Legfontosabb Szerencsejáték A Gran Turismo 7 megjelenési dátuma, előzetes, hírek és pletykák

A Gran Turismo 7 megjelenési dátuma, előzetes, hírek és pletykák

Hamarosan itt a hetedik része a Sony nagysikerű versenysorozatának! Itt van minden, amit a Gran Turismo 7-ről eddig tudtunk.

ÁltalSamuel Stewart 2020. október 18 A Gran Turismo 7 megjelenési dátuma, előzetes, hírek és pletykák

Grand Touring a Sony zászlóshajó versenysorozata és az egyik legnagyobb PlayStation exkluzív játék. Így nem csoda, hogy a rajongók izgatottan várják a sorozat hetedik részét. A Gran Turismo 7 helyett azonban először kaptunk Grand Touring Sport , ez a cím inkább az online élményre, mint az offline szempontokra összpontosít.

Szóval, hol marad a Gran Turismo 7? A Sony nyíltan kijelentette, hogy a Gran Turismo Sport semmiképpen sem egy teljes értékű Gran Turismo 7, így felmerül a kérdés: mikorra számíthatunk az utóbbi megjelenésére?

TartalomjegyzékElőadás

Gran Turismo 7 megjelenési dátuma

Grand Tourer 7

A Gran Turismo játékok általában egy kicsit késnek a buliról. Az előző két PlayStation-generáció során a GT-játékok egyszerű megjelenési mintát követtek: egy játék a generáció felénél, egy pedig a vége felé.

A PlayStation 2-n volt a Gran Turismo 3 és a Gran Turismo 4, amelyek 2001-ben, illetve 2004-ben jelentek meg. A két PlayStation 3 játék, a Gran Turismo 5 és a Gran Turismo 6 2010-ben és 2013-ban jelent meg. Most pedig a PlayStation 4-re a már említett Gran Turismo Sport, amely 2017-ben jelent meg.

Ezt a mintát követve látható egy trend, ami azt jelzi, hogy mikorra számíthatunk a Gran Turismo 7-re. Ugyanis mivel minden generáció első és második játéka között 3-4 év különbség van, a GT 7 legvalószínűbb megjelenési dátuma. 2020 vége lenne, bár 2021 sem kizárt.

grand tourer 7 megjelenési dátuma

Ez elvezet minket egy másik kérdéshez, amelyen felmerülhet a kérdés: milyen platformokon lesz elérhető?

És igaz, hogy a PlayStation 5 a sarkon van, de ne felejtsük el: a Gran Turismo 6 havonta indul után a PlayStation 4 megjelenése, és továbbra is PlayStation 3-exkluzív maradt. A jó oldala pedig az, hogy manapság sokkal egyszerűbb (és olcsóbb) a játékok portolása, így nem lenne lehetetlen, hogy a GT 7 először PS4-re induljon, majd nem sokkal később portoljon PS5-re.

A nap végén azonban ennek nem lesz nagy jelentősége, ha a PS5 visszafelé kompatibilis lesz, és aligha van ok arra, hogy ne legyen az.

Gran Turismo 7 hírek
grand tourer megjelenési dátuma

grand tourer megjelenési dátuma

Mint fentebb említettük, hivatalos megjelenési dátumot, de még csak megjelenési dátumot sem jelentettek be, azon kívül, amit a sorozat korábbi játékainak megjelenési dátuma alapján feltételezhetünk. Ezenkívül szó sem esett a Gran Turismo 7-ről E3 2018 , ami nagyjából megerősíti, hogy a 2019-es megjelenési dátum nem jöhet szóba.

Ezt azonban megerősítették a játék valóban fejlesztés alatt áll . Ezt a sorozat készítője, Kazunori Yamauchi nyilatkozta a 2018-as Taipei Game Show-n. Ezért biztosak lehetünk abban, hogy a játék biztosan úton van.

Az utolsó szó

gt7 megjelenési dátuma

És ez lenne minden, amit eddig tudtunk a Gran Turismo 7-ről. Ahogy a cikkben is említettük, egyelőre csak annyit tudunk, hogy a játék fejlesztés alatt áll, de a többi már csak találgatás. Maradjon velünk az esetleges frissítésekről!

Ezek is tetszhetnek neked