Legfontosabb Szerencsejáték Menő Minecraft építmények

Menő Minecraft építmények

Ebben a listában minden idők abszolút legjobb Minecraft buildjeit mutatjuk be. Nézze meg az összeállításokat itt, és merítsen ihletet a következő Minecraft-építéshez!

ÁltalJustin Fernandez 2021. november 7 Menő Minecraft építmények

Keresés-ra,-re menő Minecraft épít ihletet meríteni? 20 szemet gyönyörködtető ötletet kínálunk Önnek, hogy beindítsa fantáziáját, és gyorsan építsen.

Az egy nap alatt megvalósítható gyakorlati projektektől a hetekig tartó építészeti csodákig a Minecraft tervezési potenciáljának nincs határa.

Ebben a listában kiemeljük 2022 legjobb Minecraft építményei hogy ezek a kreatív levek áradjanak, beleértve a lélegzetelállító kastélyokat, városokat, kolosszeumokat és még sok mást.

Ezt a listát a jövőben új bejegyzésekkel frissítjük, ezért mindenképpen nézz vissza, és tudasd velünk, ha lemaradtunk valamelyik kedvenc Minecraft buildedről!

Összefüggő: A legjobb Minecraft Seeds 2022 A legjobb Minecraft árnyékolók A legjobb Minecraft modok

TartalomjegyzékElőadás

Gyémántok

Gyémántok

Az első építmény, amelyet bemutatunk Gyémántok , egy kiterjedt metropolisz, amelyet hatalmas ajtók és oszlopok díszítenek, amelyek egy mindent átfogó szerkezet két oldalán dombokig nyúlnak.

Eredeti dizájnját jamdelaney1 felhasználó készítette, és több mint három hónapig tartott, hogy elkészüljön összesen hatvanmillió blokkal.

Ez egy egyszemélyes munkához képest megdöbbentően magas érték, ezért mindenképpen köszönjük az alkotót, hogy végiglátta az ambiciózus projektet a befejezésig.

Falling Water House

Falling Water House

Frank Lloyd Wright szögletes remeke, a Falling Water House az egyik legegyedibb megjelenésű építmény, amely a Minecraft közösségből származik.

Egy sor rétegzett platformot tartalmaz, amelyeket módszeresen eltoltak, hogy feszültséget és egyensúlyt teremtsenek magán a szerkezeten belül.

A hatalmas lépcsők helyett a játékosok különböző hosszúságú létrákon mennek keresztül a házban, hogy elérjék a különböző emeleteket.

császári palota

császári palota

Európa-szerte ikonikus helyszínekre alapozva a császári palota egy félelmetes Minecraft build, amelyet az xv12commander készített.

A schönbrunni kastély, a versailles-i és a szentpétervári remeteség koncepcióinak kölcsönzésével és kombinálásával a legendás császárok otthont adták.

Ezt jól mutatja a királyi dizájn kívül és belül egyaránt, beleértve a kifogástalanul karbantartott kerteket és a királyhoz illő fényűző belső tereket.

Mages College of Meridia

Mages College of Meridia

Mages College of Meridia egy varázslatos témájú Minecraft, amelyet Block Fortress felhasználó készített, és amely a Skyrim Winterhold College-ján alapul.

Ezenkívül az alkotás névadója, Meridia egy biccentés a Daedric Life Prince of Life és Lady of Infinite Energies felé, amely az Elder Scrolls sorozatban végig megjelenik.

A listán szereplő sok más épülethez hasonlóan a Mages College is teljesen működőképes belső terekkel és varázslatos, átjárható terepekkel rendelkezik.

Azeroth készítése

Azeroth készítése

Azeroth készítése az egyik legambiciózusabb Minecraft projekt, amelynek célja a World of Warcraft környezet teljes körű, 1:1 reprodukciójának létrehozása a Minecrafton belül.

Tervezésének nagy része az automatizált terepgeneráláson, valamint az építmény készítője, Rumsey által kifejlesztett egyedi szoftveren alapul.

Természetesen manapság a Crafting Azeroth felfedezésének legjobb módja a Minecraft, bár ennek segítségével részletes áttekintést is kaphat interaktív térkép .

Minas Tirith

Minas Tirith

Ha több fantázia jellegű szórakozást szeretne, nézze meg Minas Tirith , a Gyűrűk Ura témájú építmény az EpicQuestz-ből, amely a Minecraft Middle-Earth Project részeként szeretné újrateremteni Gondor fővárosát.

Az építkezés két emberrel majdnem egy évig tartott, és hét különböző rétegből áll, kezdve a Gondor fehér fájával és a Minas Tirith fellegvárával.

A térkép rengeteg apró részletben hemzseg, mint például a toronyra szerelt katapult védelem, amely egy teljesen meggyőző, LOTR által ihletett úticélt nyújt.

Tanács

Tanács

A hobbitokról a törpékre váltva, a város Tanács a Creolucis által készített feltűnő high fantasy koncepció, amely árad a hangulattól és a nagyszerűségtől.

Ez a megaépület, amelyet törpe városként tartanak számon az északi építészettel, kétségtelenül lenyűgözi a játékosokat impozáns boltíveivel, hídjaival és katedrálisaival.

Ez az egyik legjobb konstrukció, amellyel gyorsan végigsétálhat, amikor kreatívan megérinti a motiváció gyors kitörését.

Kredik Shaw

Kredik Shaw

Kredik Shaw a lynchyinc menő és naturalista mega buildje, amely az alkotó unalmát kívánta orvosolni a kis méretű buildeken való munkából.

A grandiózus katedrális egy ősi templomot hivatott ábrázolni, amelyet az idő elfeledett és a természet visszakapott.

Lynchyincnek alig húsz órába telt, amíg egyetlen hét alatt befejezte; egészen lenyűgöző egy ilyen masszív, részletgazdag felépítéshez.

Altsen upon Brine

Altsen upon Brine

Ha építészeti szárnyait szeretné kiterjeszteni, próbálja ki magát egy egész város létrehozásában, több építményből, amelyeknek közös a témája és a háttértörténete.

Ilyen például a Altsen upon Brine Lentebriesje által létrehozott festői falu, amelyben a nemesek és a köznép békésen élnek együtt.

Egy mészkőből, márványból és hasonló anyagokból épült extravagáns kastély, valamint egy stratégiailag elhelyezett barokk kastély és szerényebb vörös téglaépületek találhatók a csatorna körül.

Új Port Notch

Új Port Notch

Sok Minecraft-építő szeret olyan bonyolult építményeket kidolgozni, amelyek bemutatják saját történelmüket és egyedi építészetüket, amelyek falvakra, városokra és egész városokra terjednek ki.

Új Port Notch az egyik legnépszerűbb projekt a környéken, és mindössze két játékos, az LG193 és a ThatDutchLad hozta létre, tisztelegve a játék létrehozója és a Minecraft közösség előtt.

A The City That Never Rests névre keresztelt tengerparti város két fő szigetet ölel fel, és saját metrórendszerrel, valamint számos olyan nevezetes látnivalóval rendelkezik, mint a Kreativitás szobra és az NPN Needle.

A Titanic

A Titanic

Mivel a Minecraft hajóépítés népszerűbb, mint valaha, úgy gondoltuk, hogy kiemeljük az egyik legikonikusabb hajót, amely valaha a nyílt tengeren hajózott.

Noha azt találja, hogy a Titanic számos megaépítménye megtalálható az interneten, a részletekre való odafigyelés és a hajó külsejének kitűnő színhasználata miatt választottuk ezt a bemutatót.

Természetesen az első hajó- vagy csónaképítési kísérletnek nem kell olyan ambiciózusnak lennie, hiszen rengeteg Minecraft-alkotó választ kalózhajókat, tengeralattjárókat vagy egyszerű evezőshajókat.

Víz alatti bázis

Víz alatti bázis

Ha mélyebbre szeretne merülni a vízi építészetben, kipróbálhatja magát egy víz alatti bázis vagy csillagvizsgáló tervezésében is.

Az időzítés nem is lehetne tökéletesebb, hiszen ma több tengeri élőlény található a Minecraftban, mint valaha, köszönhetően a sok éves frissítésnek és a felhasználók által generált módosításoknak.

Természetesen a felszín alatti építés sajátos kihívásokat vet fel mind tervezési, mind gyakorlati szempontból, de melyik Minecraft-építő nem szereti a jó kihívást?

Hegyi bázis

Hegyi bázis

Másrészt, ha a mélytengeri tervek nem tetszenek Önnek, fontolja meg, hogy új bázist faragjon a meglévő terepekre, például egy hatalmas hegyre.

Ez pihenőhelyként szolgálhat a fáradt utazók számára, vagy egy előőrsként a környező terület felmérésére, mielőtt kalandra indulna.

Sok kémfilmes gazember is szereti beágyazni rejtett bázisát egy hegy oldalába, ezért nyugodtan legyünk kreatívak a téma és a felhasználni kívánt anyagok kiválasztásakor.

Lebegő alap

Lebegő alap

Ha különösen ambiciózusnak érzed magad, miért ne próbálhatnád meg saját lebegő bázisodat a felhők között, elszigetelve a világ többi részétől.

A vizuálisan legszembetűnőbb építési típusokat alkotják, és nem igényelnek túl sok tervezést, még túlélési módban sem; csak ne feledje, hogy biztosítson magának egy biztonságos módot a lemászáshoz.

Ez lehet olyan egyszerű, mint egy létra vagy egy víztócsa, ahol le kell szállni, de nyugodtan lehet kreatívabb csúszdákkal, titkos alagutakkal vagy iszaptömbökkel.

Óratorony

Óratorony

Az óratornyok egy másik ügyes építési ötlet, amelyet mind a kezdő, mind a profi Minecraft-építők megvalósíthatnak, hogy a városokat kitűnjenek.

Ez annak köszönhető, hogy általában egyszerűen elkészíthetők, és sokféle építőanyag felhasználásával megépíthetők, beleértve a gyakoribb blokkokat, például a fát vagy a követ.

Valójában az óratornyot rávenni, hogy jelezze az időt, kissé körülményes, és redstone-t igényel, ezért lehet, hogy jobb, ha pusztán esztétikai okokból épít egyet.

Világítótorony

Világítótorony

A világítótornyok egy másik nagyszerű építési ötlet, amellyel kiegészíthetők egy meglévő vízparti falu, vagy egyfajta jelzőfényként szolgálhatnak az elveszett utazók számára.

Különösen pompásan néznek ki, ha egy vízparton vagy kis szigeten helyezik el őket, és víz veszi körül, így a játékosok nagy távolságból is láthatják a fényét.

A világítótornyokat jellemzően fehér és vörös anyagok kombinációjából készítik, és redstone-val hajtott dugattyús rendszerrel forognak.

Modern város

Modern város

Amint a játékosok már határozottan felfogják a Minecraft szerkezeteinek építését, a természetes folyamat az, hogy továbblépnek a saját kisvárosok és végül a nagyobb városok tervezésére.

A végső cél egy felhőkarcolóktól, burkolt utaktól, járdáktól, utcai lámpáktól és minden mástól hemzsegő nagyváros létrehozása, amit egy modern városi környezetben találni lehet.

Az ilyen típusú építkezések különösen megterhelőek lehetnek a hasonló elrendezésű épületek építésénél az ismétlődések mennyisége miatt, de a végeredmény mindig megéri.

Piramis

Piramis

Az óratornyokhoz hasonlóan a piramisok is meglehetősen egyszerű építési koncepciók, amelyek még mindig lenyűgözőek a megfelelő részletességgel.

Az elkészítésének elrendezése meglehetősen egyszerű: kezdje egy igazán nagy négyzetkel, és folytassa a felépítést és befelé, miközben csökkenti a blokkok számát, amíg el nem éri a tetejét.

Bár a legtöbb piramis egy egyiptomi témát tartalmaz sivatagi biomákkal és rengeteg homokkővel vagy homokkal, bátran fedezzen fel alternatív építőanyagokat és biomákat.

Vulkán

Vulkán

A vulkánok egy másik egyszerű és könnyen építhető típus, amely nem igényel nagy pontosságot vagy építészeti tervezést a játékos részéről.

Valójában általában akkor néznek ki a legjobban, ha tökéletesen beleolvadnak a szerver természetes terepébe, miközben megragadják a játékos figyelmét az oldaláról lefelé csordogáló élénkvörös magmapatakokkal.

Javasoljuk, hogy keresse meg a lehető legnagyobb hegyet, és alakítsa át vulkánná, de ha úgy érzi, hogy készen áll a kihívásra, megpróbálhat egyet a semmiből is elkészíteni.

Kolosszeum

Kolosszeum

Végül, de nem utolsósorban, a kolosszeumok az egyik legmenőbb Minecraft-építmény közösségi események megrendezésére, ahová barátaid eljöhetnek, és megtekinthetik a fejlődésedet.

Rugalmas kialakításuk lehetővé teszi, hogy a kreatív szemtől függően egyszerűek és díszesek is legyenek, és kézzelfogható célt szolgáljanak a PvP eseményeknél, például gladiátorcsatáknál vagy sportjátékoknál.

A kolosszeum kialakítását csapóajtók, tüskegödrök és titkos átjárók beépítésével is fokozhatja, hogy saját szórakoztatására csalja meg barátait.

Ezek is tetszhetnek neked