Legfontosabb Szerencsejáték Kingdom Hearts játékok sorrendben

Kingdom Hearts játékok sorrendben

Hatalmas rajongói vagyunk a Kingdom Hearts játékoknak! Itt található az összes Kingdom Hearts játék áttekintése sorrendben, valamint az egyes játékok rövid leírása.

ÁltalJustin Fernandez 2021. április 23 királyság szívek játékok sorrendben

Négy kulcsfontosságú elem kerül be az elkészítési folyamatba Kingdom Hearts játék: cameók felismerhető Disney-figuráktól, túlságosan bonyolult cselekmény a fény és a sötétség körül forog, végtelen mennyiségű anime haj, és különféle kulcs alakú fegyverek egyedi tulajdonságokkal.

Természetesen csak poénkodunk a sorozat köztudottan szövevényes narratíváján, ami néha sikerül az egyébként élvezetes akció-RPG útjába állnia.

Azonban még nagyobb akadályt kell legyőzni KH megjelenési idővonala, sok bejegyzéssel, amelyek platformot váltanak a játékok között. Ha ezt kombinálja a Square Enix azon affinitásával, hogy a legvéletlenebb címet rendelje hozzá minden játékhoz, és megvan a tökéletes recept egy olyan sorozathoz, amelybe nehéz bekerülni.

Szerencsére azért vagyunk itt, hogy a bontással egyszerűbbé tegyük a dolgokat minden egyes Kingdom Hearts játék a megjelenés sorrendjében , amely a történet átélésének ajánlott módja.

Ezt a listát a jövőben frissíteni fogjuk az újdonságokat követően KH kiadások, ezért feltétlenül nézzen vissza.

Ha pedig további játékajánlatokat szeretne kapni, fontolja meg a többi válogatott listánkat:

Összefüggő: A rangsorolt ​​legerősebb videojáték-fegyverek Legjobb közelgő RPG-k 2022-ben A legjobb PS4 játékok 2022-ben

TartalomjegyzékElőadás

Kingdom Hearts

Kingdom Hearts

Megjelenés dátuma: 2002

Platform: PS2

A sorozat legelején megvan az első bejegyzés, Kingdom Hearts , amely a 2000-es évek elején jelent meg PlayStation 2-re, és a Final Fantasy és a Disney világát igyekezett ötvözni egy tematikusan sötét akció-RPG-hez, néhány meglepően kiforrott felhanggal.

A játékot művészeti irányításáért és a jelenet animációinak filmszerű bemutatásáért dicsérték, ami akkoriban igazán lenyűgöző volt.

A történet kissé bonyolult volt, és néha nehéz nyomon követni, de nem annyira, hogy rontaná az általános élményt.

Kingdom Hearts kultikus követőt hoz létre, és számos folytatást és spin-offot jelent meg, amelyek új karaktereket és helyszíneket mutattak be, miközben kibővítették a sorozat zavaros és gyakran bonyolult idővonalát.

Kingdom Hearts Emlékek lánca

Kingdom Hearts: Chain Of Memories

Megjelenés dátuma: 2004

Emlékek lánca ezzel kezdődik a Square Enix kiadási döntése KH játékok több rendszeren is, mivel a játék kezdetben a Game Boy Advance-en jelent meg, majd később PlayStation 2-re is.

Eltérve az első bejegyzés akcióalapú harcától, Emlékek lánca bevezetett egy új stratégiai kártyaharc rendszert, amelyet a játékosok valós időben hajtottak végre.

Bár a játék új karaktereket, helyszíneket és cselekményvonalakat mutatott be, miközben megalapozta a terepet Kingdom Hearts 2 , játékszerkezete miatt a sorozat egyik legrosszabb bejegyzéseként emlékeznek rá.

Sajnos a rajongók számára Emlékek lánca az egyik alapvető KH-játék a sorozat átfogó történetének és bizonyos karaktermotivációinak megértéséhez.

Kingdom Hearts II

Kingdom Hearts II

Megjelenés dátuma: 2005

Platform: PS2

Széles körben a sorozat egyik legjobb játékaként tartják számon, Kingdom Hearts II egy évvel később jelent meg PlayStation 2-re Emlékek lánca és visszatért az eredeti hack n' slash stílusú harca.

Nagyon dicsérték, mert választ adott a rajongók által a történettel kapcsolatban feltett számos fenyegető kérdésre, de még mindig voltak benne zavaros pillanatok, különösen azoknak a rajongóknak, akik átugrottak. Emlékek lánca .

Ha azonban azon kevés játékosok közé tartozol, akik már elvégezték a házi feladatukat KH ’s tudománya szerint jó eséllyel fülig szerelmes lettél volna mindenbe KH2 kínált, beleértve a kiváló szinkronjátékot és a továbbfejlesztett 3D grafikát, amelyek akkoriban figyelemre méltóak voltak.

Más új funkciók, mint például a csapattagok közötti harci interakciók és a Drive Gauge, a sorozat alapelemeivé válnának, amelyeket a későbbi játékokban módosítottak és újrahasznosítottak.

Kingdom Hearts 358 2 nap

Kingdom Hearts 358/2 nap

Megjelenés dátuma: 2009

Platform: DS

Négy évvel később a Square Enix kiadta a következőt a rajongók szemére KH játék a Nintendo DS-en a Sony platformkínálata helyett, amely akkoriban a PlayStation 3-at és a PlayStation Portable-t is magában foglalta.

Kingdom Hearts 358/2 nap előzménye KH2 amely bizonyos karakterek eredetét tárja fel, mint például Axel és Roxas, aki újra felveszi a főszereplő szerepét, miközben kitölti a hiányzó hiányosságokat KH és KH2 .

Míg a grafikáját végül a Nintendo DS korlátai hátráltatták, 358/2 nap dicséretben részesült, amiért a hardvert olyan új magasságokba emelte, amelyeket korábban soha nem értek el.

A játék megjelenésének köszönhetően ma sokkal könnyebb átélni a játék történetét Kingdom Hearts 1.5 ReMIX , amely nagyjából három órányi mozifilmet tartalmaz az eredeti játékból.

Kingdom Hearts születése alvással

Kingdom Hearts: Születés alvással

Megjelenés dátuma: 2010

Platform: PSP

Egy évvel később a Square Enix ismét flip-flop volt, és a DS-ről PSP-re váltott a 2010-es kiadáshoz. Születés alvás .

Ahelyett, hogy előremozdította volna a sorozatot, a játék az eredetihez vezető eseményeket vizsgálta Kingdom Hearts három játszható főszereplő szemszögéből, akik közül az egyik feltűnően hasonlított Roxasra. KH2 annak ellenére, hogy teljesen más karakterként emlegetik.

Itt mutatták be először a sorozat zavaros és bonyolult cselekménypontjainak nagy részét, hogy a Square megértse a Kingdom Hearts eseményeinek idővonalát.

Mindazonáltal, ha figyelembe vesszük az egyes játszható karaktereket, akkor a későbbi játékokban kritikus szerepet játszanak Születés alvás feltétlenül szükséges az egész megértéséhez KH története.

Kingdom Hearts Re Coded

Kingdom Hearts Re:Coded

Megjelenés dátuma: 2010

Platform: DS

Ugyanebben az évben a Square Enix kiad egy másodikat KH című játék DS-en Kingdom Hearts Re:Coded , amely a mobiljáték remake-je Kingdom Hearts Coded .

Bár a játék tartalmaz néhány kritikus cselekményelemet a sorozat jövőjére nézve, ezek többsége csak a legvégén derül ki, így a legtöbb Re:Kódolt nagyrészt felejthetőnek érzi magát.

A játékot gyakran kritizálták a kameraproblémák, a nehézkes vezérlések és a rengeteg frusztráló platformszakasz miatt.

Szerencsére manapság a játékosoknak lehetőségük van kihagyni az egész játékot, és inkább tapasztalni Re:Kódolt elbeszélése egy filmváltozaton keresztül Kingdom Hearts 2.5 ReMIX.

Kingdom Hearts 3D Dream Drop Distance

Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance

Megjelenés dátuma: 2012

Platform: 3DS

A következő KH A kiadás a Nintendo 3DS-re szólna, és nagy hasznot húzott a kézi számítógép DS-hez képest kiváló grafikus képességeiből.

Ezenkívül a 3DS körlapjának funkcionalitása azt eredményezte Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance minden korábbinál gördülékenyebb kameravezérléssel rendelkezik KH kézi eszközökre kiadott játék.

A játék számos olyan rendszerre épül, amelyet bevezettek Születés alvás több akció-alapú játékmenet beépítésével. Előfordul, hogy a sorozat legjobb boss-harcai közül néhányat tartalmaznak.

Története beállította az eseményeket arra, ami végül lesz Kingdom Hearts III . Ma, Álom csepp távolság a legjobban egy frissített verzión keresztül tapasztalható meg Kingdom Hearts 2.8 zárófejezet prológusa .

Kingdom Hearts χ

Kingdom Hearts χ

Megjelenés dátuma: 2013

Platformok: webböngésző, Android, iOS

Lejátszható webböngészőn és mobileszközökön, Kingdom Hearts χ (ejtsd: chi vagy key), kiemelkedik a sorozat azon kevés játékai közül, amelyek nem érhetők el sem a Sony, sem a Nintendo platformján.

Ez az egyik legfontosabb mellékhatás a sorozat átfogó történetének megértéséhez, mivel az évszázadokkal az első játék előtt játszódik, és részletezi a Keyblade háborúhoz vezető eseményeket.

Ebben a játékosok egy Keyblade hadonászó szerepét töltik be, akit az öt rivális frakció egyikéhez rendelnek, amelyek a világ fennmaradó fénye feletti irányításért küzdenek. KHχ később egy rövidfilmmé alakítják, amelyen belül elérhető Kingdom Hearts 2.8.

Kingdom Hearts születése alvással Töredékes átjáró

Kingdom Hearts: Születés alvással – Töredékes átjáró

Megjelenés dátuma: 2017

Platform: PS4

Eltekintve attól, hogy hazavihetem a legfurcsább koronát/ leghosszabb videojáték cím, Kingdom Hearts: Születés alvással – Töredékes átjáró technológiai demóként is szolgált a régóta vártnak KH3 .

Ennek eredményeként a játék csak néhány óra hosszú, és egy történetet tartalmaz, amelynek középpontjában Aqua és az ő folytatólagos utazása a Sötétség birodalmán keresztül áll.

Célja, hogy felkészítse a játékosokat a közelgő folytatásra, Töredékes átjáró új játékmechanizmusokat vezetett be, mint például a helyzetparancsokat, miközben átnevezte a meglévőket (a parancsstílusokat mostantól stílusváltozásoknak nevezik).

Míg a játékot kritizálták amiatt, hogy opcionális célokon keresztül mesterségesen kiterjesztette újrajátszhatóságát, végül a célt szolgálta, hogy a játékosok megismerkedhessenek az új mechanikával és rendszerekkel.

Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts III

Megjelenés dátuma: 2019

Platformok: PS4, Xbox One

Végre elérkeztünk a legújabb bejegyzéshez és a harmadik fő részhez, Kingdom Hearts III . PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik, KH3 a sorozat első játéka, amely Xbox konzolon jelenik meg, és a mai napig a leggyorsabban és legkelendőbb játék lesz.

Figyelembe véve, hogy közel 15 év telt el a megjelenés óta KH2 , A Square-nek megvolt a dolga, hogy rendbe tegye a sorozat hírhedten zűrös időrendjét az újoncok és a visszatérő játékosok számára.

Még a játék összes furcsasága és kínos jelenetei ellenére is, KH3 a mai napig az egyik legelérhetőbb bejegyzés, és vitathatatlanul a legmegbocsátóbb a harc szempontjából. címmel letölthető kiegészítő KH3: Re:Mind 2020-ban jelent meg, és egy új forgatókönyvet vezetett be a fő játék végéhez kapcsolódóan.

Ezek is tetszhetnek neked