Legfontosabb Szerencsejáték Harry Potter RPG megjelenési dátuma, hírek, előzetes és pletykák

Harry Potter RPG megjelenési dátuma, hírek, előzetes és pletykák

Megjelenik egy Harry Potter RPG játék, és itt minden információnk van róla, beleértve a megjelenési dátumot és az előzeteseket!

ÁltalJustin Fernandez 2020. október 20 Harry Potter RPG megjelenési dátuma, hírek, előzetes és pletykák

Volt egy pont a 2000-es évek elején, amikor egy új Harry Potter A játékot szinte minden évben adják ki, általában a számos filmadaptáció egyikének kötelékeként. Ez volt az az időszak, amikor a licencelt játékokat elég gyorsan kidobták, és gyakran rossz vezérléssel és/vagy ismétlődő játékmenettel rendelkeztek. Azonban a többség a Harry Potter a játékokat általában szórakoztatónak tekintették, a kiemelkedő címekkel Harry Potter és a titkok kamrája valamint mindkettőt Lego Harry Potter: 1-4 és 5-7 év.

Az utóbbi években láttunk kiadót WB játékok megfordítja erőfeszítéseit, és létrehoz egy leányvállalatot, a Portkey Gamest, hogy a J.K.-hoz kapcsolódó játékélményeket teremtsen. Rowling kibővített varázslóvilága. Az első cím, amely 2018-ban jelent meg, Harry Potter: Roxfort rejtély , a Jam City fejlesztette és adta ki Android és iOS rendszerre. Noha a játék új módot kínált a rajongóknak arra, hogy kapcsolatba lépjenek a fantasy regénysorozat univerzumával, gyakran kritizálták a nehéz mikrotranzakciós megvalósítás miatt.

A jelenleg készülő másik mobiljátékkal, egy ingyenesen játszható, helyfüggő AR-játékkal, amelyet a WB Games San Francisco fejlesztett ki. Pokémon Go – hívta fel az alkotó Niantic Harry Potter: A varázslók egyesüljenek , sokan attól tartanak, hogy ugyanabba a csapdába esik, mint elődje, és lemond egy igazán élvezetes élményről, hogy minél több pénzt kisajtoljon a játékosokból.

Ebből adódóan, Harry Potter A rajongók kellemesen meglepődtek, amikor Redditor VapeThis Bro kiszivárgott felvételek egy állítólagos játékról, amelyet 2018-ban konzolokra fejlesztenek. Bár ezt a felvételt azóta eltávolították, számos YouTube-felhasználó és webhely újra feltöltötte és képkockánként elemezte a tartalmát, ami miatt sokan azon töprengenek, vajon hivatalosan is nyilvánosságra hozzák-e vagy sem. az idei E3-on.

Szóval azért vagyunk itt, hogy mindent lefedjünk, amit a közelgő játékról tudni kell, beleértve a pletykákat és az esetlegesen talált kiszivárgott felvételeket. A jövőben frissíteni fogjuk ezt a történetet új információkkal, ezért mindenképpen nézzen vissza.

TartalomjegyzékElőadás

Harry Potter RPG megjelenési dátuma

Egyelőre nem tudni, mikor lesz új Harry Potter címet kiadják, nemhogy hivatalosan bejelentették. A fenti felvételeken bizonyos területeken lejátszhatónak tűnik; azonban sok befejezetlen menücím és ikonhelyőrző arra utal, hogy a játék 2018 októberében még fejlesztés alatt állt.

Jelenlegi pletykák és a felvételek arra mutatnak rá, hogy ez egy nagyszabású, harmadik személyű akció-RPG Harry Potter: Felébredt varázslat és Harry Potter: Magic Forever mint lehetséges címek. Valószínűleg a következő generációra fejlesztik a játékot, ami megmagyarázza, hogy miért nem kaptunk hivatalos bejelentést.

Bár a WB Games-nek sok belső stúdiója van, csak néhányat várunk el egy ilyen kaliberű projekttől. A valószínű jelöltek közé tartozik a Monolith Productions, amelynek legutóbbi projektje Középfölde: A háború árnyéka , amely még 2017-ben jelent meg. Ott van még a Rocksteady és a WB Games Montréal, a két stúdió mögött Batman: Arkham sorozat, amelyekről megerősítették, hogy új játékon dolgoznak; Rocksteady azonban határozottan tagadta, hogy bármilyen kapcsolat lenne a Harry Potter projektet.

Így maradt az Avalanche, amelyet a Warner Bros. nemrég vásárolt meg és nyitott meg újra, miután a Disney bezárta a stúdiót. Licencelt játékokat gyártanak számos ingatlanon, felvásárlásukat követően nem jelentettek be új projekteket, és olyan új munkatársakat keresnek, akik mélyen ismerik a brit kultúrát és nyelvtani prezentációt, valamint jártasak a játékban. narratív és elágazó történetmesélés, különösen az RPG-k területén. Ha találgatnunk kellene, ez az új játékot fejlesztő stúdió.

Harry Potter RPG történet

Harry Potter Rpg

A játék az pletykáltak körülbelül 100 évvel azelőtt játszódik, hogy Harry a Roxfort területére lép, és a játékos egy teljesen új, a könyvektől és filmektől elkülönülő történetet él meg. Kezdetben megalkotod a saját karakteredet, testreszabhatod a fizikai megjelenésüket, hogy melyik házhoz tartoznak, és a 8 lehetséges karakterosztály egyikét. Ezek mind az RPG alapelemei, és pontosan olyan funkciókat, amelyeket a rajongók vártak a Harry Potter játékot, ameddig az eszünk van.

A játékos teljes egészében felfedezheti a Roxfortot, és a játék előrehaladtával új területek nyílnak meg. A Professor Fig nevű karakter a karaktered mentorának tűnik, és szerepet fog játszani a történetben. A játék állítólag a Tiltott Erdőre összpontosít, ahol több titokzatos esemény is történt, amelyeket ki kell vizsgálnia.

Az is lehetséges, hogy ellátogatunk a Roxforttal szomszédos ikonikus helyszínekre, például a Roxmortsra vagy a Diagon Alley-re. Ezenkívül a játékosok új lényekkel találkozhatnak, amelyeket ihletett Legendás Állatok és Megfigyelésük, holdborjúk, griffek és goblinok megjelennek.

A pletykák szerint a játék egy erkölcsi rendszerrel fog rendelkezni, amely befolyásolja, hogy az NPC-k hogyan reagálnak a játékos karakterére, attól függően, hogy milyen tetteik és döntéseik vannak a játék során. Ez arra késztet bennünket, hogy elgondolkodjunk, vajon egy valóban gonosz átjátszás hozzáférést biztosít-e a játékosoknak olyan baljóslatokhoz, mint a tiltott Avada Kedavra.

Harry Potter RPG játékmenet

RPG-stílus készítése Harry Potter A játék számos lehetőséget nyit meg a játékosok számára, hogy saját egyedi élményeket alkossanak. A karakterosztály kezdettől fogva történő kiválasztásának lehetősége lehetővé tenné a játékosok számára, hogy egy adott területre szakosodjanak, mint például a párbajozás, a bájitalkészítés stb., és testreszabottabb játékstílusokhoz vezetne, amelyek drasztikusan megváltoztatják a harcot, a ravaszkodást és a karakterinterakciókat.

Láthatnánk, hogy valami olyan csekély, hogy a karaktered félvérként befolyásolja azt, ahogy más hallgatók és professzorok bánnak velük. Tekintettel arra, hogy a Roxfort varázslóiskola, a statisztikák fejlesztése és új készségek elsajátítása több tantárgyból különböző leckék elvégzésével érhető el. Tegyük fel, hogy csökkenteni szeretnéd a gyógyító bájitalok készítéséhez szükséges anyagokat, vagy bővíteni szeretnéd a karaktered által elkészíthető bájitaltípusokat; ha több időt tölt a téma tanulmányozásával, az olyan előnyökkel járhat, amelyekhez egy másik játékos, aki a varázslatra összpontosít, nem férhet hozzá.

A kiszivárgott felvételek szerint a játékosok szabad kezet kapnak abban, hogyan és mikor varázsolhatnak, ami a korábbi játékok többségében csak a forgatókönyvben szereplő eseményekre korlátozódott. Ez arra késztet bennünket, hogy azt higgyük, a játék nagy valószínűséggel úgy fog játszani, mint egy nyílt világú játék, és bizonyos területek csak akkor érhetők el, ha már megszereztél egy adott varázslatot. Az előzetesben láthatod, ahogy a játékos-karakter a Lumos varázslatot használja, hogy fényforrást hozzon létre a sötétben.

Tudjuk, hogy a harc nagy része lesz a játékmenetnek, ami néhány esetben meg is volt Harry Potter játékok az évek során tisztességes vagy egyenesen félelmetes eredményekkel. mi reménykedünk Magic Awakened tartalmaz valamilyen zárrendszert vagy módot a több ellenség megkülönböztetésére.

Végül a játék elpusztítható környezetekkel is rendelkezik, amelyek sokkal vonzóbbá és magával ragadóbbá teszik a varázslatok végrehajtását. Ez a funkció önmagában is elegendő ahhoz, hogy ezt a feltételezést indokolja Magic Awakened fejlesztés alatt áll a következő generációs konzolokhoz.

Az utolsó szó

Harry Potter Rpg előzetes

Egy kiterjedt Harry Potter Az RPG olyan dolog, amire a megrögzött rajongók már régóta vágynak. Ha a pletykák arról Magic Awakened igaz, ez azt jelenti, hogy a játékosoknak végre lehetőségük lesz saját Roxfort kalandjaikra Harrytől, Rontól és Hermionétól függetlenül. Bár nem tudjuk sem megerősíteni, sem cáfolni, hogy ez a játék valaha is napvilágot lát-e, a Warner Bros. ismételten levette a kiszivárgott felvételeket, nagyjából megerősíti annak érkezését, és akár az idei E3-on is kiderülhet.

Tekintettel arra, hogy a projekt milyen korán kiszivárgott, érdekes lesz látni, hogy a bejelentésig változott-e és/vagy mennyit. Mivel mi magunk nem tudunk varázslatot varázsolni, egyelőre csak annyit tehetünk, hogy kívánjuk a játék létezését, és reméljük, hogy előbb-utóbb kiderül.

Ha izgatott a Harry Potter: Magic Awakened, és szeretne többet megtudni a hasonló címekről, nézze meg a listánkat a Legjobb játszható RPG-k .

Ezek is tetszhetnek neked