Legfontosabb Szerencsejáték Herman Miller Aeron áttekintése

Herman Miller Aeron áttekintése

Megnézte a Herman Miller Aeron széket, és azon töprengett, érdemes-e megvennie? Olvassa el véleményünket, hogy megtudja, miért ér meg minden fillért.

ÁltalSamuel Stewart 2021. augusztus 26 Herman Miller Aeron áttekintése

Bottom Line

A Herman Miller Aeron irodai széket minden idők legjobb irodai székének tartják, különös tekintettel a felújított Herman Miller Aeron székre.

Nagyon kényelmes benne ülni, és segít a hátfájás ellen. A Herman Miller Aeron Remastered még jobb!

4.8 Lásd Ár

Ha sok időt tölt a számítógépe előtt, valószínűleg időnként egy kényelmetlen székbe futott. És tudtad, hogy ezek a székek nagyon károsak lehetnek az Ön számára?

A nem megfelelő szék rossz testtartást okozhat, ami a hát- és csuklófájdalmak . Ezért nagyon fontos a megfelelő szék kiválasztása. Ott van a Herman Miller Aeron bejön.

Olvasson tovább, hogy megtudja, miért a Herman Miller Aeron határozottan megéri a pénzt - Végül is az Ön egészségéről beszélünk!

A Herman Miller összes termékéhez hasonlóan az Aeron is nagy hangsúlyt fektet a Egészség . A formától a felépítésig mindent úgy terveztek, hogy csökkentse a terhelést, így nagyszerű befektetés azoknak, akik naponta több órát ülnek.

Nos, ez a szék drágább, mint néhány más a piacon, de ez ne tántorítsa el. Végül is a magasabb kezdeti költséget ellensúlyozza a jobb közérzet. Még jár hozzá a 12 év garancia , így ha úgy dönt, hogy megveszi, akkor több mint egy évtizedig nem kell másik széket vásárolnia.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy ha Ön egyéni vállalkozó, akkor ez a szék leírható üzleti költségként. Elég ritka, hogy ilyen kényelmes széket találjunk, de az adók csökkentése még jobb.

herman miller aeron felülvizsgálata

Bejön a Herman Miller Aeron 17 különböző színben , és mindegyik tisztességes semleges . Bár ez azt jelenti, hogy ez nem egy különösebben mutatós szék, azt is biztosítja, hogy a környező dekorációtól függetlenül jól nézzen ki.

Tartozik hozzá a billenő funkció és korlátozó , és a karok leengedhetők, megemelhetők, eltávolíthatók vagy akár 30°-kal kifelé dönthetők. De ez nem minden, amit az Aeronról el lehet mondani.

herman miller aeron áttekintése 2018

Ez a szék különleges testtartási kialakítással is büszkélkedhet. Lényegében ez azt jelenti, hogy alkalmazkodik a hát természetes görbületéhez, hogy csökkentse a feszültséget és kényelmes támaszték , annak ellenére, hogy kevés a párnázat.

A párnázottság hiánya távolról sem kényelmetlen, hanem nagy támogatást jelent. Azt is biztosítja, hogy a szék ne legyen idővel kevésbé kényelmes, mint sok riválisa. Lehet, hogy kicsit eltér a jelenlegi székétől, de adj neki egy hetet, és alig fogod észrevenni a különbséget.

Ennek a széknek a háttámlája a légáteresztő háló , az elkeskenyedő ülésforma pedig javítja a keringést a lábakban és a combokban. Ez segít készenlétben tartani és összpontosítani, még órákig tartó munka után is.

Az egyik legjobb dolog ebben a székben, hogy nem csak neked jó, hanem a környezetednek is. Több mint a fele az újrahasznosított anyagokból készült , és ha végül úgy dönt, hogy kicseréli, több mint 90%-át újrahasznosíthatja.

Most pedig beszélgessünk konkrétumok . Ez a szék 16 hüvelyk mély és 27 hüvelyk széles. A legalacsonyabb beállításnál 42 hüvelyk magas, és ez természetesen az Ön számára legkényelmesebbre növelhető. Az ajánlott súlyhatár 300 font – nagyjából megegyezik egy sokkal masszívabb felépítésű irodai székével.

A Herman Miller Aeron kialakítása ezt is nagyon könnyű székvé teszi. Mindössze 48 kilójával könnyen mozgatható, és még inkább az alapján lévő görgőknek köszönhetően.

TartalomjegyzékElőadás

Következtetés

aeron szék felülvizsgálata

Tehát mi a véleményünk a Herman Miller Aeronról? Nos, hogy őszinte legyek, kezdetben egy kicsit gyanakodtunk egy székre, ami drága 1000 dollár felett .

Ennek ellenére most azt hisszük, hogy az Aeron az minden centet megér.

Igen, drága, de számos előnye van:

    Kevesebb egészségügyi probléma Hihetetlen kényelem Csodás dizájn Alacsony környezeti hatás

A lista folyamatosan folytatódik. Ha olyan szerepben vagy, ahol huzamosabb ideig ülsz, tartozol magadnak, hogy gondoskodj a testedről.

Állások jönnek, munkák mennek, de végső soron egy jó minőségű szék jelentheti a különbséget a termelékenység és a gyakori kórházi látogatások között. A Herman Miller Aeron megelőzheti ezeket a problémákat, mielőtt azok felmerülnének, és ez önmagában is elegendő ahhoz, hogy ajánlásunkat indokolja.

Ezek is tetszhetnek neked