Havarl: Adrenaline Fusion Mod

Adrenalin Fusion Mod

Ez a jelöletlen küldetés a Havarl -on csak a boltozat ottani aktiválása után érhető el. A Havarl két legnyugatibb előrehaladó állomása között két maradványtorony található a déli fal mellett. Meg kell találnia a barlangot közöttük.

Platinalerakódás lesz kívülről, valószínűleg egy -két Roekaar őrködik, és ezt már ismerheti úgy, mint 'a barlangot azzal az elsüllyedt konzollal, amely nem működik'.

De most lesz (hacsak nem, ebben az esetben beszéljen mindenkivel a Pelaav kutatóállomáson, és ellenőrizze az összes e -mailjét és vidmail -jét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a játék 'tudja', hogy befejezte a boltozatot). A konzol aktiválása után a szkenner segítségével kövesse az energiát kelet felé egy oszlopig. Az ösvény ott megáll, de a kis extrudált párkányok segítségével ugorjon fel az oszlop tetejére.

Aktiválja itt a konzolt, és látni fogja, hogy a gravitációs kútvezérlés aktiválódik egy magas nyugati párkányon.

Térjen vissza a talajszintre, menjen a nyugati pillérhez, és ismét az extrudált párkányok segítségével ugorjon felfelé. A gravitációs kút elvisz egy másik magas emelvényre (bár ez valami csoda, ha nem csak egy fába csapódsz útközben). A konzol itt visszafejtést igényel, amelyet így is alkalmazhat.

Látni fogja, hogy egy másik platform nyugat felé világít. Használja ismét a gravitációs kútvezérlőt, hogy elsodródjon, és vegye át nyereményét az ott található konténerszobából.

Ebben a tartályban van néhány zsákmány, néhány maradék zsákmány és az Adrenalin Fusion Mod. Ha elviszi, véget ér ez a „küldetés”.