Legfontosabb Szerencsejáték Hogyan lehet megszabadulni a víztől a Minecraftban

Hogyan lehet megszabadulni a víztől a Minecraftban

Szeretné tudni, hogyan szabadulhat meg a víztől a Minecraftban? Ebben az egyszerű oktatóanyagban három különböző módszert mutatunk be a víz eltávolítására a Minecraftban.

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 8 hogyan lehet megszabadulni a víztől a minecraftban

Az egyik nagyszerű dolog Minecraft az, hogy szabadságot ad arra, hogy bármit létrehozzon, amit csak el tud képzelni. A véletlenszerű világgenerációnak azonban megvan az a rossz szokása, hogy az ívóvizet az épület tökéletes helyén tölti fel.

Ez a cikk a víz eltávolításának magyarázatával foglalkozik, hogy visszatérhessen a jó részhez: álmai otthonának felépítéséhez.

TartalomjegyzékElőadás

1. módszer: Blokkok elhelyezése

Az első dolog, hogy elzárja a vízforrást, ha még nincs elzárva. Ellenkező esetben tovább terjed, és folyamatosan egy lépéssel lemaradsz.

Nos, íme, hogyan működik benne a víz Minecraft : egyetlen forrásblokkból kifelé bővül. Ha valamit a forrásblokk tetejére helyez, a víz áramlása leáll.

hogyan lehet megszabadulni a víztől a minecraftban

A probléma az, hogy nem mindig egyértelmű, hogy melyik blokkról van szó. Ha vízesésről van szó, mint a fenti képen, akkor a forrás a tetején lesz, de ha egy medencétől próbál megszabadulni, előfordulhat, hogy meg kell próbálnia blokkokat elhelyezni minden elérhető négyzetben.

2. módszer: Vödör használata

Kezdje azzal, hogy készítsen magának egy vödröt. Ehhez három vasrúdra van szükség (mindegyikhez kilenc vasrög szükséges). Miután megvan az összes szükséges anyag, nyissa ki a kézműves asztalt, és rendezze el őket az alábbi képen látható módon.

hogyan lehet eltávolítani a vizet a minecraftban

Ha egy üres vödröt használsz egy víztesten, észre fogod venni, hogy a maradék víz berohan, hogy kitöltse a helyet. Láthatja, hogy ez a víz melyik irányba mozog, ami támpontot ad a forrásblokk irányához.

minecraft távolítsa el a vizet

Ha úgy gondolja, hogy közel jár, próbáljon meg jobb gombbal kattintani több különböző vízmezőre. Ha sikerül megtalálni a forrást, a víz elkezd kifolyni. Megjegyzendő azonban, hogy a nagy víztömegeknek vagy tavaknak gyakran több forrása is van. Ezért ezt a folyamatot többször meg kell ismételni.

3. módszer: Homok használata

Ha szeretne megszabadulni egy mély vízmedencétől, a fenti módszerek nagyon sokáig tarthatnak. Ehelyett gyűjts össze annyi homokot, amennyit csak tudsz. Ezután álljon a víz mellé, és dobja le a homoktömböket egészen az aljáig, amíg meg nem tölti a teljes oszlopot.

Ha ez megtörtént, lépjen az oszlopra, és ismételje meg a folyamatot minden vízlappal. Ez persze lassan megy, de sokkal gyorsabb, mintha minden alkalommal manuálisan megkeresné a forrásblokkot. Ha olyan területen tartózkodik, ahol hiányzik a homok, használhat kavicsot is.

Következtetés

A víz eltávolításának többféle módja van Minecraft . Hogy melyik a legjobb, az az Ön helyzetétől, valamint a környezetében fellelhető anyagoktól függ. Akárhogy is, a mi segítségünkkel otthon lesz, és pillanatok alatt megszárad.

Ezek is tetszhetnek neked