Legfontosabb Szerencsejáték Köztünk útmutató: Tippek a szélhámosok megnyeréséhez

Köztünk útmutató: Tippek a szélhámosok megnyeréséhez

Belefáradt, hogy szélhámosként veszít a Köztünk című filmben? Nem kell. Használja ezeket a 200IQ tippeket és trükköket, hogy könnyedén nyerjen szélhámos játékokat.

ÁltalJustin Fernandez 2020. október 10. 2020. október 9 Köztünk Imposztor nyer

Köztünk egy online többjátékos játék 4-10 játékossal játszható. A műsorvezető beállításaitól függően véletlenszerűen 1-3 embert választanak ki az Imposters-nek, míg a többieket ártatlan Crewmate-nek titulálják.

Az Imposter feladata, hogy elkerülje a gyanút, szembeállítsa egymással a Crew-t, és egyesével eliminálja a játékosokat mindaddig, amíg az Imposter nem birtokolja a többségi irányítást.

Míg a játék némileg egyensúlyban tartja a dolgokat, mivel a Crew meghaladja az Imposters-t, általában sokkal könnyebb nyerni Imposterként.

Ennek ellenére egy jól koordinált legénység könnyen kiderítheti a gyilkost néhány perc alatt, ha Ön és társai nem vigyáznak.

Ebben az útmutatóban felajánljuk tippek és bevált gyakorlatok a csalóként való nyeréshez Köztünk .

TartalomjegyzékElőadás

Tippek köztünk, hogyan nyerhetsz imposztorként

Nyerj köztünk, mint csaló

Ahhoz, hogy szélhámosként nyerj, szilárd stratégiára és egy kis szerencsére van szükséged. A játék számos eszközt biztosít az Imps-nek, amelyet kihasználhatnak, ezért fontos, hogy mindegyikkel megismerkedjen.

Az alábbiakban kiemeltük a A leghasznosabb tippek a legénység szabotálásához és a szélhámos győzelemhez :

  • Bízzon benned a Crewmates munkatársaival
  • Hamis feladatok a gyanú elkerülése érdekében
  • Használd bölcsen szabotázs képességedet
  • Tervezze meg öléseit és menekülési útvonalait
  • Ha lehetséges, keress stack killeket
  • Ügyeljen a kamerákra
  • Vegye át az irányítást a rendkívüli értekezletek felett
  • Vigyázz, kit vádolsz

Bízzon benned a csapattársak

Közöttünk bizalmi problémák

Az egyik legjobb módja annak, hogy észrevétlenül elsuhanjunk egy játékban, ha elnyerjük a Crew bizalmát. Nem kell mindenkivel havernak lenni, de ügyelj arra, hogy legalább 2-3 játékos kezeskedjen érted abban az esetben, ha megvádolnak. Ezt sokkal egyszerűbb megtenni egy játékban 3 Imposterrel, de még mindig lehetséges, ha te vagy az egyetlen imposztor.

Ehhez ugyanúgy kell viselkednie, mint bármely normál Crewmate-nak. Vegyen részt megbeszéléseken, szavazzon azokra a játékosokra, akiket a Crew susnak tart, és általában csak próbáljon meg haladni az áramlással anélkül, hogy túl sok figyelmet vonna magára.

Az is segíthet, ha felveszi egy tapasztalatlan játékos személyiségét, aki még újonc a játékban, és nem tudja, kire szavazzon, vagy mit tegyen.

Hamis feladatok a gyanú elkerülése érdekében

Köztünk szabotált berendezések

Továbbra is megjavíthatja a szabotált berendezéseket szélhámosként

Ez a következő tipp az előzőre épít, és segíthet a bizalom kialakításában közted és a legénység között. Mivel csak a legénységtársak hajthatnak végre feladatokat, pontokat szerezhetsz magadnak a többi játékossal, ha meggyőzöd őket arról, hogy aktívan végzed a feladatokat. Egy feladat meghamisításához egyszerűen álljon egy ideig mozdulatlanul azon a területen, ahol a feladatot általában elvégezné.

Nehéz lehet felmérni, hogy mennyi ideig kell hamisítani egy feladatot, de ideális esetben addig kell maradnia, amíg a Crewmate elvégzi az egyik feladatot, és a mérő részben megtelik.

Ez segíthet eladni a teljesítményét, és elűzheti a gyanús csapattársakat az illatától. Kerülje a vizuális feladatok meghamisítását, mivel azokat a többi játékos könnyen megfigyelheti.

Használja bölcsen szabotázsképességét

Köztünk szabotázs

Az Imposter egyik leghasznosabb eszköze a szabotázs képesség, amellyel ideiglenesen megzavarhatod a felszerelést a hajón. Szabotálhatja az ajtókat, hogy bezárja őket, offline állapotba kapcsolhatja a Kommunikációt, hogy elrejtse a tálcát, lekapcsolhatja a lámpákat, túlterhelheti a hajó reaktorát, és lemerítheti az oxigénellátást.

Legjobb játékoscsoportok felosztására használni, de könnyű nyerést is szerezhet, ha a legénység nem kezeli elég gyorsan a problémát.

Bár nincs korlátozva a Sabotage használatának száma, minden használat után lehűl. Ezenkívül, mivel a szabotázst megosztják az imposzterek, várnod kell egy ideig, miután egy Imposter használja.

Tervezze meg gyilkosságait és menekülési útvonalait

Köztünk megölünk egy csapattársat

Ha egyszer sikerül egyedül elhelyezkedned egy szobában egy másik játékossal, ügyelj arra, hogy a fejedben legyen egy menekülési lehetőség. Az utolsó dolog, amit szeretnél, hogy egy Crewmate jöjjön be sétálva, és találjon meg egy friss gyilkos mellett állva.

Többféleképpen is intézkedhetsz: elmenekülhetsz a térkép egy másik részére, mielőtt valaki felfedezné a holttestet, egy szellőzőnyílás segítségével egy közeli szobába utazhatsz, vagy önfeljelentést tehetsz, és megpróbálhatsz megvádolni egy másik játékost.

Mindaddig, amíg tiszta menekülést hajt végre, és szilárd alibije van, nem lehet gondot megúsznia.

Keresse a Stack Kill-eket, amikor csak lehetséges

Ha szeretsz veszélyesen játszani, érdemes megpróbálkoznod a veremgyilkosságokkal. Ez így működik: amikor 4 vagy több játékos áll ugyanazon a helyen, és egy meghal, gyakorlatilag lehetetlen megmondani, ki ölte meg őket. Akkor miért nem használja ki a hasznot, és ragadja meg magát egy könnyű megöléssel?

A legjobb módja annak, hogy a Crewmates csapattársakat egymásra rakja, ha a felszereléseket szabotálja, mivel ez általában mindenkit egy helyre vonz.

A fények szabotálása a leghatékonyabb a javító minijáték csökkent láthatósága és hossza miatt. Ahhoz, hogy valóban eladja a teljesítményét, próbáljon meg éppoly meglepett lenni, mint a legénység, amikor megtalálják a holttestet.

Fordítson figyelmet a kamerákra

Köztünk Kamerák

A felszerelések szabotálása, a szellőzőnyílásokon való utazás és a színlelt feladatok káoszában könnyű lehet figyelmen kívül hagyni a játék egyik legértékesebb erőforrását: a kamerákat.

Található a Skeld biztonsági szobája , kamerák lehetővé teszik a néző számára, hogy három folyosó élő közvetítését lássa: a Navigáción kívüli, a Biztonság és a Reaktor közötti, valamint a Medbayen kívüli.

A kamerák segítségével jó képet kaphat arról, hol tartózkodnak a játékosok az adott időpontban. Ugyanakkor ez egy kétélű kard is, mivel más játékosok is használhatják, hogy elkapjanak.

Javasoljuk, hogy teljesen kerülje a folyosókon történő ölést, de különösen akkor, ha a kamerán villogó piros lámpát látja, ami azt jelzi, hogy valaki figyel.

Vegye át az irányítást a sürgősségi értekezletek felett

Köztünk rendkívüli találkozó

Bármikor sürgősségi értekezletet hívnak össze, az Ön feladata, hogy olyan irányba terelje a beszélgetést, amely leveszi a fókuszt rólad és egy másik játékosról. Kezdje azzal, hogy megkérdezi, hol találták meg a holttestet, majd érdeklődjön mindenki tartózkodási helyéről és a legutóbbi feladatáról, miközben ragaszkodik a saját alibihez.

Ha egy másik játékos túlságosan agresszív, vagy túl gyorsan szavaz, hívd fel rá a Crew figyelmét a chatben.

Figyelembe véve, hogy milyen laza és gyors vádaskodások repülnek be Köztünk , akkor sem akarsz rohanni, hogy egy adott Crewmate-on bandukolj, hiszen ezzel csak magadra hívod fel a figyelmet. Ehelyett követelje meg a vádlóktól, hogy nyújtsanak bizonyítékot, függetlenül attól, hogy kit gyanúsítanak.

Legyen óvatos, kit vádol

Köztünk nyerj, mint legénységtársak

Ez az utolsó tipp kibővíti az előzőt, de inkább arról szól, hogy tudjuk, mikor és hol válasszuk ki a csatákat. Tegyük fel, hogy egy játékos folyamatosan vádol téged minden találkozó során. Ebben az esetben jobban jársz, ha csak a védekezésedet mutatod be, mintsem támadásba lendülsz, mivel így gyanakvóbb leszel.

Egy ártatlan stábtárs nyitott lenne arra, hogy meghallja a helyzet mindkét oldalát, és még azt is szívesen beismerné, ha valamit sus csináltak.

Ha sikerült kivívnia bizonyos Crewmates bizalmát, próbálja meg megakadályozni, hogy túl korán leszavazzák őket, mert szükség lehet rájuk, hogy az Ön javára fordítsák a szavazatukat.

Ezek is tetszhetnek neked