Legfontosabb Csaláskódok The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D Review

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D Review

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D Box Art
Rendszer: 3DS
Fejlesztő: Nintendo
Pub: Nintendo
Megjelenés: 2011. június 19
Játékosok: 1
Képernyőfelbontás: N/A Fantáziás erőszak, animált vér, szuggesztív témák
A legenda tovább él!
írta: Amanda L. Kondolojy

A Legend of Zelda: Ocarina of Time széles körben minden idők egyik legjobb játékának számít. Bár a Nintendót az elmúlt években kritizálták, amiért a hétköznapibb közönség felé pánikolt, a The Legend of Zelda mindig ott volt, hogy a hardcore visszatérjen. Ugyanezt követem az Ocarina of Time 3D esetében is. Igen, hölgyeim és uraim, a 3DS -nek végre van egy gyilkos találata.

Könnyű cinikusan úgy tekinteni az Ocarina of Time 3D-re, mint olcsó készpénzre, hogy hasznot húzzon a szegény nosztalgikus játékosokból, mint én. Amikor azonban meglátja a szeretetet, amit belefektettek, nehéz úgy tekinteni rá, mint bármi másra, mint egy régi barát visszatérésére. A játék ugyanúgy játszik és úgy érzi magát, mint az eredeti megjelenésekor, de az új látvány önmagában elegendő ahhoz, hogy ez egy utazás vissza a Hyrule -ba, amelyet soha nem fog elfelejteni.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D Pillanatkép

Még ha nem is nagy rajongója a 3D -nek, értékelheti az Ocarina of Time új verziójának gondosságát. A játékot szeretettel újra elsajátították, és még a 3D kikapcsolt állapotában is a látvány látványos. Azonban amikor bekapcsolja a 3D -t, megtörténik a varázslat. A 3D hatások elképesztő mélységet kölcsönöznek a Hyrule világának. Nézhet a távolban lévő várra, nézheti, ahogy csirkék kopognak az előtérben, és támadhat ellenségeket egy 3D térben, amelyről csak azt képzelte, hogy az eredeti. A 3D -s effektus ebben a játékban annyit tesz hozzá az eredeti élményhez, hogy érdemes rögtön beleugrani, függetlenül attól, hogy két vagy tizenkét év telt el azóta, hogy utoljára játszottál az Ocarina of Time -ban.

A CheatCC legforróbb dolgai!

Mielőtt azonban túl messzire kanyarodnánk a nosztalgikus területeken, beszéljünk az Ocarina of Time 3D újdonságairól. A játékmenet legnagyobb javulását az új 3DS felület jelenti. A 3DS kettős képernyője tökéletesen működik itt, és ez a menürendszer ugyanolyan intuitív, mint az eredeti N64 verzió. Az összes felszerelés és fegyver információ átkerült az alsó képernyőre, ami a felső képernyőt szinte teljesen feloldja az ikonoktól. Ez tökéletes, ha dőljön hátra és élvezze a 3D -s látványt. A felső képernyő bal alsó sarkában egy egyszerű térkép látható, a jobb oldalon pedig a műveleti gomb aktuális funkciója. A felső képernyő többi része teljesen ingyenes, hogy bemutassa az Ocarina of Time 3D gyönyörűen felújított látványát.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D Pillanatkép

Az alsó felület tartalmazza az új felület nagy részét. Az alsó képernyőn öt felszerelési foglalat található, amelyeket az érintőceruza egyszerű érintésével érhet el, valamint egy nagyobb megtekinthető térkép és egy tartós ocarina berendezés -nyílás. Az ocarina saját nyílásba helyezése minden bizonnyal kényelmes, mivel már nem kell a menükben és a különböző felszerelési helyeken böngésznie, csak egy dal lejátszásához.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D Pillanatkép

A kezelőfelület áramvonalas érzése átviszi a játék új vezérlőelemeit is. Bár a vezérlés nagy része hasonlít az N64 verzióhoz (a támadáshoz nyomja meg az A gombot), van néhány figyelemre méltó változás. A 3DS mozgásvezérlő funkcióit két nagyon érdekes módon használják. Az első egy aktív kamerarendszer, amely lehetővé teszi, hogy speciális „nézet” módba lépjen, amelynek során mozgathatja a DS -t, hogy lássa, mit lát a Link. Ez a funkció nagyon jó, és lehetővé teszi a legjobb rálátást a nehéz rejtvényekre és a börtönökre. Meglepően intuitív is. A másik mozgásvezérlő elem lehetővé teszi, hogy a csúzlit vagy más lőtávolságú fegyvert ugyanúgy célozza, mint ahogy körülnéz. Nem gondolná, hogy a DS mozgatása, hogy megnézze a Hyrule virtuális világát, vagy célba vegye fegyvereit, nagyon hasznos lenne - elvégre a körpárnát használhatja a kamera célzására és mozgatására is -, de úgy éreztem, hogy a A mozgásvezérlő funkciók sokkal magával ragadóbbá tették a játékot.

Pillanatképek / Képek The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D Pillanatkép - kattintson a nagyításhoz The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D Pillanatkép - kattintson a nagyításhoz The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D Pillanatkép - kattintson a nagyításhoz The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D Pillanatkép - kattintson a nagyításhoz The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D Pillanatkép - kattintson a nagyításhoz The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D Pillanatkép - kattintson a nagyításhoz The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D Pillanatkép - kattintson a nagyításhoz The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D Pillanatkép - kattintson a nagyításhoz The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D Pillanatkép - kattintson a nagyításhoz Diavetítés