Legfontosabb Szerencsejáték GTA Online útmutató: Hogyan lépj fel gyorsan a szinttel

GTA Online útmutató: Hogyan lépj fel gyorsan a szinttel

A GTA Online szintre emelése sokáig tarthat, de nem, ha tudod, hogyan kell teljesítményszintet elérni. Ebben az útmutatóban megtanítjuk, hogyan léphet gyorsan szintre a GTA Online-ban.

ÁltalJustin Fernandez 2020. december 26. 2020. október 8 Grand Theft Auto GTA online útmutató: Hogyan lépj fel gyorsan a szinttel

A gyors szintlépés kulcsa GTA Online Az, hogy különböző küldetések és melléktevékenységek teljesítésével folyamatosan Hírnévpontokat (RP) szerezzen. Mivel az RP szerepet játszik a játék szintezési rendszerében, sok bevétel megszerzése lehetővé teszi, hogy gyorsan feljebb kerüljön a ranglétrán, és javítsa státuszát a nyitott világ .

Ezenkívül minél magasabb a rangod, annál több küldetéshez, képességhez, járműhöz és fegyverhez férhetsz hozzá.

Bár sok funkció ugyanúgy működik, mint a egyjátékos kampány , GTA Online A többjátékosok által vezérelt világ különböző módszereket használ a fejlődéshez.

Ebben az útmutatóban megmutatjuk hogyan lehet gyorsan szintet lépni GTA Online és ajánlja a legjobb tevékenységeket az RP megszerzéséhez.

Összefüggő: A legjobb GTA 5 modok GTA Online útmutató: Kezdő lépések A GTA 6 megjelenési dátuma, előzetes, hírek és pletykák

TartalomjegyzékElőadás

Nézze meg a Rockstar Newswire-t

Nézze meg a Rockstar Newswire-t

Rockstar's Newswire egy nagyszerű módja annak, hogy frissítéseket kapjon GTA Online . A központ információkat nyújt a közelgő eseményekről, például különleges küldetésekről vagy lejátszási listákról, amelyek dupla RP-t biztosítanak a teljesítéshez. Ezek hétről hétre változnak, és általában egy adott témára összpontosítanak.

A Newswire akkor is hasznos lehet, ha akciós járműveket vásárol, és néhány ingyenes játékon belüli tárgyat szerez magának. Javasoljuk, hogy vegye fel a könyvjelzők közé, és szokja meg, hogy hetente ellenőrizze a Newswire-t, hogy növelje esélyeit a szintlépésre.

Forgasd meg a Szerencsekereket

Forgasd meg a Szerencsekereket

Ha átmész a Diamond Casino and Resortba, találsz egy szerencsekereket, amelyet naponta egyszer megpörgethetsz, hogy esélyt nyerj egy nyereményre. A 20 elérhető jutalom közül öt RP-t biztosít, 2500 és 15 000 között. Mivel 25%-os esélyed van arra, hogy RP-t kapj, ha gyakorlatilag semmit sem csinálsz, mindenképpen használd ki az előnyt, és látogasd meg a kaszinót minden nap.

Az RP-jutalmakon kívül egy a 20-hoz esélye van a hét dobogós járművének, autókedvezménynek vagy egy véletlenszerű rejtélyes nyereménynek. Végül négy a 20-hoz az esélye annak, hogy ruhát, zsetont vagy csak hideg készpénzt kapjon. Ha egy pörgetés nem elég, bármikor kipróbálhatja a hírhedt Lucky Wheel hibáját, hogy korlátlan számú pörgetést kapjon.

Teljes napi célok

Teljes napi célok

Ha gyorsan szeretnél szintet lépni, a napi célok teljesítése megbízható módszer az RP megszerzésére. A feladatok soha nem túl bonyolultak vagy nagy kihívást jelentenek, és általában körülbelül egy óra alatt kiüthetők. Az RP mellett a napilapok leellenőrzése is jó kis változást eredményez.

Ha kellően következetes vagy, és minden alkalommal teljesíted a kitűzött célokat, akkor jogosulttá válhatsz rendkívül jövedelmező havi jutalmakra. Lehet, hogy nem olyan gyors, mint a listán szereplő többi módszer, de hosszú távon biztosan kifizetődő.

Teljes heti események

Teljes heti események

A Rockstar minden kedden új heti eseményeket jelent be. Jellemzően hasznos jutalmakat kínálnak, nevezetesen dupla RP-t, különböző tevékenységek, például bizonyos küldetéstípusok vagy lejátszási listák elvégzéséért. A feladatok hétről hétre változnak, de általában meghatározott témát követnek

A napi célokkal kombinálva várhatóan jelentős mennyiségű RP-t fog keresni minden héten. A legjobb az egészben az, hogy a legtöbb heti esemény olyan dolgokkal párosul, amelyekben már foglalkozna GTA Online .

Elveszíti a keresett szintet

Elveszíti a keresett szintet

A legtöbben már ismerik a kívánt szinteket Grand Theft Auto munka: ölj vagy lopj a rendőrség előtt, és felhívod a figyelmüket. Minél nagyobb káoszt okozol, annál magasabbra fog menni a kívánt szint. Ha sikeresen elkerüli a halált vagy a letartóztatást, és sikerül elveszítenie a keresett szintet, a játék egy kis RP-vel fog jutalmazni.

Minél magasabb a kívánt szintje, annál több RP-t fog keresni, és annál gyorsabban lép fel. Bár ez csábítóvá teheti az ötcsillagos minősítést, ezen a ponton a rendőrség annyira agresszív, hogy a szökés szinte lehetetlen. Ha azonban zűrzavart akarsz okozni, mint az egyjátékosban, ez egy kiváló módja annak, hogy RP-t szerezz.

Vegyen részt Versenyeken

Vegyen részt Versenyeken

A versenyek kiválóan alkalmasak a gyors pénzszerzésre és a szintlépésre. Még ha nem is érsz be elsőként, 500 RP-t kaphatsz, ha egyszerűen befejezel egy versenyt. Nyugodtan versenyezzen egy már birtokolt autóval, vagy lopjon el egy olyan autót, amelyről úgy gondolja, hogy elég gyors a versenyhez.

Míg más tevékenységek sokkal jobban megjutalmazzák, a versenyeket általában sokkal könnyebb beállítani, és kevesebb időbe telik. Az egyik kedvelt versenyszám a The Criminal Record, amelyet egy körre állítva kevesebb mint egy perc alatt meg lehet készíteni. Ez a módszer azonban az új játékosok számára a leghasznosabb beindulni GTA Online és nem fog sokat tenni magasabb beosztásban.

Gyűjts ládacseppeket

Gyűjts ládacseppeket

Ahogy körbejárja Los Santost, időnként értesítést kap a közeli rakomány leejtéséről, amelyet magának igényelhet. Ezekben a rakodóládákban a jutalmak többnyire véletlenszerűek, de ha sikerül találnod egy speciális ládát, akkor 3000-5000 RP-re számíthatsz, valamint olyan jutalmakat, mint a páncél, a fegyverek és a készpénz.

Javasoljuk, hogy a ládák ellopása előtt felkötözze, mivel minden cseppet erős fegyverekkel és nehéz páncélzattal rendelkező ellenségek védenek. Ha eléri a 12. helyezést, a teljes térképen értesítést kap a láda leeséséről.

Csatlakozz egy szervezethez

Csatlakozz egy szervezethez

A GTA Online szervezethez való csatlakozás nem mindenkinek való. Ha azonban már van pár haverja, akik játszanak a játékkal, a partnerkapcsolat rendkívül jövedelmező lehet az RP megszerzéséhez. Ez azt feltételezi, hogy minden játékos hozzájárul, és eredményes marad.

Egy szervezet létrehozásához annak a játékosnak, aki főnök akar lenni, először irodát kell vásárolnia. Ezután a megmaradt játékosoknak a szervezet munkatársaivá kell válniuk. Ha ez megtörtént, megkezdheti a küldetések közös, csoportos leküzdését, és bónuszjutalmakat is kaphat a szokásos vágáson felül.

Játssz ellenfél módot

Játssz ellenfél módot

Az ellenséges mód kihasználja GTA Online 's többszereplős kialakítása azáltal, hogy két játékoscsoport verseng az utolsó csapatért. Noha ez a mód eleve szórakoztató, gyorsan sok ismétlést is szerezhet, ha csapata nyer. Ennek az az oka, hogy minden mérkőzés kiterjesztett küldetésnek minősül GTA Online .

Az egyetlen hátránya annak, ha ellenfelet játszol a szintre lépéshez, hogy először meg kell találnod egy csoportot, amely veled együtt futtatja a módot. Fennáll a veszteség lehetősége is, ami drasztikusan csökkenti a kapott RP mennyiségét. Végül, mint bármely PVP mód, könnyen megsemmisíthet az ellenséges csapat, ha csapatod felülmúlja, vagy nem kommunikál.

Vegyen részt túlélési küldetéseken

Vegyen részt túlélési küldetéseken

Ha szeretsz megküzdeni az ellenséges hullámokkal, és megpróbálsz a végsőkig eljutni, a túlélési küldetések szórakoztató alternatívát jelenthetnek az RP megszerzéséhez. Elviheted őket egyedül vagy három másik játékossal. Minden küldetés során megvédi magát az ellenség tíz hulláma ellen, amelyek minden egyes körrel egyre erősebbek lesznek.

A hullámok között a játékosok feladata, hogy utánpótlást találjanak és készüljenek fel a következő körre. Ahogy ezek a küldetések előrehaladnak, őrülten sok RP-t fogsz szerezni minden egyes ölésért, miközben néhány ellenség több száz RP-t ad. Éld túl az utolsó hullámot, és 50 000 készpénzt kapsz.

Speciális rakományküldetések teljesítése

Speciális rakományküldetések teljesítése

Miután elindított egy szervezetet, vagy csatlakozott egy szervezethez, a következő logikus lépés az, hogy folytassa a növekedést, amíg meg nem engedheti magának saját raktárát.

Ez lehetővé teszi csapata számára, hogy különleges rakományküldetésekben vegyen részt, ahol sikeresen el kell lopnia egy rakománykészletet, és élve vissza kell juttatnia a raktárába.

Amint a rakomány biztonságosan megérkezett a raktárba, jelentős haszonnal, készpénzzel és RP-vel is eladható. Javasoljuk, hogy előzetesen győződjön meg arról, hogy csapata teljesen fel van szerelve rengeteg páncéllal, fegyverrel és megbízható járművel a munka elvégzéséhez.

Ezenkívül próbáljon távol maradni a népesebb szerverektől, hogy elkerülje a játékosok rajokkal való megküzdését, akik megpróbálják ellopni a rakományt.

Ezek is tetszhetnek neked