Legfontosabb Szerencsejáték Kingdom Hearts 3 Keyblade (a legjobbtól a legrosszabbig)

Kingdom Hearts 3 Keyblade (a legjobbtól a legrosszabbig)

Itt az ideje, hogy megtudd, mit csinálnak a Kingdom Hearts 3 különböző billentyűi, és melyek a legjobbak! Íme az összes KH3 billentyűzet a legjobbtól a legrosszabbig.

ÁltalJustin Fernandez 2020. október 10. 2020. október 8 Kingdom Hearts 3 Keyblades

Most, hogy Kingdom Hearts 3 végre itt van; a játékosok esélyt kapnak arra, hogy csatlakozzanak Sorához és barátaihoz új kalandokban.

A világok felfedezésével töltött idő alatt kulcspengékkel, Sora elsődleges fegyverével jutalmazzuk. Ezek egy része egyszerűen a játék fő történetén keresztül érhető el, míg mások további feladatokat igényelnek.

Mivel a játék 14 billentyűzetének mindegyike megvannak a maga erősségei és gyengeségei, és különböző játékstílusokhoz vannak szabva, nehéz lehet eldönteni, hogy melyikre érdemes időt fektetni és frissíteni az anyagokat.

Ezért úgy döntöttünk, hogy Sora arzenáljában minden billentyűt rangsorolunk a legjobbtól a legrosszabbig, a leggyengébbtől kezdve.

TartalomjegyzékElőadás

Királyság kulcsa

Kingdom Hearts Legjobb Keyblade

Bár az alap 4 Strength és 3 Magic sok kívánnivalót hagy maga után, a Kingdom Key első billentyűként használható. Ez meglehetősen egyszerű, és benne van a Treasure Magnet képességével, amely a földön lévő összes gyűjthető tárgyat feléd húzza.

Míg a Kingdom Key frissítése kezdetben segítséget jelent a korábbi világokban, bölcsebb, ha a későbbiekben jobb billentyűzetekhez menti az anyagokat.

A hős eredete

Kingdom Hearts Legjobb Keyblade

A mindössze 5 erővel és 2 varázslattal rendelkező Hero's Origin billentyűzet nem sokat fejlődött a Kingdom Key-hez képest. Inkább a fizikai támadásokra összpontosítva ez a billentyűzet kiválóan alkalmas a játék elején és közepén, amikor még csak a harc ritmusába kezd.

Azonban a Defender képessége, amely növeli a védelmet alacsony állapotú állapot esetén, nem állja meg a helyét más billentyűs képességekkel összehasonlítva.

Hullócsillag

Kingdom Hearts Ultima Keyblade

Míg a Shooting Star’s 3 Strength és 5 Magic segíthet a későbbi világokban, amikor a mágia nagyobb szerepet játszik a harcban, a játék korai szakaszában megkapod, amikor korlátozott hozzáférésed van a varázslatokhoz.

Ennek eredményeként a billentyűlap potenciális ereje észrevétlen marad, amíg nem talál valami jobbat.

Ráadásul alakváltozásai távfegyverré varázsolják, ami nem bír elég ütéssel.

Csillagfény

Kh Keyblades

Azt várná, hogy a Starlight sokkal erősebb lesz, tekintve, hogy a fő történet végéhez közeledik. Az alap 4 Strength és 4 Magic azonban az ellenkezőjét bizonyítja, így ez a kulcslap egyfajta csalódás.

Míg MP Haste képessége hasznos, lehetővé teszi a Sorának, hogy gyorsabban varázsoljon, a második formaváltással csak a Kingdom Hearts 2 Sora korábbi formájává változtat, amely vonzó lehet a régi rajongók számára, de keveset tesz a harcban.

Hunny Spout

Keyblades Kingdom Hearts

A Shooting Starnál valamivel jobb teljesítményű Hunny Spout billentyűzet 6 Strength és 5 Magic funkcióval érkezik. Míg alakváltozásai távfegyverré is teszik, támadásai hasznosak a tömeg irányítására.

Ahol ez a kulcslapát hiányzik, az a Harvester képessége, amely minden betakarításkor extra főzési hozzávalót ad, amire nincs igazán szükség. Kingdom Hearts 3 .

Kristályhó

Keyblade statisztika

A Base 4 Strength 7 Magic segítségével a Crystal Snow egy tisztességes kulcslap, amely nagymértékben megfelel a varázslatos használatnak. A Freeze Guard képessége megvédi Sorát minden Freeze effektustól, formaváltásai pedig nagyszerűek a hatalmas kombók létrehozásához.

Ezenkívül a fagyvédelem különösen hasznos néhány késői játékcsatában.

Nagyszerű vezető

Kingdom Hearts Cure

A Grand Chef egy másik megbízható billentyű, 5 Strength és 7 Magic funkcióval, ami szintén nagyon szórakoztató használni. Az egyik alakváltoztatása serpenyővé varázsolja, amivel rendkívül jólesik az ellenséget.

Ez azonban csak úgy oldható meg, ha minden egyes receptet elkészít a Twilight Town-i Little Bistroban, amit a legtöbb játékos csak a játék végén ér el, amikor már egyenlő, ha nem jobb billentyűket szerez.

Örökké

Keyblade

A 2 Strength 7 Magic játékkal az Ever After nagyszerű azoknak a játékosoknak, akik gyakran használnak mágiát, bár előfordulhat, hogy kifogy az MP-ből, ha nem rendelkezel mágikus támogatási képességekkel.

A Leaf Bracer képessége rendkívül hasznos, lehetővé téve a Sora számára a Cure bármely verziójának használatát anélkül, hogy az ellenséges támadások megzavarnák. Míg a formáinak nagy hatásterületű támadásai vannak, a közelharcra koncentráló játékosoknak hiányozni fog, hogy közelről csaphassanak le ellenséget.

Happy Gear

Kingdom Hearts 1 Keyblades

A Happy Gear fizikai harcra lett szabva, 7 Strength és 3 Magic funkcióval. Mind az Assault Claw, mind a Twin Yo-yo formája hasznos a tömeg irányításához és nagy mennyiségű sebzéshez.

Ennek a billentyûnek az egyetlen hátránya a Focus Converter képessége, amely az összes Focus-díjat nagy Focus-díjakká alakítja, és nem nyújt valódi hasznot a csatában.

Nano Gear

Ultama fegyver

A Nano Gear kiváló egyensúlyt teremt a 7 Strength és az 5 Magic között. A Nano Arms formája nagyszerű, lehetővé téve, hogy Sora többször is megcélozzon egy ellenséget, és akkor is jól jön, ha hatalmas egészségrúddal küzdő főnökökkel kell szembenéznie. A Kábításvédelmi képesség a keményen ütő ellenségek leküzdésére is hasznos.

A sors kereke

Kingdom Hearts Keyblades helyek

A 8 Strength és 5 Magic funkcióval ez a billentyûzet sokkal jobban képes a fizikai támadásokra összpontosítani. A Wheel of Fate pontosan olyan, mint amilyennek egy késői játék billentyűzetének kell lennie, mivel olyan formaváltásokkal van felszerelve, amelyek rengeteg sebzést okoznak, és segítenek leküzdeni az ellenség csőcselékét.

Sokoldalúságát növeli különleges képessége, amely állandó hozzáférést biztosít a Waterza varázslathoz.

Kedvenc helyettes

Kingdom Hearts Magic

A Favourite Deputy valószínűleg a legerősebb billentyűzet, amelyet a játék elején kapsz. 6 Strength és 3 Magic tartozik hozzá, azonban formaváltozásai kiválóak az extrém hatásterületi sérülések kiküszöbölésében.

Ez a Lucky Strike képességgel párosulva növeli annak esélyét, hogy az ellenség zsákmányt ejt, ami ideálissá teszi a Synthesize anyagok vadászatához.

Klasszikus tónus

Hogyan szerezz be Ultima fegyvert Kingdom Hearts 2-ben

A 23 Classic Kingdom minijáték összegyűjtésével és lejátszásával feloldott Classic Tone alap 11 Strength és 14 Magic készlettel érkezik. Az MP Haste képessége lehetővé teszi, hogy folyamatosan töltse fel varázsmérőjét, így ez ideális billentyűs játékstílusok varázsolásához.

Formaváltásai minden bázist lefednek, a Boom Hammerrel a csőcselék leküzdésére szolgál, a Clock Drill pedig egyetlen célpontra összpontosít.

Ultima fegyver

Cure Kingdom Hearts

Míg az Ultima billentyűzetet a játék végéig nem lehet kinyitni, és néhány ritka anyag szintetizálása szükséges, 13 Strength és 13 Magic esetén nagyon megéri az erőfeszítést.

Ez rendelkezik a legmagasabb statisztikáival a játékban található billentyűzetek közül, és a Combo Boost és az Air Combo Boost képességekkel rendelkezik, így ez a legjobb fegyver a közelharci támadásokhoz.

Sőt, az Ultimate formchange még több képességhez biztosít hozzáférést, mint például a Teleport, a Combo Master, a Leaf Bracer, a Second Wind, a Restand Combo, az MP Hastera és az Overcome, ami extra erőt és varázslatot ad, amikor kemény ellenféllel harcolsz. .

Ezek is tetszhetnek neked