Legfontosabb Csaláskódok Indiana Jones előzetes

Indiana Jones előzetes

Indiana Jones box art
Rendszer: PS3, X360 Review Rating Legend
Fejlesztő: LucasArts 1,0 - 1,9 = Kerülje 4,0 - 4,4 = Nagyszerű
Kocsma: LucasArts Entertainment 2,0 - 2,4 = Gyenge 4,5 - 4,9 = Meg kell vásárolni
Megjelenés: 2007. március 2,5 - 2,9 = Átlagos 5.0 = A legjobb
Játékosok: 1 3,0 - 3,4 = korrekt
ESRB minősítés: Függőben 3,5 - 3,9 = Jó
Egy legenda visszatérése

írta: Matthew Walker

Indiana Jones talán a legemlékezetesebb filmhős valaha. A régészeti történelem szinte minden megfoghatatlan tárgyát felkutatta. A látóhatáron egy új, 2008 -ra előkészített filmmel, amely a láthatáron tűnik fel, csak illik, hogy a legmenőbb, eredeti „sírrabló” visszatér minden eddigi leghihetetlenebb interaktív expedíciójára. Ez az 1939 -ben játszódó, eredeti epikus történet - először George Lucas irányításával - a legendás hős fedorájába vezet, miközben feltárja a földgömbön átívelő ókori leletekben talált nyomokat.

Indiana Jones képernyőkép

A San Francisco -i kínai negyedtől a világ legszentebb földjéig Indy -nek öklével, ostorával és megbízható revolverével kell harcolnia a kíméletlen ellenálláson, és össze kell állítania a bibliai méretek rejtélyét. Az Indiana Jones lesz a LucasArts első belső fejlesztésű projektje PlayStation 3 -ra és Xbox 360 -ra. Ez egyben a tehetségek és a technológia első együttműködése is a LucasArts és az Industrial Light & Magic között, végül egy fedél alatt.

Indiana Jonesnak óriási megtiszteltetés, hogy bemutathatja a NaturalMotion forradalmian új Euphoria technológiáját, amely soha nem látott, élethű cselekvést és tudatosságot biztosít minden szereplőnek valós időben-így soha nem fogja ugyanazt kétszer látni. Az Euphoria most először teszi lehetővé az interaktív karakterek mozgását, cselekvését, sőt gondolkodását, mint a valódi emberek, menet közbeni viselkedésük alakítása, amely minden alkalommal más és más megtérülést eredményez. Ez a következő generációs technológia páratlan környezettudatossággal és túlélési ösztönökkel ruházza fel Indyt és ellenfeleit. Meg fognak botlani, majd megpróbálják megőrizni egyensúlyukat, felkészülnek az esésekre és felállnak, és eleséskor a közeli párkányokhoz nyúlnak. Minden művelet minden alkalommal hiteles, változatos teljesítményt eredményez. Ez valóban izgalmas, és a cím előzeteseiből ítélve ez az új technológia azt a kis pluszt hozza, amit a következő generációs konzolok eddig hiányoztak.

A CheatCC legforróbb dolgai!

Az Euphoria technológiát kiegészíti a Pixelux Entertainment Digital Molecular Matter (DMM) technológiája, amely a realizmus szintjét hozza a következő generációs játékhoz. Ezt úgy teszi, hogy teljesen interaktív környezeteket hoz létre, amelyek úgy reagálnak, mint a való életben. Az omladozó falaktól az üvegtörő üvegig, egészen a növény életéig a játék során, a játékon belüli tárgyak olyan anyagi tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek valós időben viselkednek. Ha helyesen használják, ez új szintre emeli a következő generációs konzolokat.

Az Indiana Jones teljesen interaktív Hot Set környezeteket is tartalmaz, ahol minden beállítás nyílt és teljesen megsemmisíthető, úgy, hogy csak a következő generációs konzolok képesek. Használja az eszét és a bátorságát, hogy minden rugós környezetet fegyverré tegyen, miközben ügyes és váratlan módon osztogat ellenségeit. Vágjon bele az izgalmas üldözési sorozatokba is, amelyek hűek maradnak az olyan jelenetekhez, mint például az Indy üldözése a motorkocsikban a Raiders of the Lost Ark-ban, a bányakocsi-jelenet a The Doom of Doom-ban és a káosz a fedélzeten. Utolsó keresztes hadjárat. Nézzen szembe Indy -vel egy alattomos, hosszú távú riválisával, találkozzon régi barátaival, és találkozzon a világ legmegbízhatóbb szövetségeseivel.

Indiana Jones képernyőkép

Annak ellenére, hogy a játék részletei nagyon sokban hiányoznak, körülbelül egy évvel az Utolsó keresztes háború után kerül sor. Azt is kijelentették, hogy ennek a bizonyos kötetnek semmi köze a hamarosan megjelenő Indiana Jones 4 filmhez. A filmek több visszatérő karaktere azonban diadalmasan tér vissza az Indy -mítoszokhoz.

Az Indiana Jones -ba beépített úttörő technológiával nem kell meglepődni, hogy a grafika csodálatosnak tűnik. Az Amazing azonban még csak nem is kezdi felfogni a játékba helyezett részleteket. Indy a lehető legközelebb áll Harrison Fordhoz. A többi karakter ugyanolyan lenyűgöző, egészen a véletlenszerű gengszterekig. Ugyanilyen lenyűgözőek lesznek a teljes pusztíthatóságú környezetek; nagyszerű lesz látni, hogy mennyi részletgazdagság jön létre. Mindezt hozzá kell tenni ahhoz, hogy az ILM olyan fényeffektusokat készített a játékhoz, amelyek a népszerű játékfilmekre emlékeztetnek. Bármennyire szórakoztató is lesz, ha hamarosan a mozikban hallja az Indy klasszikus témáját, fogadhat arra, hogy a hangok ugyanolyan édesek lesznek otthon, amikor a hangszórókból ömlik ki.

Indiana Jones képernyőkép

Ha olyan régóta rajongsz az Indy's -ért, mint én, könnyű engedni Indiana Jones varázslatának. Sőt, ha ezt a mennyiségű előre meghatározott hype-ot hozzáadja a technológiai áttöréshez, akkor az Indiana Jones lesz az első igazi következő generációs játék. Az Indiana Jones elszakadva attól, hogy csak úgy nézzen ki, mint egy következő generáció, és játsszon úgy, mint egy következő generáció, nem biztos, hogy jó cím a film franchise alapján-ez lehet a legjobb. Feltétlenül nézzen vissza hozzánk, és nézze meg, mennyire illeszkedik a fedora az idei év felülvizsgálatába.

Által Matthew Walker
CCC szabadúszó író

Jellemzők:

  • Ez az epikus, eredeti történet, amelyet George Lucas rendezésével írt - először az Indiana Jones játékokhoz - Indy 1939 -es virágkorában játszódik, egy évvel az Indiana Jones és az Utolsó keresztes hadjárat eseményei után, abban az időben, amikor a nácik belekezdenek próbálják meghódítani Európát.
  • Használja öklét, ostorát és megbízható revolverét, hogy ellenségeket szerezzen, és megtapasztalja a levert és piszkos harcot, amelyet csak Indiana Jones nyújt.
  • Az olyan új technológiák, mint az Euphoria (a NaturalMotion viselkedési szimulációs motorja) és a Digital Molecular Matter (a Pixelux Entertainment áttörése a környezeti interakcióban) együtt forradalmasítják a realizmus érzését a játékban a hagyományos animáció korlátai nélkül, és teljesen egyedi élményt nyújtanak minden idő.
  • Az Euphoria most először teszi lehetővé az interaktív karaktereknek - Indiana Jones -tól az ellenfelekig, akiket porrá zúznak -, hogy mozogjanak, cselekedjenek, sőt gondolkodjanak úgy, mint a valódi emberek, anélkül, hogy konzervált animációk diktálnák a mozgásukat. A karakterek menet közben reálisan mozognak és alkalmazkodnak az adott helyzetükhöz, ami olyan élmények és kifizetések sorozatát eredményezi, amelyek soha nem lesznek kétszer ugyanazok.
  • Nagyrészt a DMM-nek köszönhetően minden nyitott Hot Set terület lehetővé teszi, hogy olyan rombolható környezetekkel lépjen kapcsolatba, amelyeket csak a következő generációs konzolok képesek biztosítani. Minden találkozás dinamikus, rugós forgatókönyv, amely kreatív pusztításra készül.
  • Nézzen szembe Indiana egyik leggyűlöltebb, hosszú távú riválisával, találkoztassa újra régi barátaival, és találkozzon a világ legmegbízhatóbb szövetségeseivel.
  • Az Indiana Jones 2007 a LucasArts első belső fejlesztésű címe a következő generációs konzolokhoz, és ez a tehetségek és a technológia első együttműködése a LucasArts és az Industrial Light & Magic között. Francisco Presidio kerülete.

    Pillanatképek / Képek Indiana Jones képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Indiana Jones képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Indiana Jones képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Indiana Jones képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Indiana Jones képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Indiana Jones képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Indiana Jones képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Diavetítés