Legfontosabb Csaláskódok A gyógyító (Side Quest)

A gyógyító (Side Quest)

Beszéljen Rabiah -val, a várostól nyugatra, a tó déli oldalán, hogy segítsen neki gyógyító feladataiban. Ez három mwsicine edény előhívásával kezdődik, amelyek elsüllyedtek a vízben. A vízből kilógó oszlop összetöri őket, és Senu könnyedén megkönnyítheti őket.

A játék megtanítja, hogyan merüljön el nekik- elég közel vannak egymáshoz, hogy képes legyen mind a hármat egy lélegzetvétel alatt megkapni. Ha azonban úgy érzi, elhúzódik, más zsákmány is van a környéken.

Találkozzon Rabiah -val az Élet Házában, a várostól délre egy romos templomban.

A vele való beszélgetés célja a katonák kiirtása a templomban. Vizsgálja meg Senu-n keresztül, majd kezdje a sráccal a kapuban- fütyülje ki és vegye le.

Méretezze meg a bal oldali falat, és ugorjon át az oszlophoz, hogy a sátorban lévő őr könnyen légi úton leszedhető legyen. Menjen északra, hogy megragadjon egy másik őrt, majd folytassa munkáját nyugat felé, miközben ellenségei elesnek.

Amikor eléri az oszlopcsarnokot, használja az oszlopokat a kóbor katonák mögé. Az utolsó őrnek egyedül kell lennie a belső templomban. Közeledjen a keleti fal fölé, hogy ráessen a csepp.

Térjen vissza Rabiahhoz a küldetés befejezéséhez.