Legfontosabb Szerencsejáték A God Of War 2 (PS5) megjelenési dátuma, előzetes, hírek és pletykák

A God Of War 2 (PS5) megjelenési dátuma, előzetes, hírek és pletykák

Megjelent a God of War 2! Íme, amit eddig tudunk a PlayStation 5-re (PS5) készülő God of War 2 játékról, beleértve a megjelenési dátumot, az előzeteseket, valamint a legfrissebb híreket és pletykákat.

ÁltalJustin Fernandez 2020. október 18 A God Of War 2 (PS5) megjelenési dátuma, előzetes, hírek és pletykák

Most két évvel a 2018-as megjelenés után a háború istene , bátran kijelenthetjük, hogy ez az egyik legjobb PlayStation exkluzív játékok az elmúlt évtizedben. A játékot a kritikusok dicsérték, és számos díjat nyert, köztük a GOTY-t a The Game Awards 2018-on, és sokak szerint a sorozat eddigi legjobb bejegyzése. Ezért jogos, hogy a Sony Santa Monica titokban Kratos és Atreus következő kalandjainak krónikáján dolgozik.

Bár a részletek egyelőre kevések, a következő God of War játék hamarabb megjelenhet, mint gondolnád. Itt a legfrissebb hírekről és pletykákról fogunk beszélni God of War 2 , beleértve a megjelenés dátumát és a támogatott platformokat. A Sony vagy a Santa Monica Studios bejelentéseit követően frissítjük ezt a történetet, ezért feltétlenül nézzen vissza minden új fejleményre.

TartalomjegyzékElőadás

A God of War 2 megjelenési dátuma és platformjai

Figyelembe véve, hogy a Sony Santa Monica még nem erősítette meg, hogy dolgoznak egy újon GOW , a játék valószínűleg korai fejlesztés alatt áll. Ennek alapja a Kotaku interjú val vel GOW Cory Balrog játékigazgató, ahol elmagyarázza, hogy a játék ötéves fejlesztésének nagy részét miért fordították a harci motor újratervezésére. Arra számíthatunk azonban, hogy a folytatás sokkal rövidebb lesz, mivel az alapok nagy részét már lefektették.

Hogy végül Santa Monica adja-e a címet God of War 2 vagy valami egészen más jelenleg ismeretlen. Azt mondhatjuk, hogy szinte biztosan megjelenik a Sony újdonságán PlayStation 5 játékkonzol , amely jelenleg a Holiday 2020 kiadását tervezi. Ezt szem előtt tartva a lehetséges rajongók rátehetik majd a kezüket GOW 2 amint 2021. április , amely pontosan három évre tenné el 2018-tól a háború istene .

Ez hihető, tekintve, hogy a stúdió a sorozatnak megfelelően felpörgeti a termelést közzétett álláshirdetéseket Először a GamesRadar vette észre. A kért szerepkörök közé tartoznak a programozói, művészeti és tervezői csapatok, amelyek közül az egyik a legfrissebb bejegyzésre hivatkozik.

A God of War 2 története és helyszínei

Összefoglalva a God of War befejezését

A játék végén láthattuk, hogy Kratos a skandináv Baldur istennel néz szembe, és végül legyőzte őt. Ezt követően Kratos és Atreus Jotunheimbe utazik, hogy szétszórják Faye hamvait, ekkor derül ki, hogy valójában óriásnő volt, ami azt jelenti, hogy Atreus valójában félig isten, félig óriás. Ezenkívül itt megtudjuk, hogy Atreusnak van egy második neve is, amelyet az óriások adtak neki, és a fiút Lokiként, más néven a huncutság isteneként emlegették.

Végül tudomást szereztünk egy jóslatról, amely úgy tűnik, már beindult, mivel a játék minden eseményét egészen idáig vizuálisan ábrázolják egy falfestményen, amely csak azért volt látható, miután Atreus megérintette a falat. A falfestmény végén egy élettelen Kratost láthatjuk Atreus karjaiban, amint felnéz valamire vagy valakire, akit kényelmesen elzár a függöny.

A God of War 2 története és helyszínei

A játék a Ragnarok alatt játszódhat

Ez megteremti a tökéletes terepet a folytatáshoz, különösen, ha figyelembe vesszük Baldur halálát és azt, hogy miként értelmezhető a játék mitológiáján keresztül. A skandináv mítoszban több istenség halála közvetlenül kapcsolódik a Ragnarok néven ismert kataklizmikus eseményhez, amelyre számtalanszor hivatkoznak mind a játékban, mind a később kiadott tartalomban. Ez magában foglal egy új témát is, amely 2019 áprilisában jelent meg PS4-en, a játék évfordulóját ünnepelve.

Ebben Kratos és Atreus látható, amint egy csónakon eveznek, amelynek oldalán skandináv betűk sora található, amelyeken angolra fordítva ez olvasható: Ragnarok jön. Ez nagyjából megerősíti, hogy a következő játékra az apokaliptikus esemény alatt vagy után kerül sor. Ezen kívül van még két karakter, akikben szintén várhatóan feltűnünk GOW 2 .

A God of War 2 a Ragnarok alatt játszódik

Thor és Odin megjelenhet

Ha Ön egyike annak a sok játékosnak, aki elég okos volt ahhoz, hogy visszatérjen Kratos és Atreus kabinjába, miután megnézte a krediteket, akkor már ismeri a rejtett befejezést, amelyet hamarosan elrontunk. Ez egy különleges jelenetet indít el, miután egy Thornak tűnő alak jelenik meg a duó küszöbén, aki látszólag szembeszáll Kratosszal mindazért a bajért, amelyet a skandináv isteneknek okozott. Ez elhiteti velünk, hogy a mennydörgés és villámlás istene egészen biztosan megjelenik benne GOW 2 , esetleg apja, Odin mellett.

Bár magát az istent soha nem láthatjuk a játékban, teljesen tudatában vagyunk annak, hogy a színfalak mögött húzza a szálakat. Ugyanabban a Kotaku-interjúban, amelyet korábban érintettünk, Balrog bevallja, hogy azt tervezi, hogy elmenti Odin nagy felfedését egy későbbi játékra, és kijelenti: A számomra legvonzóbb sorozatok nem mindig csinálnak mindent az elején – sok mindent beállítanak. felfelé, így a karakterek ereje és a második-harmadik interakciói valóban erős visszhangot kapnak. Ha ez kiderül, akkor GOW 2 láthatja, hogy Kratos és Atreus Thor és Odin ellen harcol más skandináv istenségek mellett.

God of War 2 játékmenet – min lehetne változtatni?

God of War 2 játékmenet – min lehetne változtatni

Atreus sokkal erősebb lesz

Azon kívül, hogy jelentős hatással van a folytatás történetére, az esemény, amikor Atreus rájön, hogy félig isten, félig óriás, drasztikus hatással lehet GOW 2 játékmenete. Arra számíthatunk, hogy egy sokkal idősebb, harcokban kipróbált Atreus új képességeket fejleszt ki, amelyek összhangban állnak az új becenevével, a huncutság istenével. A pletykák szerint Loki képes alakváltoztatásra, és bármilyen személynek vagy állatnak álcázza magát. Érdekes lenne látni, hogy a Sony Santa Monica játékmechanizmusként vizsgálja meg ezt, vagy legalábbis önállóbbá teszi az Atreust.

Amit látni akarunk

Íme egy lista azokról a funkciókról, amelyekre szorgoskodva végül bekerülnek a folytatásba, valamint néhány nyilvánvaló fejlesztést a PS5 következő generációs hardverén:

  • Gyorsabb betöltési idő – 2018-ban GOW fenomenális munkát végzett azzal, hogy a legtöbb betöltést a háttérbe rejtette, számítson arra, hogy a folytatás még tovább viszi a dolgokat.
  • Nagyobb szöveg/jobb menük – Számos panasz érkezett a szöveg méretével kapcsolatban GOW menüképernyőit, valamint azt, hogy mennyire nem intuitív a navigálásban.
  • Jobb kamera – tökéletesen megvagyunk vele GOW ’s új feszesebb, vállon túli perspektíva; azonban, ha arra kényszerítették a játékosokat, hogy lenyomják a D-padot, hogy 180 fokkal elforgathassák a kamerát, mindig zűrzavaros utólagos gondolatnak tűnt, amitől reméljük, hogy a folytatásban is odaadó lesz.

Az utolsó szó a God of War 2-ről

Az utolsó szó a God of War 2-ről

A GOW A franchise-nak határozottan voltak hullámvölgyei az elmúlt 15 évben az eredeti PS2-játék megjelenése óta. A Sony Santa Monicának azonban hosszú idő óta először sikerült friss életet lehelnie a sorozatba azzal, hogy Kratost olyan új megvilágításban mutatta be, amit eddig nem láthattunk. Úgy tűnik, hogy a stúdió lendületet ad a következő bejegyzés felé, és kíváncsian várjuk, mit terveznek Sparta szellemének és fiának.

Ezek is tetszhetnek neked