Legfontosabb Csaláskódok Kadara: Elmejátékok

Kadara: Elmejátékok

Elmejáték

Helyszín: Kadara

Vedd fel ezt Haarfel környékén. Ezen a helyen (az egyik termesztési minta közelében) spontán kék felkiáltás jelenik meg.

Vizsgálja meg a megjelölt épületet, és találjon számos, nem emberből száműzött személyt súlyosan megváltozott állapotban. Csak a szaláriánusnak van egy csöpp racionalitása- felhívja a figyelmét egy adatlapra, mielőtt aláír egy fogoly hivatkozással.

Olvassa el a padlón lévő adatlapot, és kövesse a navigációs pontot a völgy másik oldalára, és beszéljen a benne dolgozó tudósokkal (előfordulhat, hogy ki kell irtania a közeli élővilágot a beszélgetés megkezdéséhez).

Ezek a korábbi Cerberus típusok, és formájukhoz híven szörnyű kísérleteket hajtanak végre a nem akaró áldozatokon. Itt nincs igazán boldog vég- nincs mód a szenvedők gyógyítására, és nem tudjátok megfelelően bíróság elé állítani a tudósokat. Bármilyen döntést hozhat a Ryder számára, ésszerű életképességi jutalomért (kivéve, ha úgy dönt, hogy hagyja őket. De nem tette, ugye?)

Később nyomon követheti az elmebajos emigránsokat is, de nem tehet semmit. Még ha úgy dönt is, hogy boldoggá teszi őket, úgy tűnik, nincs garancia arra, hogy önmagukat fogják táplálni, vagy bármi.