Legfontosabb Szerencsejáték Hogyan lehet feloldani az összes karaktert az eső veszélyében 2

Hogyan lehet feloldani az összes karaktert az eső veszélyében 2

Rengeteg karaktert kell játszani, mint a Risk of Rain 2-ben. A Risk of Rain 2 Survivor című útmutató segítségével megtudhatja, hogyan oldhatja fel mindegyiküket.

ÁltalJustin Fernandez 2021. május 14 hogyan lehet feloldani a karaktereket eső veszélye esetén 2

Négy kiegészítő kiadása után és a 1.0 Indítsa el a frissítést , a feloldható karakterek száma a Hopoo Gamesben sci-fi roguelike jelentősen megnőtt.

2022-ig jelenleg 12 játszható karakter létezik, amelyeket túlélőknek neveznek, és mindegyik más-más játékstílussal és módszerrel rendelkezik a játékon belüli feloldásukra.

Ebben az útmutatóban elmagyarázzuk hogyan lehet minden karaktert feloldani Esőveszély 2 és lépésről lépésre adjon meg követendő utasításokat az út során.

A jövőben frissíteni fogjuk ezt az útmutatót új túlélőkkel, ezért feltétlenül nézzen vissza, és tudassa velünk, ha kihagytunk valamit!

Összefüggő: Esőveszély 2. szintű lista

TartalomjegyzékElőadás

A Commando feloldása

Eső veszélye 2 Commando

Eredmény feloldása: Egyik sem

A Risk of Rain régóta rajongói az első játéktól kezdve azonnal felismerik a Commando főszereplőjét.

A vadonatúj 3D modellben a Commando alapértelmezés szerint az első játszható karakterként jelenik meg a RoR2-ben.

Bár a Commando a kezdetektől elérhető, legalább egy játékot le kell játszania, mint ő, hogy feloldja a kalauz bejegyzését.

Hogyan lehet kinyitni a Huntresst

Eső veszélye 2 Huntress

Eredmény feloldása: Egyik sem

A Huntress feloldásához korábban meg kellett szereznie a „Harcos” eredményt az első, második és harmadik szakasz sikeres leküzdésével egyetlen futásban, anélkül, hogy meghalna.

Ez a módszer azonban azóta átkerült a Banditba, a Huntress már alapértelmezés szerint elérhető.

Agilis játékstílusa a Huntress-t a Commando méltó alternatívájává teszi az új játékosok számára, akik megtanulják a játék köteleit.

Bandit feloldása

eső veszélye 2 bandita

Eredmény feloldása: Harcos

Ahogy korábban említettük, a Bandit feloldásához egyetlen futásban három szakaszt kell túlélned anélkül, hogy meghalnál.

Vegye figyelembe, hogy egy szakasz csak akkor tekinthető töröltnek, ha aktiválta a teleportert és legyőzte a főnököt.

Ezt bármilyen nehézségi fokozaton megteheti egyedül vagy többjátékos partival.

Ha úgy találja, hogy nehézségei vannak mindhárom szakasz átvészelésével, javasoljuk, hogy csökkentse a nehézséget a „Drizzle”-re (Easy).

A MUL-T feloldása

Esőveszély 2 MUL T

Eredmény feloldása: Ellenőrzött

A MUL-T feloldásához összesen ötször kell törölnie az első szakaszt, ügyelve arra, hogy minden alkalommal aktiválja a teleportert és eliminálja a bosst.

Ennek legjobb módja, ha befejezi az első szakaszt, és újra és újra kilép, amíg a MUL-T elérhetővé nem válik.

Hogyan lehet feloldani a mérnököt

Esőveszély 2 Mérnök

Eredmény feloldása: Mérnöki tökéletesség

A Mérnök feloldásához összesen 30 szakaszt kell törölnie.

Szerencsére a játék ezt kumulatívan követi, vagyis nem kell mind a 30 szakaszt egyetlen futással törölnie.

Nyugodtan kövesse az előző módszert, és ismételten gazdálkodjon az első szakaszban, vagy játsszon a játékkal normálisan.

Hogyan lehet feloldani az Artificert

Eső veszélye 2 Artificer

Eredmény feloldása: Szünet

Az Artificer feloldásához öt feladatot kell végrehajtanod: először gyűjts össze legalább 11 Hold-érmét, egy ritka típusú valutát, amely bármikor megeshet, amikor megölsz egy ellenséget.

Ezután keressen minden szakaszt, amíg meg nem talál egy Newt-szobrot, amely kéken jelenik meg. Ha találtál egyet, közelítsd meg, és költs el egy holdérmét, hogy kék gömböt szülj.

Folytassa a színpad teleporterjének aktiválását a szokásos módon, de ne lépjen be azonnal, ha elérhetővé válik. Ehelyett várja meg, amíg megnyílik egy Hold-portál a teleportáló mellett.

Lépjen be a portálra, és a Bazaar Between Realms nevű alterületre kerül. Itt elkölthet 10 Hold-érmét a Bazár titokzatos kristályára, és közben feloldhatja az Artificert.

Hogyan lehet feloldani a zsoldost

Eső veszélye 2 zsoldos

Eredmény feloldása: Igazi pihenés

A zsoldos feloldásához négy feladatot kell végrehajtanod: először egyetlen futás során folytasd a szakaszok törlését, amíg a játék vissza nem tér a kezdő szakaszba.

Második látogatása alkalmával a terület fehér égi portálokkal lesz tele.

Lépj be ezen portálok egyikébe, és egy új területre kerülsz, ahol egy ugrórejtvényt kell megoldanod, hogy elérd az alját.

A terület alján egy hatalmas oszlopot talál. Lépj kapcsolatba az oszloppal, és a karaktered azonnal meghal, véget vetve futásodnak, és közben feloldod a Zsoldost.

Hogyan lehet feloldani Rexet

Esőveszély 2 Rex

Eredmény feloldása: Erőmű

Rex zárolásának feloldásához három feladatot kell végrehajtania: először vegye ki az akkumulátorcsomagot a menekülődoboz hátuljáról az új futás megkezdésekor.

Ha a tárgy megvan a készletedben, a cél az, hogy magadnál tartsd, amíg el nem éred a negyedik szakaszt, az Abyssal Depths-t.

Ennek az elemnek a hordásának azonban van egy trükkje: ha túlélőd egészségi állapota bármikor 50% alá esik, az akkumulátorcsomag felrobban, azonnal megölve Önt, és véget vet a futásnak.

Ezért azt javasoljuk, hogy játsszon a lehető legbiztonságosabban, ügyelve arra, hogy vásároljon minden védekező vagy gyógyító tárgyat, amellyel futás közben találkozik.

Miután elérte az Abyssal Depths-t, a földön található ugrófúvókák segítségével jusson el a színpad legmagasabb részére.

A tetején egy deaktivált Rex található egy kis platformon. Helyezze be az akkumulátort Rexbe, hogy feloldja őt, mint túlélőt.

Hogyan lehet feloldani a betöltőt

Eső veszélye 2 Rakodó

Eredmény feloldása: Útmutató Offline

A Loader feloldásához le kell győznie az Alloy Worship Unit főnökét a Siren's Call szakaszban. A fogás azonban az, hogy a főnök csak akkor fog spawnit, ha a Siren's Call a negyedik meglátogatott szakasz.

Ez azt jelenti, hogy vagy folytatnia kell a játékot, amíg meg nem kap egy szerencsés dobást, vagy teljesítenie kell egy harmadik szakaszt, és közvetlenül a Newt Shop portáljain keresztül kell elérnie a Siren's Call-ot.

Ha már a Siren’s Callben vagy, kezdd el keresni és elpusztítani a színpadon szétszórt kék keselyűtojás fészkeket.

Ha eleget pusztítasz, egy üzenet jelenik meg a képernyőn, Távoli zúgást hallasz… Folytasd a fészkek pusztítását, amíg meg nem jelenik egy második üzenet, amely így szól: A zúgás erősödik

Ez elindítja az ötvözetimádó egységet a térkép közepén. Győzd le ezt a főnököt, és megkapod az „Offline útmutatás” kitüntetést, ezzel feloldva a Loadert.

Az Acrid feloldása

eső veszélye 2 fanyar

Eredmény feloldása: …Egyedül hagyni

Az Acrid feloldásához stabilizálnia kell az üres mezőkben található cellákat, amelyek csak a Bazaar Between Time rejtett tartományon keresztül érhetők el.

A Bazárhoz vezető ösvény alatt egy sor nagy gerendát vesz észre, amelyekre lezuhanhat. Haladjon tovább, amíg el nem ér egy sárga fényt kibocsátó, ködbe burkolt alagúthoz.

Lépj be az alagútba, és találsz egy fekete portált, amely az Ürességmezőkbe visz. Miután bent vagy a színpadon, kezdd el keresni az üres cellákat, amit az égen megjelenő lila jelzőfények jeleznek.

Kilenc üres cellát kell feltöltenie úgy, hogy megközelíti őket, és túléli, amíg a folyamat mindegyiknél be nem fejeződik. Minden üres cella körül van egy biztonsági zóna, amelybe beleállva gyógyulhat töltés közben.

Ha a biztonsági zónán kívülre lépsz a töltési fázisban, akkor sebzést szenvedsz, és olyan ellenségeknek leszel kitéve, akik folyamatosan spawnolni fognak.

Amint egy cella teljesen feltöltődött, az ellenségek azonnal elpusztulnak, és a biztonsági zóna tovább zsugorodik, amíg teljesen el nem tűnik, így pár másodpercet kapsz az egészséged helyreállításához.

Miután mind a kilenc cellát feltöltötte, meg kell kapnia a …To Be Left Alone kitüntetést, amely a folyamat során felszabadítja Acridot.

Hogyan lehet feloldani a kapitányt

eső veszélye 2 kapitány

Eredmény feloldása: Elmosta

Ha nem aggódik a spoilerek miatt, csak tudja, hogy a Kapitány feloldásához le kell győznie az eső kockázatát.

Először el kell érned a Sky Meadow-t, majd a teleportert a Holdhoz kell igazítanod, hogy hozzáférj a játék utolsó szakaszához, a kezdéshez.

Miután teleportáltál a Kezdetbe, a játék valóban kemény ellenségeket fog szülni, akiknek túl kell élned, hogy elérd Mithrixet, a RoR2 végső főnökét.

Mithrixnek van egy előre meghatározott mozgáskészlete, de őrült mennyiségű sebzést tud okozni, ezért próbálj meg távolságot tartani a csata során.

Ha a Mithrixet legyőzték, fel kell szállnod egy űrhajóra, hogy elhagyd a bolygót, mielőtt a hold önpusztítást szenvedne.

Védd meg a mentőhajót egy percig, hogy legyőzd a játékot, és felszabadítsd a kapitányt játszható karakterként.

Az eretnek (titkos karakter) feloldása

eső veszélye 2 eretnek

Eredmény feloldása: Egyik sem

Az Heretic, más néven Kur-skan, egy titkos, feloldható túlélő, amely nem választható ki a karakterválasztó menüből.

Ahhoz, hogy átváltozz belőle, egyetlen futás során össze kell gyűjtened a következő négy elemet az Eretnekhalmazban:

  • Az eretnekség látomásai
  • Az eretnekség horgai
  • Az eretnekség lépései
  • Az eretnekség lényege

Az egyes tételek megszerzésének módja az idők során változott, a jelenlegi az, hogy kitöltse a Blockade Breaker Challenge 15 boss legyőzésével egyetlen futásban.

Ide tartoznak a teleportáló főnökök és a természetesen szakaszosan megjelenő főnökök is. Ezt minden alkalommal meg kell tenned, amikor eretnekként akarsz játszani.

Ezek is tetszhetnek neked