INS Quest 02 - The Battle Of Bunker Hill

AZ INTÉZET KÉRDÉSE 02 - A Bunker Hill -i csata

Az Institute Quest 01 - Synth Retention befejezése után aktiválódik

Cél: Beszélj apával

Amikor utolérted apát, ő feltesz neked néhány kérdést, mielőtt részletesen leírná, mit akar tőled. Nyilvánvalóan a The Railroad számos szintetizátorát találta meg az Intézet. Tehát Atya beküld téged, hogy visszaszerezd őket. Ja, és az Acél Testvériség is tud róluk. Boldog, boldog, öröm, öröm. A küldetés során számos lehetőség közül választhat, ha segíti a frakciókat céljaik elérésében:

(Opcionális) Tájékoztassa a vasutat

(Nem kötelező) Tájékoztassa a Testvériséget

Megjegyzés: Az alábbi pontokban szereplő „erők” csak a helyi katonákra vonatkoznak, nem a frakció egészére.

  • Az Intézet azt szeretné, ha összeállna egy közeli versenyzővel, mielőtt beszivárogna a Bunker Hillbe, és előhívná a szintetizátorokat (ha nem támadja meg őket, akkor nem változik a frakcióerő). Például, ha Ön az Acél Testvériség tagja, de soha nem találkozott a Vasúttal, csak a Vasúti erők lesznek ellenségesek, hacsak nem támadja meg a Testvériség katonáját.
  • A Acél Testvériség egyszerűen azt akarja, hogy keresse meg és pusztítsa el a szintetizátorokat. Ettől az Intézet és a Vasúti erők támadnak.
  • A Vasút azt akarja, hogy biztonságosan vegye ki a szintetizátorokat. Ez az Intézet és az Acél Testvériség erőit ellenségessé teszi veled szemben.

Cél: Elérni a Bunker Hill -t

Mielőtt elindulna a Bunker Hill felé, a várakozó X4-18-as pálya felé mutat, aki megadja a szintetizátorok visszahívási kódjait. Innen el kell jutnia a Bunker -hegyre.

Cél: Keresse meg a megszökött szintetizátorokat

Ha mindhárom érintett frakció tagja vagy, és egyiket sem fordított ellenséges ellened, a küldetés meglepően egyszerű, hiszen egyszerűen végigjárhatod a háromirányú harcot, és egyetlen emberi ellenség sem fog rád lőni (tornyok még mindig lő rád). Ne lőjön egyik katonára sem, hogy a frakciók ne forduljanak feléd, és könnyen elérje a szintetizátorokat. Ha egy vagy több frakció ellenséges veled, akkor a Bunker Hill belsejében kell harcolnia az oldalbejáraton keresztül (a főbejáratot a helyiek lezárták).

Megjegyzés: Megmászhatja a Bunker Hill közepén található nagy emlékművet (a benne lévő lépcsőn), hogy megtalálja a Live and Love magazin egy példányát a tetején.

Menjen befelé, és lépjen be a pult mögötti jelzett nyílásba, hogy belépjen a közmű pincéjébe. Egy lineáris út egy újabb háromirányú tűzharc közepébe vezet, amelyet figyelmen kívül hagyhat vagy részt vehet a hűségektől függően. Menj át a szoba másik oldalán lévő ajtón, és mássz fel néhány lépcsőn, megsemmisítve a tetején lévő tornyot. Rátér egy kifutóra, rövid lépcsősorral és egy másik várakozó toronnyal a tetején. Ezen túl van egy kanyargós alagút, amely a megszökött szintetizátorokhoz vezet. Most választhatja ki, melyik frakció célját szeretné elérni.

Cél: Foglalkozz a megszökött szintetizátorokkal

Intézet: Használja a visszahívási kódot mind a négynél

Testvériség: Pusztítsd el mind a négyet

Vasút: Hadd menjenek

Ügyeljen arra, hogy távozáskor vegye fel az összes zsákmányt az elesettekről, mivel szép mennyiségű lőszert, páncélt és fegyvert kell megragadni. Akár legendás tárgyakat is találhat halott legendás ellenségektől.

Cél: Beszélj Atyával a CIT romjaiban

Szuper mutánsok és szintetizátorok harcolnak ellene a romok felső szintjén, amikor belép az épületbe. Azonban nem kell csatlakoznia a verekedéshez. Ehelyett menjen a földszinti Távol -Keletre (ha bajban van, használja a helyi térképet), és talál egy lépcsőt, amely egyenesen felvezet a tetőre, ahol Apa várja Önt. Rövid beszélgetés után a küldetés befejeződik, és elkezdheti a The Institute 03 - Mankind Redefined.