Legfontosabb Csaláskódok Elég a meztelenség Conan száműzöttek eladásához?

Elég a meztelenség Conan száműzöttek eladásához?

d2317-35.jpg

Conan Exiles az egyik legmelegebb PC -játék most, és nem azért Conan a barbár népszerűsége hirtelen újjáéled. (Bár nagyon menő.) Nem, ez azért van, mert a korai hozzáférésű játéknak meglehetősen jellegzetes karaktere van. Amikor az emberek férfi vagy női avatarjukat tervezik, vannak eszközök arra, hogy ideális emberré váljanak. Nem csak az arcvonásokról, a magasságról, a ragyogó hajválasztásról és a mellek csúszkájáról beszélek, bár ezek mind megvannak. Virtuális pénisznövelésről beszélek. A srácok a játékban mell- és adománycsúszkát is kapnak. Ez vonzóbbá teszi a játékot számodra?

Úgy értem, nyilvánvalóan okkal a Steam legkeresettebbje. 2017. február 1 -én az első helyen szerepelt a listán, legyőzve a hasonló játékokat ARK: Survival Evolved, Resident Evil 7, For Honor, Counter-Strike: Global Offensive, és Rakéta Liga. Ez minden marketing nélkül történt. A játékközösségben nem volt sokáig tartó felhajtás ezzel kapcsolatban Rozsda -stílusú túlélési játék. Mindez gyakorlatilag egyik napról a másikra történt, mert az emberek megtanulták, hogy nemcsak a dinnye méretét, hanem a virslit is megváltoztathatja. Egyértelmű, hogy sokan felvesznek Conan Exiles karakterkészítési lehetőségeiért.

Értem, Conan Exiles Az adottság miatt az emberek több okból is be akarnak rúgni 30 dollárt a játékért. A szórakozás az egyik. Emlékszel azokra a játékokra, amelyek teljesen mellbevágó mellfizikával rendelkeznek? Például, ha egy női karakter mellei mozogni fognak, és úgy rázkódnak, mintha saját életük lenne, még akkor is, ha az avatarod mozdulatlanul áll? Nos, a Funcom egyértelműen átvett mutatókat abból a gondolatmenetből. A wangek itt állandóan integetnek a szélben, Akár nagyok, akár kicsik, olyan akció van, amilyenre nem gondolná. Ez azt jelenti, hogy mindenféle ostoba helyzetet élvezhet, ha a karakterek különféle műveleteket és gyakorlatokat hajtanak végre, majd figyelik a testük furcsa mozgását.

Az eladás másik oka lehet Conan Exiles egyenlő képviselet. A karakterkészítőnek számos lehetősége van a részletes férfi és női karakterekre. Tisztességes bőrszínek közül lehet választani, lehetővé téve színes emberek létrehozását. Az avatarod lehet hős vagy hősnő, bármelyiküknek lehetősége van erős harcosnak lenni. Míg a női mellcsúszka tökéletesen alkalmas a rajongói szolgálatra, a hím pénisz csúszkája pontosan ugyanezt teszi. Mindkét oldalon lehetőség van extrém tárgyiasításra, amit a játékosok értékelhetnek.

d2317-3.jpg

Még az is előfordulhat, hogy Conan Exiles realizmus. Bár sok videó arról szól, hogy milyen ostoba lehet a játék, a férfiak és a nők túlzott arányokkal mennek, de reálisabb és változatosabb testtípusokkal is rendelkezhet. Kicsi mellel rendelkező hősnőt szeretnél? Valójában létrehozhat valakit, aki úgy néz ki, mint egy A-csésze meglehetősen pontos ábrázolása. Azt akarod, hogy az embered átlagos legyen, vagy akár átlag alatti? Ez is lehetséges. Amikor a férfiak mellopcióit választja, meghatározhatja, hogy mekkora vagy kicsi a pécs, illúziót keltve, hogy formában van -e vagy sem.

Bizonyára számos oka van annak, hogy az emberek miért akarják, vagy nem akarják Conan Exiles . Ez egy olyan játék, amely minden bizonnyal tartalmaz néhány dolgot. Egyelőre azonban minden felhajtás körülveszi ezt a karakterteremtő rendszert. Miután az emberek kipróbálták, tényleg úgy tűnik, hogy rajtuk nő.