Legfontosabb Szerencsejáték Kinsal Gaming Chair Review

Kinsal Gaming Chair Review

A Kinsal játékszék megvásárlásán gondolkodik? Tedd meg magadnak egy szívességet, és NE! Mielőtt ezt megtenné, olvassa el ezt az ismertetőt, és nézze meg, mit érdemes vennie helyette.

ÁltalThomas Bardwell 2020. augusztus 21 Kinsal Gaming Chair Review

Bottom Line

A Kinsal játékszék népszerű szék az Amazonon, de a minőség és a garanciális lehetőségek egyszerűen nem kielégítőek.

2.8 Lásd Ár

Ó, az új játékszék vásárlásának örömei. A legjobb időkben sivár, legrosszabb esetben hajszálpontos zuhanás az ellenőrizetlen frusztrációba.

Merüljön el az Amazon vásárlói véleményeiben, és a dolgok gyorsan délre fordulnak, miközben megpróbáljuk elválasztani a hamis, fizetett értékeléseket az igazaktól.

Ne aggódjon, mert ma hosszan, keményen megvizsgáljuk a rendkívül versenyképes árú termékeket Kinsal játékszék .

Lehetséges egy tisztességes játékszéket 150,00 dollárnál kevesebbért szállítani? Nézzük meg, miközben széthúzzuk, és megvizsgáljuk, mit sportol a Kinsal a motorháztető alatt.

Stílus Magas háttámlájú nagy versenyülés, kanálülés
Ülés méretei 18'' x 10''
Háttámla méretei 22,4' x 34,6'
Max kapacitás 280 LB
Színek Fekete, kék, piros, fehér, kék/fehér
Építőanyagok Acél, PU bőr, nagy sűrűségű alakformáló hab, műanyag
Árkategória Költségvetés

TartalomjegyzékElőadás

Tervezés

Kinsal

A Kinsal Gaming Chair a ma már mindenütt elterjedt versenyprofilt alkalmazza, amelyet a DXRacer játékszékek sora, amelynek célja a felhasználó súlyának elosztása a háttámlán és az ülésen, ergonomikus kialakítással.

A széket acélváz tartja, amely bár a drágább modellek dizájnját utánozza, nem egyezik a mesterséggel a kopott hegesztéssel.

Megállapítottuk, hogy hosszan tartó – legfeljebb 6 hónapos – használat után a keret hajlamos meggörbülni és eltorzulni, függetlenül a felhasználó súlyától. A rudak is nekinyomódnak az anyagnak, amiről úgy gondoljuk, hogy perforációhoz vezethet.

A nagy sűrűségű formázással megerősített PU-bőr kárpit jól néz ki, de nem felel meg a kényelmi tesztünknek, amint azt alább ismertetjük.

Esztétikailag a Kinsal elsőre tetszetős, ami ellentmond valódi természetének, a többféle színválaszték pedig minden ízlést kielégít. Azt tapasztaltuk azonban, hogy közelebbről megvizsgálva a dizájn ragacsosnak és olcsónak tűnik.

Elmennénk odáig, hogy azt mondanánk, hogy ez a jobb, drágább piacvezetők vékonyan burkolt kiütése. A PU-bőr minőségétől a laza varrásokig – amelyek jelentős foltokat és hiányosságokat mutatnak, amelyeket többszöri használat után is elszakadhatnak a nehezebb felhasználók – ez a szék egyszerűen nem éri meg a pénzt.

A kis dizájnok, mint például a gumi PU kerekek és a kárpitozás gyémántmintája, nem sokat javítottak az általános érzeten.

Ugyanakkor a Kinsal nem jelenti azt, hogy más, mint egy olcsó és vidám költségvetési modell, szóval nincs ebben semmi helytelen. Ügyeljen arra, hogy ennek megfelelően módosítsa elvárásait, ha a Kinsal mellett dönt.

Kényelem

Kinsal Gaming Chair Review

A gyártó által kifejtett marketing dupla beszéd ellenére a Kinsal kényelmetlen szék a felhasználók többsége számára. Egy bizarr paradoxon, hogy ez csak a 180 és 220 font közötti súlyú felhasználók számára kényelmes, ellentétben a szék leírásával, amelyet a nehezebb felhasználók számára terveztek.

Azt találtuk, hogy a párnázás különösen érzékeny az összeesésre az egy óránál tovább tartó üléseknél, különösen az ülésen és az ágyéktámasz párnán, bár az előbbi közel 4 mély.

A 150 font alatti súlyú felhasználók, akiknek a háta kevésbé volt párnázott, gyorsan szembesült azzal, hogy a keret kényelmetlen körvonalai érintkezésbe kerültek a medencével és más csontokkal.

A súlyskála felsõ végén lévõ felhasználók kezdik érezni a kemény burkolatokat az ülésen, a combjukba mélyednek, és a keret nemsokára a hátukba bújik.

Az ülés egyenletesen sík felülete kissé előre billen. Az eredmény egy elkeserítő érzés. A székbe nehéz beülni, ellentétben azzal, amit egy versenyprofilú széktől elvárunk.

Hasonlóképpen, a Kinsal azt állítja, hogy a magasabb felhasználók számára fókuszált kialakítást kínál. Az ülés elülső szélét azonban nem díszíti elég párnázat, ami kényelmetlenséget okozna a térd hátsó részén. Alacsonyabb emberek számára a szék alapvetően használhatatlan az ülés és a háttámla mérete és mélysége miatt.

A Kinsal Gaming Chairnek van néhány örvendetes funkciója, nevezetesen a kényelmes fejtámla.

A kihúzható lábtámasz kellemes tapintású, a kezelőszervek pedig könnyen használhatók. Kicsit kényelmetlenül éreztük magunkat amiatt, hogy túl sokáig támasztottuk a lábunkat a lábtartón, mivel zavaróan remegett, és nem volt különösebben kényelmes.

A lábtartóba süllyesztett gyártási költséget jobban ki lehetett volna használni, máshol fontosabb funkciók javítására.

Az állítható deréktámasz párna hajlamos a fent leírtakhoz hasonlóan, de működőképes. Az egymódusú masszázs funkció egy másik szükségtelen funkció, amelyet rosszul hajtottak végre.

A masszázsmotor táplálásához szükséges USB-kábel egy további USB-port, amely nem szabad a lényegesebb perifériák számára. Hosszúsága feszített horgokon tartott minket, miközben forogtunk és mozogtunk a székben, mert féltünk, hogy véletlenül lerántjuk a PC-tornyunkat.

A masszázs mód közömbösen hagyott bennünket, és több zajt produkált, mint pihentető rezgéseket, amelyek csikorgással és feszítő hangokkal párosulva, amelyek váltáskor vagy elfordításkor keltettek, nagy csörömpölést eredményeztek.

Összességében a szék kényelmes rövid ideig, de minden, ami egy órán túl van a Kinsalon, a szék valódi színeit kellemetlennek mutatja.

Funkcionalitás

Kinsal szék

Bár csöpög a funkcióktól, a Kinsal ismét alábbhagy. A legjobbkor az állítható kezelőszervek nehézkesek és merevek. A mechanizmusok működésbe hozása gyakran néhány próbálkozást igényel.

A széket összetartó csavarok is meglehetősen bőségesen lazulnak hosszan tartó használat során. A megbízhatóság és a Kinsal nem feltétlenül korrelál túl jól.

A háttámla változatos dőlésszöget kínál, de a megfelelő szögbe állítás nehézkes. A teljesen hátradöntött lehetőség feleslegesnek tűnik, tekintettel arra, hogy nem valószínű, hogy elalszik a széken a hosszú ideig tartó kényelem hiánya miatt.

A karfák fixek és egyáltalán nem állíthatók, míg az ülés magassága a sorsolás szerencséje volt, hogy elmozdul-e a kar használatakor.

Az, hogy az ülés megfelelő magasságban marad-e, minden az ülés hosszától függ. Gyakran furcsa süllyedő érzés kerített hatalmába, csak amikor rájöttünk, hogy a szék az idő múlásával lassan lefelé tolódik.

A 360 fokban elforgatható jól működik, bár zajos. A döntés funkció annyira gyenge, hogy a túl sok vele való játék sérüléshez vezethet. A kerekek működnek, de hajlamosak letörni több hónapos használat során.

Szerelés

Kinsal játékszékek

Az összeszerelés egyszerű: a széket úgy szállítjuk, hogy az ülés és a háttámla már össze van kötve, ami jelentős időt takarít meg.

Minden alkatrész jelen volt, bár hallottunk olyan történeteket, hogy mások nem voltak szerencsések a hiányzó darabokkal, a rossz termék darabjaival, és a kimerítő oda-vissza kommunikációval az ügyfélszolgálattal a megfelelő alkatrészek beszerzése érdekében.

Az utasítások nem a legvilágosabbak, mivel rosszul fordították le őket a fő nyelvről, de elegendőek a munka elvégzéséhez.

Több csavarlyuk rosszul volt beállítva, vagy túl kicsi volt, ami egy kis nyers erőhöz vezetett a szék összerakásához. A szék többi részéhez hasonlóan úgy tűnik, hogy a gyártó úgy döntött, hogy nem végez minőségbiztosítási vizsgálatot a szállítás előtt.

Támogatás

A Kinsal Gaming Chair 30 napos kérdésmentes visszatérítési/cserepolitikával, valamint egy év ingyenes cseregaranciával érkezik a nem mesterséges, sérült vagy hibás alkatrészekre. Feltételezzük, hogy a nem mesterséges kifejezés mindenre vonatkozik, kivéve a PU összetevőket.

Ami a Kinsal kapcsolatfelvételt illeti, kivéve a Twitter fiók amely 2017 óta nem látott frissítést, nincs közvetlen kapcsolat a gyártóval, csak az értékesítési ponton – a legtöbb esetben az Amazonon – keresztül.

Hallottunk már rémtörténeteket a nem reagáló ügyfélszolgálati képviselőkről, a szállítási késésekről és a visszatérítések elutasításáról.

Ítélet

A Kinsal Gaming Chair törekszik a megfizethetőségre, miközben megtartja a minőséget, mint a legmeghatározóbb tulajdonságot. Ezzel a megközelítéssel az a probléma, hogy ez elkerülhetetlenül sarkokhoz és a minőség laza meghatározásához vezet.

A Kinsal szék minden képzeletet nem fog feldobni, és összességében csalódás volt.

Ha szűkös a költségvetése, kicsi az esélye, hogy jobb széket találjon hasonló árkategóriában.

Rövidesen a Kinsal-t ajánlhatnánk kihagyásként, de bölcsebb lépés az, ha visszatartunk, és megtakarítunk egy drágább, robusztusabb alternatívát, amely kiállja az idő próbáját.

Ezek is tetszhetnek neked