Legfontosabb Csaláskódok A Google Halloween Doodle egy macska varázsló játék

A Google Halloween Doodle egy macska varázsló játék

103116 goog.jpg

A Google Doodles remek. Vannak szórakoztató statikus képek, szórakoztató animált jelenetek és természetesen az alkalmi játék. A 2016 -os Halloween alkalmával a Google úgy döntött, hogy inkább csemegével, mintsem trükkel. Az idei doodle ikonra kattintva segíthet egy macska varázslónak, hogy elhárítsa az iskolából a szellemeket.

Ez a Google Doodle valójában egy innovatív és tetszetős kis böngészőjáték. Szellemek közelednek a cicához. Tartsa lenyomva a bal egérgombot, miközben az egeret olyan alakban mozgatja, amely megfelel az egyes szellemek feletti ikonnak. Egyszerűen kezdődik. A szellemek fölött egy vízszintes vagy függőleges vonal lesz. Ha egynél több szellem látható a képernyőn ezzel a vonallal, akkor mindegyiket eltávolítják a támadással együtt. Végül a sorok bonyolultabbá válnak, és a szellemek még több sort is tartalmaznak, amelyeket sorrendben kell végrehajtani.

Még különleges szellemek is vannak! Néhányuk szokatlan szimbólumokkal rendelkezik, mint például a villámok, amelyek miatt a villámcsapás minden szellemet eltalál a képernyőn, függetlenül a fejük felett lévő ikonoktól. A macska szellemek felette szívvel helyreállíthatják a macska életét. A főnök szellemeknek többször is el kell végezniük a sorozatokat. Tényleg elég bonyolult lesz!

Forrás: Google