazdálkodhatsz velük, legyen szó kooperatív vagy szólójátékról.

Dolgok, amelyeket nem tehetsz meg a Co-op-ban

Genshin Impact megjelenési dátuma

Noha a nyitott világban való futkározás vagy a barátokkal való műalkotások őrlése minden bizonnyal szórakoztató lehet, a Genshin Impact nem engedi, hogy a kooperációban élvezd minden aspektusát.

Például az összes történet- és karakterküldetést egyedül kell végrehajtania. Sőt, amint elkezdi ezeket a küldetéseket, ki lesz zárva a co-opból, amíg be nem fejezi őket. A történet szempontjából logikus, hogy nem tudod végigjátszani a történetet a barátaiddal, de nem ez a legrosszabb.

A Genshin Impact co-op legrosszabb és legkiábrándítóbb aspektusa a Spiral Abyss-hez kapcsolódik.

A műtárgyak köszörülése szórakoztató lehet, de a gyanta is korlátozza. Még akkor is, ha minden játékos 160-ra zárta le a gyantáját, és van 5 kondenzált gyanta a bankban, akkor is elég egy fél óra alatt.

Eközben a Spiral Abyss – a Genshin Impact legnagyobb kihívást jelentő börtöne, amelyhez egyébként nem kell gyanta – nem játszható kooperációban. Nagyon reméljük, hogy az emberek a miHoYo a közeljövőben ennek kijavítására fog készülni, mivel ez teljesen új lehetőségeket nyitna meg azon játékosok előtt, akik komolyabb kihívásra vágynak barátaikkal.

Ismétlődő karakterek

Genshin Impact Free karakterek

Sok karakter van a Genshin Impactban, de néhányan csak jobban szeretik, mint mások. És mivel egy karakter szintre emelése sok erőforrást igényel, a legtöbb játékos úgy dönt, hogy ugyanazokra a karakterekre összpontosít. Például a miénket nézve karakterszintek listája , akkor számítania kell arra, hogy a kooperációba való belépéskor meglehetősen gyakran botlik S-Tier és A-Tier karaktereket futtató játékosokba.

Tehát probléma, ha te és egy másik játékos ugyanazt a karaktert akarod eljátszani?

Nos, igen és nem. Ez a kontextustól függ.

A nyitott világ felfedezése közben mindenki eljátszhatja ugyanazt a karaktert minden technikai probléma nélkül. Problémát jelent-e négy Zhonglis, akik a Geo Hypostasisban bandáznak? Egyáltalán nem, mondja a játék rendszere. Négy Barbara mérkőzik meg Oceaniddal? Nem nyernek, de megpróbálhatják megverni, ahányszor csak akarják.

Ha azonban kooperációs keretek között kezeli a domaineket, akkor nem tud duplikált karaktereket futtatni. Tehát ha te és egy másik játékos is meg akarod mutatni Ganyut, az nem fog repülni. Addig nem tudja elindítani a domaint, amíg nem döntöttek egy csapat mellett, amelynek nincs másolata.

PvP

Hogyan szerezzünk karaktereket a Genshin Impactban

A Genshin Impactban nincs semmi PvP.

És annak az esélye, hogy hozzáadják, nem létezik, legalábbis a hagyományos értelemben.

A PvP-hez legközelebb álló dolog a limitált eseményű Windtrace minijáték volt, amely az 1.5-ös javításban szerepelt. A Windtrace lényegében egy bújócska játék, ahol az elemi készségeket és a karaktersorozatokat esemény-kizárólagos képességek váltották fel. Így a játéktér teljesen kiegyenlített volt, függetlenül attól, hogy melyik karaktered volt, vagy milyen szinten voltak.

És nagyon szórakoztató volt!

A jövőben hasonló minijáték-alapú PvP eseményeket kaphatunk. Például a Theatre Mechanicus Tower Defense minijátékból PvP-versennyel is lehetne foglalkozni, ahol ismét nem számít, hogy a versenyzők szabadon játszható játékosok vagy nagy költekezők. Ha mást nem, akkor kaphatunk eredménytáblát az ilyen eseményekre, ahol a legjobb játékosok komoly dicsekvésre tehetnek szert.

De ami a hagyományosat illeti halálig tartó küzdelem a PvP íze, egyszerűen nem látjuk, hogy valaha is hozzáadódna a Genshin Impacthoz. Egy olyan játékban, ahol a fizető játékosoknak hatalmas versenyelőnyük van az F2P játékosokkal szemben, ennek egyszerűen nem lenne értelme.

Események

Hogyan szerezzünk csillagfényt a Genshin Impact-ban

Ha már a limitált eseményekről beszélünk, a Genshin Impact kooperatív játékosai számára ezek jelentik a legjobb szórakozási lehetőséget.

Minden új javítás rengeteg új eseményt hoz magával, amelyek többsége kooperációban játszható. Már említettük a kizárólag kooperatív bújócska ihletésű minijáték-eseményt az 1.5-ös javításból, de az igazat megvallva a legtöbb eseményt egyéni és kooperatív játékra is felkínálták.

Azoknak a játékosoknak, akik kötetlen közös szórakozásra vágynak a barátaikkal a Genshin Impact játékban, javasoljuk, hogy tartsanak lépést ezekkel a korlátozott eseményekkel.

Crossplay

Genshin Impact térkép

Végül ott van a keresztjáték kérdése.

A Genshin Impact jelenleg PC-re, mobilra és PlayStationre érhető el. Függetlenül attól, hogy melyik platformot használja, a játék zökkenőmentes keresztjátékot kínál az összes platformon. Tehát ha Ön PC-játékos, de néhány barátja inkább a PlayStationjén szeretne játszani, továbbra is együtt játszhat a Genshin Impact játékkal.

Következtetés

Mindent összefoglalva, a Genshin Impact egy egyjátékosra koncentrált játék. Néhány tartalmát meg lehet tenni szövetkezetben, de nem az egészet.

A co-op feloldásához először el kell jutnia az AR16-hoz. Együttműködésben csak olyan dolgokat zsákmányolhatsz, amelyek más játékosok világában születnek újra. Ne feledje, hogy sok játékos nem akarja, hogy más játékosok gazdálkodjanak az erőforrásaival, mivel egyeseknek akár három napig is eltarthat az újrakezdés. Ez az oka annak, hogy nehezen tud csatlakozni egy véletlenszerű játékos világához.

Tehát hacsak nincsenek konkrét barátaid, akikkel együtt szeretnél játszani a Genshin Impact kooperatív játékkal, a legtöbb élvezetet néhány korlátozott idejű eseményen való részvétellel találhatod meg. Közben talán néhányat ezeket a játékokat képes lesz megvakarni azt a kooperatív viszketést.

Ezek is tetszhetnek neked