Legfontosabb Szerencsejáték Halo: Infinite megjelenési dátum, előzetes, hírek és pletykák

Halo: Infinite megjelenési dátum, előzetes, hírek és pletykák

Kaptunk néhány szaftos hírt a Halo: Infinite-ről. Itt van minden, amit tudnod kell erről a nagyon várt játékról, beleértve a megjelenési dátumot és az előzeteseket.

ÁltalJustin Fernandez 2020. október 20 Halo: Infinite megjelenési dátum, előzetes, hírek és pletykák

Amikor arra gondolsz Xbox , arra gondolsz Halo . A első személyű lövöldözős játék 2001 óta létezik, egybeesik az első bejegyzés megjelenésével, Halo: Combat Evolved , az eredeti Xboxon. Azóta a sorozat számos folytatást kapott, számos mellékterméke révén más műfajok felé is elágazódtak, és gazdát cseréltek, ahogy a fejlesztés a Bungie-ról a 343 Industries-re tolódott.

A hatodik rész közelgő megjelenésével Halo: Végtelen , a rajongók elég magas elvárásokat támasztanak azzal kapcsolatban, hogy hová szeretnék, ha a 343 elviszi Master Chiefet a következő kalandjára. Tekintettel arra, hogy ez lesz az első új játék 2015 óta Halo 5: Guardians , mindannyian kíváncsian várjuk, mit főz a stúdió.

Itt összefoglaljuk a legfrissebb híreket és pletykákat Halo: Végtelen története és játékmenete, valamint a játék megjelenési dátumával és a támogatott platformokkal kapcsolatos részletek. A Microsoft vagy a 343 Industries hivatalos bejelentéseit követően folyamatosan frissítjük ezt a történetet, ezért mindenképpen nézzen vissza a közelgő Xbox exkluzív játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekért.

TartalomjegyzékElőadás

Halo: Végtelen megjelenési dátum és platformok

A Microsoft E3 2019 sajtótájékoztatója némi felvilágosítást adott arról, hogy mikor játszhatunk majd a Halo: Infinite játékkal, Ünnep 2020 kioldó ablak. Bár jobban szerettünk volna valami konkrétabbat, addig is dolgoznunk kell azzal, amink van. Indításkor, Halo: Végtelen elérhető lesz a Microsoft összes jelenleg támogatott platformján, beleértve Xbox egy , a közelgő Xbox Series X , és Windows PC .

Játékosok, akik vásárolnak Halo: Végtelen Xbox One-on részt vehet a Microsoft Intelligens szállítás program, és megkapja a játék továbbfejlesztett verzióját, miután frissített a Series X-re. Végül a játék szerepelni fog a Xbox Game Pass könyvtár és a Microsoft termékei közé tartozik Játssz bárhol kezdeményezés, amely jelenleg több mint 70 címhez biztosít hozzáférést a játékosoknak Xbox One-on és Windows PC-n is további költségek nélkül.

Halo: Infinite Story and Setting

Az E3 2018 bemutató előzetese Halo: Végtelen nagyszerű munkát végzett a következő meccs hangulatának és hangulatának megteremtésében. A 2019-es E3 Discover Hope legújabb mozifilmje azonban egy kicsit több rágnivalót kínál a helyszín és a történet tekintetében. Íme, amit eddig tudunk:

  • Halo: Végtelen egy másik Halo gyűrűn játszódik.
  • A történet ezután játszódik Halo 5: Guardians annak ellenére, hogy a sorozat spirituális újraindításaként emlegetik.
  • Teljesen a Master Chiefre fog összpontosítani, és nem tartalmaz további főszereplőket.
A Halo Infinite megjelenési dátuma

Ezen túlmenően a dolgok kissé homályossá válnak. A leleplező előzetesben Cortana hangját hallhatjuk, ami azt sugallja, hogy a mesterséges intelligencia visszatérni fog az ő ellentmondásos akciói után. Halo 5 . Eddig a többségre számítunk Halo: Végtelen történetét, amely Cortana döntésének következményeire és a Master Chiefhez való viszonyára összpontosít.

Halo: Végtelen játékmenet és funkciók

Halo Infinite előzetes

Miközben van egy általános elképzelésünk arról, hogy mit Halo: Végtelen A narratíva magával vonja majd, homályos, hogy milyen funkciókat vezetnek be az ügy játékmeneti oldalán. Ezt tovább bonyolítja az új pletykák és potenciális kiszivárogtatások támadása, amelyek továbbra is felbukkannak az interneten. Íme, amit a 343 eddig megerősített:

  • Halo: Végtelen támogatja a LAN-t és a helyi osztott képernyős többjátékost is.
  • Lesz páncél testreszabás (hasonlóan a Halo: Reach ).
  • A környezet sokkal nagyobb és részletesebb lesz a 343 szabadalmaztatott Slipstream motorjának köszönhetően.

Különösen ez az utolsó szempont sokakat arra késztetett, hogy ezt feltételezzék Halo: Végtelen nyitott világot fog mutatni. Ezt támasztja alá a leleplező előzetes, amely különféle helyszíneket ábrázol, például sötét barlangokat, füves mezőket, sűrű erdőket és tengerparti partokat. Figyelembe véve az összes eddig látott felvételt, állítólag a motoron belül működik, Halo: Végtelen jelentősen felülmúlhatja őseit mind méretében, mind terjedelmében.

Halo Infinite News

Nehéz felmérni, hogy a Slipstream milyen hatással lesz a lövöldözős játékmenetre; azonban a rajongók által készített koncepciókép (a fenti képen) kiválóan képes vizuálisan kifejezni a motor képességeit. Bármely korábbinál nagyobb húzási távolságra, nagyobb mélységélességre és nagyobb grafikai hűségre számíthat Halo játszma, meccs.

Láthattuk, hogy ez más területekre is hatással van, amikor új játékmechanizmusokat vezetnek be. Ezek között van lehetőség a potenciálisan kiszivárgott kapaszkodó kampó, amely lehetővé teszi a Master Chief számára, hogy könnyedén áthaladjon a Halo: Infinite nagyobb homokozó környezetein. Ha igaz, ez drasztikusan befolyásolná a játék hangulatát és hatását Végtelen ’s szintű kialakítás. Mégis, mint a legtöbb szivárgást, ezt is egy szem sóval kell bevenni.

Az utolsó szó a Halo-n: Infinite

Halo Infinite Rumors

Nincs jobb alkalom a franchise újrafeltalálására, mint egy új konzolgeneráció kezdete. Egyelőre azt várjuk, hogy a Halo: Infinite új életet lehel a közel 20 éves franchise-ba, miközben megtartja az ikonikus karaktereket és a sorozat ismert első személyű harcát.

A 343 Industries egy ideje az élen áll, és általában felelősnek tartják a halványabb termékek gyártásáért. Halo részletekben. Azonban van egy olyan érzésünk, hogy jó úton járnak Halo: Végtelen és a Slipstream motor. Ha minden a tervek szerint megy, akkor nagyon könnyen egy új küszöbén állunk Halo saga, amely az eredeti trilógiának megfelelő igazságot szolgáltat, amit megérdemel.

Ezek is tetszhetnek neked