Királyi átjáró

A királyi átjárót úgy lehet elérni, hogy a Központi Vár máglyájához utazunk, és a bal (alsó) alagúton keresztül a háromirányú osztott szobába utazunk, és belépünk a nagy ajtókba (a királyi átjárókulcs megnyitásához szükséges). Olvassa el, hogyan szerezheti meg ezt a kulcsot, és hogyan nyithatja ki az ajtókat a Drangleic Castle részben. Azok, akik tovább haladnak, menjenek le a kis csarnokban, az előtte lévő nagy vihar által megvilágított folyosóra. Nézzen jobbra, amint kiszélesedik, hogy észrevegyen egy csábító koponyát, hogy itt felvegye a párkányról. Négy szobor a hosszú sorokban animálódik, ha megközelítik vagy megtámadják őket, és meglehetősen veszélyesek. Ha lehet, akkor a legjobb stratégia, ha távoli támadásokkal távolítják el őket, amikor felkelnek. A bal oldali második, a jobb oldali harmadik, a bal oldali hatodik és a jobb oldali ötödik szobrok animálnak. Egy syan lovag blokkolja a köd ajtaját a szoba végén, ami a főnök harcához vezet. Mielőtt elindulna az ajtón, nézzen a közeli oszlopok mögé, és vegye fel a csillogó titánit és a büszke lovag lelkét a közeli csontvázról. Ha készen áll, lépjen be a köd ajtaján.

_________________________________________________________

Főnök: Üveglovag

Személyes halálozások száma: 4

Támadás -

Ugrásszerű támadás : A látszó üveg lovag lecsap, majd a játékosok helyére ugrik, és lecsapja a kardját, amikor leszáll. Ez tisztességes sérülést okoz, és rögzítheti a lejátszót a falhoz, ha a lejátszót hátráltatja. Görgessen oldalra, hogy elkerülje a támadást, és próbálja meg, hogy ne támaszkodjon a falhoz, nehogy bedobja.

Shield Bash : A látszó üveg lovag viszonylag lassú pajzsütést tud kialakítani, ami sebzést okoz és megdöbbenti a játékost. Általában csak akkor teszi ezt, ha nagyon közel áll hozzá. Guruljon hátra, amikor visszahúzza a pajzsot.

Slash Combo : A látszó üveg lovag kissé felemeli kardkarját, majd lassú ívben a játékos felé lendíti. Ez néha további két találatból álló kombinációvá bővíthető, ezért legyen óvatos. Haladjon hátra, hogy elkerülje ezt a lassú támadást (és guruljon vissza, ha ez a lánc).

Spin Slash : Ez a támadás villámokkal átitatható vagy rendszeresen használható. Ha mégis beáztatja (karját a feje fölött tartja, miközben villámok ropognak benne), akkor nagy kárt okoz. Ezután körbe forog nagy vágóívvel. Forduljon hátrafelé, amikor forogni kezd, hogy ezt elkerülje.

Sprint tolóerő : A látszó üveg lovag a kardját az oldalára fogja (vízszintesen, miközben a játékos felé mutat), majd a játékos felé szalad. Ez csúnya kárt okozhat, és meglephet, ha túl közel van. Elérhetősége is elég hosszú. Az oldalirányú tekercsek a legjobb módszer a támadás elkerülésére.

Villámrobbanás : Kardját villámokkal fogja átitatni, ha felemeli a feje fölé, majd a földbe csapja maga előtt, és több villámot bocsát ki egy vonalban ebbe az irányba. Görgessen vagy sprinteljen oldalra, hogy elkerülje ezt a támadást.

Villámfal : A látszó üveges lovag felemeli kardját, és villámcsapással átitatja, majd megformálja az első perjel kombinált lengést, ami miatt ívelt villámfény bukkan elő a pengeből. Sprinteljen oldalra (vagy guruljon) a bal oldala felé, hogy elkerülje ezt a támadást.

Hívd meg Phantomot : A látszó üveglovag a pajzsát a földbe szorítja előtte, és energiáját tölti. Néhány másodperc múlva egy fantom vagy betolakodó lép ki a pajzsból, és csatlakozik a harchoz. Az egyetlen módja annak, hogy ezt megállítsuk, ha összetörjük a pajzsát a harcok során, közelharci támadásokkal, vagy elegendő sebzést okozunk, amíg megtámadja, hogy megdöntsük.

Ha lehetséges, hívja meg Jugói NPC Benhartot (az idézőjele a köd ajtajától balra van), hogy csatlakozzon a csatához. Ez sokkal könnyebbé teszi a csatát. Ha ez nem választható, győződjön meg arról, hogy tisztességes egészségi állapota van, mivel a találatai meglehetősen súlyosak (használja a kötő- vagy egészségügyi gyűrűket az egészségi állapot növeléséhez, hogy túlélje a találatot). A csata fő veszélye az, hogy képes fantomokat és betolakodókat csatába hívni a pajzsával. A közelharci játékosoknak lehetőség szerint meg kell próbálniuk szétzúzni a pajzsot, és elébe kell állniuk, amikor felszólítja, hogy gyorsan foglalkozzon a feltörekvő ellenséggel. A hatótávolságú karaktereknek jó látószöget kell kapniuk az ellenség felbukkanásának helyéről (automatikusan célba veheti az ellenséget, mielőtt az felbukkan), és gyorsan tüzet kell nyitniuk. Öld meg őket, mielőtt a főnök befejezi a helyreállítási animációt, és újra támadni kezd (lásd erre a videót).

A főnök rendszeres támadása viszonylag lassú, de káros, ha elkap. Támadásainak lassúsága rengeteg időt adhat arra, hogy meggyógyuljon vagy áthelyezze magát. A közelharci karakterek jó fizikai és villámvédelmet szeretnének (pajzson és páncélon), hogy megbirkózzanak nehéz támadásaival, míg a távoli karakterek mindenáron el akarják kerülni őket. Villámcsapásai meglehetősen kiszámíthatóak, de az időzítés lebonyolítása bonyolult lehet (különösen a villámfal támadása esetén). Mindig sokkal hatékonyabbnak találtam a bal oldalra gurulást a támadás elkerülésére. Egy másik dolog, amit meg kell jegyezni, az, hogy a pajzsa valójában elterelheti a mágikus támadásokat, és potenciálisan átirányíthatja őket feléd, így a görgők balra akarnak körözni körülötte, hogy elkerüljék a pajzs ütését, amennyire csak lehetséges. Elegendő találat és valószínűleg néhány gyógyulás után végül le kell vinnie.

_________________________________________________________

Miután ez az eseménydús csata véget ért, menjen a terület túlsó végébe, és menjen el a felvonópanel mellett. Látnia kell egy ládát a közelben, nyissa ki, hogy lekérje a Soul Bolt varázslatot, a Spell Quartz Ring +2 -t és a Bonfire Ascetic -t. Térjen vissza az emelőpanelhez és ereszkedjen le. Az alsó szobában egy átjárót lát, amelyből gyökerek nyílnak ki. Kövesse az utat, amíg egy kis megvilágított szobába nem érkezik. Néhány szőlő a szoba oldalán elpusztulhat, hogy elérje a Zöld Virágot tartó holttestet. Térjen vissza a szobából a másik kijárathoz, és kövesse még egyszer az alagutat. Az alagút egy nagy földalatti alagútba emelkedik ki, az Amana szentély első máglyájával szemben. Utunk folytatódik az Amana szentély szakaszban.