INS Quest 08 - Léghajó le

AZ INTÉZET KÉRDÉSE 08 - Léghajó le

Az Intézet 07 - A sor vége - küldetésének végrehajtásával váltható ki

Megjegyzés: Ez a szint hatalmas tűzharcokat foglal magában az Acél Testvériség csapataival. Győződjön meg róla, hogy jó páncélt vagy erőpáncélt hoz magával, hogy életben maradjon a nagyobb nehézségek esetén. Az energiafegyverek a Testvériség erőit viselő erőpáncélok ellen is jól működnek.

Cél: Beszéljen Li doktorral

A Doctor Li -t megtalálja a fejlett rendszerekben. Kitölti a repülőtéri támadás tervével, és megadja a Liberty Prime használatával kapcsolatos részleteket a Prydwen elpusztítására. Biztos vagyok benne, hogy képesek leszünk keringőzni, és egyáltalán nem lesz ellenállás, igaz? Li asszisztense három különleges gránátot is átad, amelyekkel szintetizáló szövetségesek teleportálhatók, bárhová is dobják őket. Ez nagyon hasznos lehet a küldetés során, különösen a végső összecsapás során. Ne pazarolja őket sehova, mert többet nem kap.

Cél: Használja a relét a repülőtér eléréséhez

Menjen vissza az Intézet központi területére, és menjen fel lifttel a relé vezérlőterméig. Lépjen be a váltóba, hogy megérkezzen a bostoni repülőtér szélére.

Cél: Beszivárogni a terminálba

Ezt a célt többféleképpen lehet megközelíteni. A magas lopakodási képességekkel rendelkező játékosok lassan kitisztíthatják a falon kívüli területet a repülőtér felé. A lopakodó játékosoknak szilárd fedezékbe kell kerülniük az egyik külső szerkezet mögött, és át kell rágniuk a szembejövő Testvériség erőit, amíg be nem tudnak lépni a repülőtérre a falon lévő lyukon keresztül, elkerülve a körülötte lévő töredékbányákat. Vigyázzon a lombozatra és a bokrokra, mivel ezek eltakarhatják az ellenségeket a látómezőből, és így nehéz leszedni őket. Időnként az ágakon keresztül is lesújthatnak, és lesben állhatnak, ezért legyen óvatos. Itt körülbelül öt vagy több ellenséggel lesz dolgod.

Cél: A Testvériség generátorainak megsemmisítése

Miután áthaladt a falon lévő lyukon, több Testvériség csapata lesz bent. Mostanra valószínűleg figyelmeztetnek a jelenlétedre, hacsak nem tetted ki a lopakodást, ezért vedd fel velük a harcot. A játék e pontján valószínűleg a Knight kapitányaival lesz dolga (esetleg néhány legendával is), így erőteljes fegyvereket kell használnia, hogy legyőzze őket. A fúziós magot lekérheti a láncszem kerítésén belüli eszköztár egyikéről balra, miután belépett a lyukon is. Menjen fel a lépcsőn jobbra, hogy elérje a felső területet.

A cél itt három generátor (közepes méretű izzó eszközök, amelyek három lábon álló körnek tűnnek) felkutatása. Gyors megsemmisítésük lehetővé teszi az intézet megerősítését, és segítséget nyújt a Testvériség elleni küzdelemben. Az első közvetlenül veled szemben található, amikor a lépcső tetejére ér. Képesnek kell lennie arra, hogy kivonja egy -két jól elhelyezett lövéssel egy távoli fegyverből, vagy csak sprintelhet a csatatéren, és felrobbanthatja az alacsonyabb nehézségeket.

A második generátor egy szobában van közvetlenül mögötted, ha a lépcső tetején áll, szemben az első generátor helyével. Meg kell köröznie a kis épület körül, hogy megtalálja. A harmadik, egyben utolsó generátor a lépcső tetejétől jobbra lévő liftben található. Menjen át a fal nyitott résén, és lépjen be a liftbe, hogy elérje az irányítótornyot. Egy protektor és egy őrtorony fogja őrizni a generátort, de nem jelenthetnek nagy veszélyt, ha sikerült felharcolnia az ide vezető utat.

Cél: elérni a Liberty Prime -ot

Miután az utolsó generátor leállt, térjen vissza a második generátor helyére, és menjen át a most nyitott kettős ajtón. Elhalad néhány homokzsákfal előtt, mielőtt eléri az állványokkal körülvett Liberty Prime -ot. Fel kell harcolnia a felfelé vezető utat, és mindent le kell vennie, amíg el nem éri a felső szintet Prime feje közelében.

Cél: Védje meg a szintetikus hacker liberty prime-t (0-100%)

(Nem kötelező) Cél: Teleport jelzők elhelyezése

A jó hír az, hogy a szintetizátor folyamatosan újjáéled, ha megölik. A rossz hír? Nevetséges mennyiségű Testvériség csapat van úton, hogy megóvja tőled a Liberty Prime -ot. Maxon elder is megjelenik a küzdelem végén, lézeres zörgető fegyverrel és pokoli zsetonnal a vállán. Ennek eredményeként első gondolatának egy jó fedőpozíció megtalálását kell jelentenie. Azt tanácsolom, hogy használja a folyosót, ahonnan a homokzsákos barikádokkal érkezett. Ez nagyszerű rálátást biztosít a területre (beleértve az állvány felső szintjeit, hogy elvigye a hacker szintetizátorokat támadó ellenségeket), és szilárd fedezetet biztosít a bejövő tűz elől.

Megjegyzés: Fosztogathatja Maxon elder testét a Final Judgment legendás fegyveréért

Használja ki a teleport jelzőfényeit, mivel az ellenséges hullámok nehezebbé válnak. A szintetizátor 25% -os időközönként elég gyorsan feltör, ha nincs tűz alatt, ezért ügyeljen arra, hogy figyeljen rá, és távolítsa el az ellenségeket, akik elkezdenek mászni az állványzaton. Ha teheted, összpontosíts a hatalmi páncél ellenségeire, mivel a bejövő szintetizáló erők nehezen veszik le őket a megnövekedett ellenállásuk miatt (miközben átrágják a rendszeres ellenségeket). Lehetséges megölni az összes ellenséges erőt a hackelés befejezése előtt (ha ismételten hagyja meghalni a szintetizátort), tehát rajtad múlik, hogy le akarod -e küzdeni az összes ellenséget, vagy csak megpróbálod megrohanni a hackelést, hogy gyorsan befejezze a konfrontációt. Győződjön meg róla, hogy akkor kezdi el a zsákmányolást, amikor az ellenségek kiszáradnak, mivel röviddel a hackelés befejezése után teleportálnak.

Cél: evakuálni a repülőteret

Miután a hack eléri a 100%-ot, körülbelül 35-40 másodperce lesz, mielőtt elteleportál a Liberty Prime-ról egy közeli strandra. Nézze meg munkája eredményét, ahogy a Liberty Prime megtámadja a Prydwent, és a küldetés véget ér. Ezzel megkezdődik az Intézet küldetési sorának utolsó feladata: The Institute Quest 09 - Nuclear Family. Majdnem ott.