Legfontosabb Csaláskódok Just Dance Kids Review

Just Dance Kids Review

Just Dance Kids Box Art
Rendszer: Wii
Fejlesztő: Land Ho!
Pub: Ubisoft
Megjelenés: 2010. november 9
Játékosok: 1-4
Képernyőfelbontás: 480p Enyhe dalszöveg
Tehát úgy gondolja, hogy a gyerekek tudnak táncolni!
írta: Tony Capri

Ha jól érezted magad a Just Dance és/vagy a Just Dance 2 játékkal, akkor itt az ideje, hogy megosszuk az élményt a fiatalokkal. A Ubisoft célja, hogy mindenkit adjon egy adag bulizás legújabb márkájából, de vajon a Just Dance Kids méltó örökség a következő generáció számára?

Idősebb testvéreihez hasonlóan a Just Dance Kids is egy egyszerű csomag, amelyet könnyű hozzáférésre terveztek. Csupán három fő összetevőből áll a csomag – a tánc, a lejátszási listák és a szülők –, de a kért árért (kb. 30 dollár a kiskereskedelmi forgalomban) ez a tartalom nem könnyű. A prezentáció áramvonalas és vonzó, a feltevés pedig egyszerű és egyértelmű.

Just Dance Kids képernyőkép

Ha még nem ugrott fel erre a virtuális táncparkettre, a Just Dance egy ritmusjáték, amellyel a képernyőn megjelenő táncosok mozdulatait utánozhatja. Egyszerűen tartsa a Wii távirányítót függőleges helyzetben (az A gomb maga felé néz), így a zenével szinkronban tükrözi a mozdulatokat. Bár a mechanika könnyen körbetekerheti a fejét, minden tánc rengeteg gyakorlást igényel a magas pontszámok eléréséhez.

A Just Dance Kids nemigen tompítja a nehézséget, ami a célközönséget tekintve meglepő. Bár a választék fel van osztva az idősebb és a fiatalabb gyerekeknek szóló dalok között, a zene valószínűleg nem fog tetszeni a nyolc éven felülieknek. Ezért szinte az összes táncszám kihívási szintje szinte lehetetlenné teszi, hogy a gyerekek többet tegyenek, mint a zenére csapkodni. Az óvodások valószínűleg a legtöbb szórakozási értéket fogják kihozni a csomagból, de a Just Dance Kidsben kevés potenciál van életképes társasjátékként a fiatalabb játékosok számára.

Just Dance Kids képernyőkép

Tánc módban alig ötven dal közül választhat, mindegyiket a táncmozgás nehézsége és a teljesített fizikai edzés mennyisége szerint rangsorolva. A dalok a tipikus klasszikusoktól, például az ABC by the Jackson 5-től a Happy Birthday és a Dolgozom a vasúton című dalokig terjednek. A zenei ízlésedtől függetlenül a dallista szélsőségesen megviselt; A Funkytownban talán szórakoztató volt görkorcsolya közben visszamenni a 80-as években, de ez nem olyan dolog, aminek 2010-ben egy gyereket sem kellene kitennie.

Lejátszási lista módban ugyanabból a dalválogatásból merítkezik, bár a táncok össze vannak fűzve, hogy különféle témákon, például állatokon, humoron és általános bulikörülményeken alapuló keverékeket hozzanak létre. A Play List egy ihletett kiegészítő, és a gyerekek akár saját táncválogatást is létrehozhatnak. Sajnos nincs olyan online áruház, amely lehetővé tenné, hogy időről időre feldobja a készletlistát, de ez teljesen érthető, ha figyelembe vesszük a Just Dance Kids demográfiai célját.

Just Dance Kids képernyőkép

Végül a csomag tartalmazza a Parents nevű összetevőt. Itt nyomon követheti gyermeke játékidejét, hány kalóriát égetett el, mikor játszott utoljára, és hányszor játszott el egy adott dalt. Megtekintheti a magas pontszámokat, valamint megtekinthet egy részletes oktatóanyagot. A Szülők szekció egyik érdekesebb része a Filozófia, ahol a Ubisoft elmagyarázza a szülőknek az inspirációt és a játék indítékait; talán furcsa kiegészítés, de ugyanakkor kedves.

Pillanatképek / Képek Just Dance Kids képernyőkép – kattintson a nagyításhoz Just Dance Kids képernyőkép – kattintson a nagyításhoz Just Dance Kids képernyőkép – kattintson a nagyításhoz Just Dance Kids képernyőkép – kattintson a nagyításhoz Just Dance Kids képernyőkép – kattintson a nagyításhoz Just Dance Kids képernyőkép – kattintson a nagyításhoz Just Dance Kids képernyőkép – kattintson a nagyításhoz Just Dance Kids képernyőkép – kattintson a nagyításhoz Just Dance Kids képernyőkép – kattintson a nagyításhoz Diavetítés