Legfontosabb Szerencsejáték A GTFO megjelenési dátuma, hírek, előzetes és pletykák

A GTFO megjelenési dátuma, hírek, előzetes és pletykák

Ezen az oldalon látható az összes frissített és aktuális információ, amit eddig tudunk a GTFO-ról, beleértve a megjelenési dátumot, a játékelőzeteseket és egyebeket!

ÁltalJustin Fernandez 2021. szeptember 4. 2020. október 18 A GTFO megjelenési dátuma, hírek, előzetes és pletykák

Régóta láttuk, hogy egy négyjátékos kooperatív játék olyan hatalmas népszerűségre tett szert, mint a 4 halott maradt sorozat még az Xbox 360 korszakában.

Természetesen történt néhány tisztességes kísérlet a képlet megismétlésére, például játékokkal Fizetve a Y és Killing Floor. Ennek ellenére egyik sem ugyanúgy sikerült lekötniük és fenntartaniuk a játékközösség figyelmét, mint a szeretett zombilövőnek.

10 kamarás kollektíva 's GTFO úgy tűnik, készen áll arra, hogy vállalja a kihívást, és teret szabjon magának ebben a niche játékműfajban. A játék 2017-es bejelentése óta nem sok tudósítást láttunk róla GTFO mintha kissé titokzatosnak tűnik, ami egy horrorjátékhoz illő.

Tehát itt van minden, ami jelenleg ismert a 10 Chambers Collective új projektjével kapcsolatban. Ne felejtsen el visszanézni, mert a jövőben frissíteni fogjuk ezt a történetet.

TartalomjegyzékElőadás

GTFO megjelenési dátuma

GTFO először a 2017-es The Game Awards-on jelentették be, ahol egy rövid játékelőzetes is megjelent. A játék 2018-as megjelenési időszakot kapott, és azóta határozatlan időre halasztották a konzolos megjelenését. A PC-tulajdonosok azonban 2019 decemberétől kipróbálhatják az Early Access verziót a Steamen.

Saját kiadója a fejlesztő, a 10 Chambers Collective, a Starbreeze/Overkill Software korábbi kreatív igazgatója, Ulf Andersson által alapított stúdió, aki a legismertebb kreatív vezető volt. Fizetésnap .

GTFO Megerősítették, hogy PC-re is megjelenik, és egyelőre nem tudni, hogy a játék Xbox One-ra, PlayStation 4-re vagy Nintendo Switchre is portolódik-e vagy sem. Valószínűnek tűnik azonban, hogy az otthoni konzolos verziókat még a játék megjelenése előtt, vagy nem sokkal azután bejelentik.

GTFO történet

Gtfo játék

Részletek a történet elrendezésével kapcsolatban GTFO ritkák, de eddig tudjuk, hogy a játékban négy főszereplő áll, mindegyik a maga mókás személyiségével: Woods, Dauda, ​​Hacket és Bishop.

Ezeket a karaktereket a The Warden néven ismert baljós entitás tartja fogva, és kénytelenek felfedezni félelmetes szörnyekkel teli földalatti komplexumokat.

Nem tudjuk, hogy ezek a karakterek hogyan kerültek ilyen körülmények közé, vagy a The Warden indítékaiból, de úgy tűnik, hogy a közösség a játékmeneten keresztül képes lesz saját maga feltárni az igazságot. Ezek az információk nagy valószínűséggel a karakterpárbeszédeken, a környezeti nyomokon és a szinteken elterjedt gyűjteményeken keresztül derülnek ki.

Egy közelmúltbeli interjúban Andersson megemlítette, hogy a sztori nem lesz teljes a megjelenéskor, hanem az indulás után egészül ki, ami azt jelenti, hogy a játékosoknak találgatniuk kell, és elő kell állítaniuk elméleteiket a játék narratívájáról.

GTFO játékmenet

Amikor arra kerül sor GTFO ’s játékmenet, sok mindenen kell még átmenni. Először is, a játékosok négyfős osztagokba tömörülhetnek, ahol minden játékos a négy főszereplő valamelyikét irányítja, és felfedezhetnek olyan pályákat, amelyek részben kézzel, részben eljárásilag generáltak.

A küldetések viszonylag lineárisak lesznek, és mind hosszúságban, mind nehézségi fokban változóak lesznek, egyesek 15-40 percig tartanak, míg mások több órát is felölelnek. A küldetések során a játékosok együtt dolgoznak és kommunikálnak, hogy rejtvényeket oldjanak meg, kellékeket találjanak, ellenséges hullámokat szüntessék meg, és a The Warden által kért feladatokat hajtsák végre.

Eddig csak földalatti bányákban és barlangokban felállított pályákról láthattunk játékmenetet. A fejlesztő azonban kijelentette, hogy vannak más környezetek is, például high-tech laborok és még sok más. A megjelenésen kívül a beállításoknak külön jellemzői is lesznek, amelyek befolyásolják a játékmenetet, mint például a különböző helyiségméretek, a függőleges helyzet, és esetleg különféle ellenségtípusokat szülhetnek.

Hiábavaló próbálkozás lesz megjegyezni egy szint elrendezését és az ellenség spawn helyeit, mivel minden új futás különbözni fog az előzőtől.

gtfo játékmenet 2

Ezenkívül minden szinten véletlenszerűen generált környezeti veszélyforrások, például mérgező gázok, EMP-hullámok vagy alacsony oxigénszintek is lesznek, ami további kihívást jelent a játékosok számára a küldetés során. Végül a pályákon lesznek olyan szekciók, amelyek felváltva váltanak az akció és a lopakodó találkozások között, az utóbbiak észleléséért nincs büntetés.

A szintek felfedezése közben az osztagok több ellenséges lényfajjal találkoznak. Eddig rengeteg alapvető ellenséges morgást láthattunk, amelyeknek elvált a fejük, és gyorsan fel tudnak tölteni és a játékosok felé kúszni. Bár úgy tűnik, nem sok kell ezeknek a lényeknek az eltávolításához, hajlamuk nagy csoportokban támadni könnyen káoszt és pánikot kelthet bármely csapatban.

Néhány ismertebb ellenségtípus közé tartozik a „Snatchers”, amelyek csápok segítségével rögzítik a játékosokat, és elrángatják őket a csapatuktól, valamint az „árnyék”, amelyek láthatatlanok, és csak akkor láthatók, ha rájuk világítanak egy zseblámpát vagy egy ellenséges szkennert. A fejlesztő kijelentette, hogy sokkal több ellenségtípusuk van, amelyek felfedésére várnak, és tervezik, hogy a jövőben még többet fognak hozzáadni.

Gtfo megjelenési dátuma

Az ellenséggel való megküzdéshez a játékosok elsődleges és speciális fegyverek széles választékával állnak rendelkezésükre. GTFO egy meglehetősen mély fegyver-testreszabási rendszerrel fog rendelkezni, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a játék előrehaladtával módosítsák fegyverük céltávját, tárméretét, csövét, készletét stb.

Ezen kívül minden játékos hozzáférhet számos eszközhöz, köztük őrtornyokhoz, térképező eszközhöz, ellenséges szkennerhez, csapdákhoz és egy „ragasztópisztolynak” nevezett eszközhöz, amely ütés után lassabban mozgatja az ellenséget.

Mindezen információk ismeretében azt hisszük, hogy a csapat összetétele a túlélés fontos összetevője lesz GTFO zord környezetben. A csapattársaival való együttműködés a küldetés előtt kritikus jelentőségű lesz, mivel meg kell győződnie arról, hogy felkészült minden olyan helyzetre, amellyel a küldetés során találkozik.

Ha nem rendelkezel sokféle fegyverrel, vagy nem viszel magaddal konkrét eszközöket, az negatívan befolyásolhatja, hogy az osztag mekkora sebzést tud okozni, és sebezhetővé válhatsz bizonyos ellenségtípusokkal szemben.

Az utolsó szó

Gtfo játék megjelenési dátuma

Nem mindennap lát az ember egy új stúdiódebütálást egy olyan ígéretes projekttel, mint GTFO . Ez azonban nem meglepő, ha figyelembe vesszük az alapítót és a csapat néhány korábbi munkáját a kifinomult együttműködési élmények létrehozásán.

A 10 Chambers Collective elhivatottsága egy egyedülálló horrorélmény kialakítása iránt, ahol a kommunikáció és a csapatmunka elengedhetetlen a túléléshez, izgatottan vár bennünket, hogy mi lesz az eredmény. Készítse elő zseblámpáit, és készüljön fel arra, hogy hangcsevegés közben üvöltözze barátaival GTFO kiszabadul.

Ezek is tetszhetnek neked