Legfontosabb Szerencsejáték A Discord képernyőmegosztás javítása Hangproblémák nélkül

A Discord képernyőmegosztás javítása Hangproblémák nélkül

Hirtelen leáll az audio képernyőmegosztás a Discordban? Ez a javítás egyszerűbb és hatékonyabb, mint a többi, bárhol máshol megtalálható javítás.

ÁltalSamuel Stewart 2021. április 12 Discord program

Az egyik probléma, amelyről a legtöbb Discord-felhasználó beszámol, az, hogy a képernyőmegosztási munkamenetek során nincs hanghiba.

A Discord 2019 közepe óta tud erről a hibáról, és azóta több javítást is kiadott, amelyek orvosolják a problémát, és valószínűleg mindaddig folytatni fogja ezt, amíg ez a probléma teljesen meg nem oldódik minden felhasználó számára.

Ebben a rövid útmutatóban megosztjuk Önnel a Discord által javasolt javításokat, de néhány saját megoldásunkat is, amelyek biztosan segítenek egyszer és mindenkorra megoldani ezt a problémát. .

TartalomjegyzékElőadás

A Discord által javasolt javítás

Ez a tipp azoknak szól, akiknek hangproblémák vannak a webböngészőik képernyőmegosztása során. Célszerű először kipróbálni ezt a javítást, ahogy azt maga a Discord támogatási oldal is javasolja . Ha a Discord-ját a hang nélküli hiba sújtja, tegye a következőket:

 1. Fejezze be a képernyőmegosztási munkamenetet, és frissítse a Discord alkalmazást a gomb megnyomásával Ctrl + R.
 2. Zárja be a webböngészőt, és nyissa meg újra. A megnyitás után próbáljon meg először hangot lejátszani a böngészőben (a Youtube kiváló erre), mielőtt megosztja a képernyőt.
 3. Engedélyezze a képernyő megosztását, és ellenőrizze, hogy van-e hang.

Próbálja ki ezeket az egyéb megoldásokat

Amíg a Discord teljes javítására vár, kipróbálhatja az itt felsorolt ​​​​megoldások némelyikét. Különböző megoldások vonatkozhatnak a különböző felhasználókra, ezért haladjon lejjebb a listán, és nézze meg, mi oldja meg a problémát.

Győződjön meg arról, hogy a Discord frissítve van

Alapesetben győződjön meg arról, hogy a Discord frissítve van a legújabb verzióra mielőtt megpróbálná ezeket a javításokat . A manuális frissítéshez:

 1. Nyissa meg a Discordot.
 2. Keresse meg az ikont a tálcán.
 3. Kattintson rá jobb gombbal, majd válassza a Frissítések keresése lehetőséget.
Discord Frissítések keresése

Ha mindez megtörtént, kísérletezhet az alábbi megoldások bármelyikével.

1. megoldás: Adja hozzá a programot játéktevékenységéhez

 1. Nyissa meg a Discord felhasználói beállításait.
  Discord Screen Share Nincs hang Nyissa meg a Felhasználói beállításokat
 2. Kattintson a Játéktevékenység elemre. Ezután a megjelenő ablakban kattintson a Hozzáadás gombra! mellett a Nem látod a játékodat? szöveg.
  Discord Screen Share Nincs hang Program hozzáadása a játéktevékenységhez
 3. A megjelenő keresőmezőben keresse meg azokat a programokat, amelyeknél hangproblémák vannak, és adja hozzá őket. Indítsa újra a Discord-ot, és próbálkozzon újra a képernyőmegosztással.
  Discord Screen Share Nincs hangkereső program hozzáadása

2. megoldás: Indítsa újra a számítógépet

Próbáltad már kikapcsolni és újra bekapcsolni? egyszerű megoldásnak tűnik, de meg fog lepődni, hogy egy egyszerű megoldásnak köszönhetően mennyi probléma megoldódik újraindítás .

Miután újraindította a számítógépet, indítsa újra a Discord alkalmazást, és próbálkozzon újra a képernyőmegosztással.

3. megoldás: Indítsa el a Discordot rendszergazdai hozzáféréssel

A Discord alkalmazás rendszergazdaként való futtatása lehetővé teszi, hogy megkerüljön néhány, a rendszer tűzfala által előidézett korlátozást. Más programokhoz hasonlóan ez is javíthatja a felmerült problémákat.

Ezt csináld meg, kattintson a jobb gombbal a Discord ikonra az asztalon, és válassza a Futtatás rendszergazdaként lehetőséget.

4. megoldás: Állítsa be a Discord audiobeállításait

 1. Nyissa meg a Discord felhasználói beállításait.
  Discord Screen Share Nincs hang Nyissa meg a Felhasználói beállításokat
 2. Válassza a Hang és videó lehetőséget.
  Discord Screen Share Nincsenek hang- és videobeállítások
 3. A Hangbeállítások alatt győződjön meg arról, hogy a bemeneti hangerő csúszkája nincs alacsony értékre állítva.
  Discord Képernyőmegosztás Nincs hang hangerő bemeneti csúszka
 4. Ha a probléma idáig fennáll, a beviteli módot átkapcsolhatja Push to Talk-re is. Alapértelmezés szerint a Discord képernyőmegosztása automatikusan felismeri a mikrofonból érkező hangbemeneteket vagy a megosztott alkalmazások hangjait. A Push to Talk azt jelenti, hogy manuálisan váltogat egy gombot képernyőmegosztási módban, mielőtt a hangot továbbítaná.
  Ha a Discord-nak problémái vannak a hangbemenet automatikus felismerésével, ez lehet a megoldás.
  Discord Screen Share Nincs hang Push To Talk
 5. Ha ezek egyike sem működik, görgessen le az aljára, és válassza a Hangbeállítások visszaállítása lehetőséget. Ez visszaállítja az összes hangbeállítást az alapértelmezettre, ezért megér egy próbát.

5. megoldás: Frissítse audio-illesztőprogramjait

Ezt a problémát az okozhatja, hogy nem rendelkezik a legújabb illesztőprogramokkal a hangszórókhoz/mikrofonokhoz. Ha be van kapcsolva ablakok , kövesse az alábbi lépéseket az audio-illesztőprogramok kézi frissítéséhez.

 1. Lépjen a Windows keresősávjába ( Windows billentyű + S) és keresse meg az Eszközkezelőt.
 2. Miután megnyílt az Eszközkezelő ablak, bontsa ki a Hang-, videó- ​​és játékvezérlők választékát. Az összes kapcsolódó audio hardver listája elérhető lesz.
  Windows 10 Audio-illesztőprogramok frissítése
 3. Kattintson a jobb gombbal, majd válassza az Illesztőprogram frissítése lehetőséget. A következő megjelenő ablakban válassza a Frissített illesztőprogramok automatikus keresése lehetőséget. Windows 10 Hogyan lehet megnyitni az App Data mappát a Futtatás segítségével
 4. Miután a Windows befejezte a frissítést, indítsa újra a rendszert, és próbálkozzon újra a képernyőmegosztással a Discordban.

6. megoldás: Törölje a Discord gyorsítótárat

A modern programok gyorsítótár-mappát hoznak létre a számítógép barangolásos adatkönyvtárában, hogy minél többet használja a programot, optimalizálja a teljesítményt. Az ideiglenes fájlok folyamatos létrehozása megsértheti a Discord-adatait, és hangproblémákhoz vezethet.

Kövesse az alábbi lépéseket a Discord barangolási adatainak törléséhez:

 1. Lépjen ki a Discordból. Az asztalon nyomja meg a gombot Windows billentyű + R a Futtatás funkció megjelenítéséhez.
 2. A keresőmezőbe írja be: %appdata%, és nyomja meg a gombot Belép.
  Windows 10 Értesítések összes beállítása
 3. A megnyíló ablakban kattintson a jobb gombbal a Discord mappára, és nyomja meg a gombot Töröl .

Fontos megjegyezni, hogy a mappa törlése nem befolyásolja negatívan a programot. A Discord a következő futtatáskor automatikusan létrehoz egy másik mappát ugyanazon a helyen, de ezúttal a gyorsítótár friss lesz.

7. megoldás: Telepítse újra a Discord-ot

Ha a fenti megoldások egyike sem működik az Ön számára, érdemes lehet magát a Discordot újratelepíteni. Ban ben Windows 10 , az alkalmazások eltávolítása gyerekjáték.

Csak kövesse az alábbi utasításokat:

 1. A tálca Értesítési paneljén kattintson az Összes beállítás elemre.
  Windows 10 Beállítások Alkalmazások
 2. Lépjen az Alkalmazások oldalra.
  Discord A Discord eltávolítása
 3. Az Alkalmazások ablakban írja be a Discord keresősávba. Miután megjelenik a kijelölésben, kattintson rá, és válassza az Eltávolítás lehetőséget.
  A Discord-fiók törlése
 4. Menj a hivatalos Discord oldal böngészőjében, és töltse le a legújabb verziót. Indítsa el a telepítőt, és kövesse az utasításokat.
 5. Egy frissen telepített Discord segítségével próbálja meg újra a képernyőmegosztást.

Következtetés

A Discord rendszerben a képernyő megosztása során a hang hiánya nagyobb valószínűséggel a Discord audio infrastruktúrájával való összeférhetetlenség problémája. A legjobb forgatókönyv az lenne, ha a Discord csapata kiadna egy javítást, amely teljesen megszabadítja a felhasználókat ettől a problémától.

Bár ez még folyamatban van, remélhetőleg a fenti megoldások segítettek megtalálni a probléma megoldását.

Ezek is tetszhetnek neked