Legfontosabb Csaláskódok Búvóhely (Side Quest)

Búvóhely (Side Quest)

A város közelében lévő sziklás domb túlsó oldalán talál egy várakozó gyermeket, aki egy elveszett gyermekről mesél. Az elsőt automatikusan letörli, és küldetést kap az utóbbi mentésére. Lépjen be a barlangba, és fedezzen fel egy új helyet- a Halott sír hegye (ha csak korábban értünk volna ide, hogy a sír még élhet).

Húzzon elő egy fáklyát, és rabolja ki ezt a két szobát. Mint mindig, használja látásimpulzusát a kifosztható azonosításhoz- a kék háromszögek jelzik az olvasandó dokumentumokat. Ha megtelt a zsebe, vegye figyelembe a bejárattól balra található szkarabeusokkal fertőzött falat.

Térjen át, hogy felfedjen néhány kicsi, kifosztható kamrát, és egy fém ajtót, amely feltárja a célját, de amelyen nem tud átmenni.

Menjen vissza a kis szobába közvetlenül a szkarabeus fal után, és menjen fel, majd akasszon balra.

Fosztogassa ki, amit csak tud, majd vegye figyelembe a nagy, csúsztatható blokkokat kis falapokon. Őket is kiemelik a kis háromszögek. Fogja meg őket, hogy mozgassa őket.

Az egyik könnyen elcsúszhat- ezt tegye, és kifosztja a szobát. A másik megköveteli, hogy összetörje az edényeket az emelvényen. Csináld ezt, majd lépj le, és csatlakozz Chenzirához.

Fosztogassa ki a szobát, de itt vegye figyelembe a táblagépet. Míg Chenzira megmentése a küldetés célja, ennek a tabletnek a megtalálása a cél ezen a helyen. Ezenkívül extra képességpontokat is ad, és ezek mindig kéznél vannak.

Menjen át a Chenzira által jelzett alagúton. Tegye le a fáklyát, amikor meglátja a fényt

Közvetlenül kint van a hiéna csomag- többnyire lvl 2, lvl 4 vezetővel. Szeretik szétválni és oldalba önt, ezért folytassa a táncot a célpont körül, hogy megtagadja a többiektől a visszavágást.

Amikor mind meghaltak, a küldetés befejeződik.