Legfontosabb Szerencsejáték A legerősebb videojáték-karakterek rangsorolása

A legerősebb videojáték-karakterek rangsorolása

Ha szereted a videojátékokat, tetszeni fog ez az általunk készített lista, amely a legerősebb videojáték-karaktereket tartalmazza. Bolygórombolók!

ÁltalJustin Fernandez 2020. október 10. 2020. október 9 A legerősebb videojáték-karakterek rangsorolása

Szinte minden videojátékban van legalább egy nevetségesen erős főszereplő, ellenséges típus vagy végső főnök.

Akár az idegesítő tyúk van benne Névtelen liba játék , a szövedékezés szuperhős Pókembernek hívjuk, vagy egy nyugodt beszédű kincsvadászt Nathan Drake , a videojátékok lehetőséget adnak arra, hogy egyedi szemszögből lássuk a dolgokat.

Azonban nem minden karakter egyenlő; felvetődik a kérdés, hogy ki minden idők legerősebb videojáték-figurája?

Itt leszünk rangsorolja a legerősebb videojáték-karaktereket a legkevésbé erőstől a legoperatívabbig a videojátékok története során .

Ha további játékajánlatokat szeretne kapni, olvassa el a többi válogatott listánkat:

Összefüggő: A rangsorolt ​​legerősebb videojáték-fegyverek A valaha volt leghosszabb videojátékok (a legkevesebbtől a legtöbb óráig) A legjobb egyjátékos játékok 2022-ben

TartalomjegyzékElőadás

Oddjob – GoldenEye 007

Oddjob – GoldenEye 007

Bárki, aki játszott az N64 klasszikusával Aranyszem 007 a napokban ismerős lesz Oddjob, egy halálos bérgyilkos, akinek nagy előnye származik abból, hogy a játék legrövidebb játszható karaktere. Ennek oka, hogy Aranyszem 007 automatikus célzási funkciója, amely az ellenség fejét célozza meg.

Alacsony termetének köszönhetően Oddjob könnyen kikerüli a bejövő tüzet, és leggyakrabban egy lövöldözést is nyer.

Ez a kizsákmányolás sokakat arra késztetett, hogy Oddjobot erősebbnek tartsák, mint magát James Bondot. Bár még mindig lehetséges az Oddjob lebuktatása a többjátékos meccseken, ehhez nagy ügyességre és türelemre van szükség.

Mesterfőnök – Halo

Mesterfőnök – Halo

Éveken át, Főszakács spártai, génmanipulált szuperkatonaként élt a címével, fejlett páncélzattal és szigorú kiképzéssel. A Master Chief innen meríti erejét nagyrészt, bár lehet, hogy a taktikai gondolkodásmódja a legtöbbször elvégzi a munkát.

A sorozat során sokszor láthattuk, hogy a Master Chief öltöny dörömböl, de a régi dolog mégis tovább ketyeg.

A legmodernebb technológiába ágyazva lehetővé teszi számára, hogy túlélje az űrből való zuhanást, és könnyedén elsajátítson bármilyen fegyvert, beleértve az idegeneket is. Valószínűleg nem lenne olyan kemény enélkül, de mivel még soha nem láttuk Master Chiefet még sisak nélkül is, az öltöny nagyjából a karakter szinonimájává vált.

Doomguy – Doom

Doomguy – Doom

Bár nem tudja megmondani a nevét, Doomguy közel három évtizedet töltött azzal, hogy megmutatta nekünk, hogy üzletre gondol; üzlet alatt pedig sok démon megölését értjük. A Master Chiefhez hasonlóan Doomguy is tehetséges szuperkatona, aki fejlett páncélzatából és nevetséges fegyvereinek arzenáljából meríti az erőt.

Öltönyének néhány jellemzője a szupersebesség, a csökkent zuhanási sebzés, a megnövekedett fegyverkapacitás és elegendő erő egy démon halálra ütéséhez. A sorozat előrehaladtával a Doomguy rengeteg hasznos frissítést kapott, kedvencünk a lángszóró volt, amely ben debütált. Doom Eternal .

Bár gyanítjuk, hogy nem boldogulna olyan jól a páncélja nélkül, ha megpróbálja levenni, valószínűleg egy láncfűrész fogadó végén találkozik majd.

Samus – Metroid

Samus – Metroid

Samus rendkívül fejlett Varia ruhája állandóan emlékeztet chozo őseire, és nem csak az egyik legerősebb fegyver. Metroid de a videojátékok általában.

Kimerítő számú fegyvert és képességet tartalmaz, beleértve a rakétákat, lézersugarakat, bombákat, pajzsokat, és ami a legjelentősebb, lehetővé teszi, hogy Samus egy labdává gördüljön, hogy áthaladjon szűk környezetben.

Ezenkívül a Varia Suit képes alkalmazkodni a különböző éghajlatokhoz, így biztosítva, hogy Samus életben maradjon a mélyűr, a lávával teli vulkánok és a víz alatti árkok felfedezése közben. Sajnos Samus erőszintje és túlélőképessége jelentős csapást mér, amikor kiszáll a ruhából.

Annak ellenére, hogy ez visszatartja attól, hogy előrébb kerüljön ezen a listán, biztosak vagyunk benne, hogy továbbra is megállja a helyét a kézi küzdelemben.

Armstrong szenátor – Metal Gear

Armstrong szenátor – Metal Gear

A rosszfiúkkal folytatva, Armstrong szenátor az egyik legátfogóbb, nevetségesen erős főgonosz, akit valaha videojátékban láttunk. Korrupt politikus, aki abban reménykedik, hogy ő lesz az Egyesült Államok következő elnöke, és az egész nemzetet katonai rémálommá változtatja.

A „legrátermettebb túlélési” gondolkodásmóddal rendelkező Armstrong mindent megtesz, hogy hatalomra jusson.

Raplapján szerepel a középiskolai focizás, a haditengerészet szolgálata és a képességfejlesztő technológiával való kísérletezés. Míg a vele való találkozás alapértelmezés szerint már kemény, a dolgok sokkal őrültebbek lesznek, amint egyesül a nanogépeivel.

Emiatt a bőre megkeményedik, a végtagjai újra összetapadnak, amikor elvágják, és a teste minden támadásnál lángot generál.

Xehanort – Kingdom Hearts

Xehanort – Kingdom Hearts

Függetlenül attól, hogy melyik Kingdom Hearts Xehanort általában nem az a fajta ember, akivel szórakozni szeretne.

Eltekintve attól, hogy kidolgozott egy több mint egy évtizedet felölelő, kidolgozott gonosz tervet, egy szakértő manipulátor, aki képes az áldozatokat az akaratának megfelelően rávenni arra, hogy teljesítsék a parancsát.

A harci oldalon Xehanort képes teleportálni, hogy elkerülje a támadásokat, hihetetlenül jártas a Keyblades-ekben, és idős kora ellenére meglepően erős. Még lenyűgözőbb az a tény, hogy képes megváltoztatni a megjelenését, más karaktereket birtokolhat, és még el is lophatja a képességeiket.

Sephiroth – Final Fantasy

Sephiroth – Final Fantasy

Van némi lehetőség vitatkozni arról, hogy Sephiroth a legerősebb karakter az egészben Végső fantázia . Azonban széles körben elfogadják őt, mint a legerősebb karaktert Final Fantasy VII és az egész sorozat legismertebb gonosztevője.

Sephiroth a SOLDIER program tagjaként indult, végül minden társát felülmúlta a csatában.

Bár nem világos, hogy mennyi erővel rendelkezik, Sephiroth rendkívül mozgékony és hatalmas ereje van. Ami lebillenti őt a skáláról, az az, hogy a Materia széles skáláját uralja, lehetővé téve számára, hogy varázsoljon, és olyan képességeket használjon, amelyeket sokan mások nem tudnak.

Arceus – Pokémon

Arceus – Pokémon

A mitikus egyszarvú vadállat, a Qilin alapján Arceus bebizonyítja, hogy nem minden Pokémon olyan aranyosnak és bújósnak kell lennie, mint mondjuk egy Pikachunak.

A pletykák szerint az egész Pokémon-univerzum létrehozásáért felelős Arceus ereje meghaladja a három legendás Dialga, Palkia és Giratina együttes erejét.

Ha ehhez hozzávesszük, hogy minden Pokémon közül a legmagasabb statisztikával rendelkezik, kivéve a Mega evolúciókat, akkor könnyen belátható, milyen nevetségesen erős Arceus.

Mintha ez nem lenne elég, ez az egyetlen ismert Pokémon, amely rendelkezik a Multitype képességgel, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy típust váltson attól függően, hogy milyen tárgyat tart a csatában.

Ganondorf – Zelda legendája

Ganondorf – Zelda legendája

Ganondorf végül nem a jó megjelenése miatt vált a fajta gerudókká, hanem a veleszületett taktikai gondolkodásmódját használta fel, hogy leigázza mindazokat, akik körülveszik. Természetesen bárki, aki valaha is játszott fővonalon Zelda belépés tudja, hogy a politikai hatalom egyszerűen nem elég az öreg Gannynak.

Végső küldetése az, hogy megszerezze a szent Triforce ereklyét, és felhasználja azt, hogy az egész föld legerősebb lényévé váljon.

Valójában számos alkalommal sikeres volt ebben a törekvésében az egész sorozatban , amely lehetővé teszi számunkra, hogy meglássuk, milyen veszélyesek lehetnek Ganondorf ereje. Alapértelmezés szerint képes sötét mágiát használni, és jelentős mennyiségű fizikai ereje van.

A Triforce segítségével azonban szinte halhatatlanná válik, erősebb varázslatokat tud leadni, és egy ponton még Zelda testét is birtokolja, hogy megküzdjön Linkkel.

Bayonetta – Bayonetta

Bayonetta – Bayonetta

Halhatatlan Umbra boszorkányként Bayonetta kiélte a részét a térből és az időből, és még azt is sikerült túlélnie, hogy teljesen sértetlenül visszatérjen a Föld légkörébe.

Képességei mind a fizikai, mind a mágikus képességei között szerepelnek, legnagyobb fénypontja a démonok megidézése, az alakváltás, az idő manipulálása és az istenek legyőzése.

A listán szereplő többi karakterhez hasonlóan Bayonetta is képes szinte bármilyen fegyvert felvenni, és azonnal rájön, hogyan használja azt a maga javára.

Noha ez olyan nyilvánvalóbb dolgokat is magában foglal, mint a kézifegyverek és a sörétes puskák, ismert volt, hogy alkalmanként egy-két vonatot az ellenségei felé lökött.

Dante – Devil May Cry

Dante – Devil May Cry

Sparda, a létező legerősebb démon egyik ikerfiaként Dante nem az a fajta srác, akivel késő este egy sötét sikátorban találkozni szeretne.

Míg bátyja, Vergil gyorsabb lehet, Dante messze az erősebb iker, ezt csak tovább fokozza nevetséges fegyvereinek arzenálja, leginkább a Rebellion kardja, valamint az Ebony és Ivory pisztolyai.

A mutatós játékokon túl azt is láthatjuk, hogy Danténak van még néhány trükkje az ujjában. A démonölő időt szabadíthat fel, kitépheti az ellenség lelkét, és rengeteg sebzést tud felszívni anélkül, hogy elesne.

Amikor a dolgok igazán hevessé válnak, Dante elérheti teljes erejét az ördögravaszt segítségével, ami növeli az általános erejét, sebességét, védekezését és gyógyító regenerációját.

Wesker – Resident Evil

Wesker – Resident Evil

Tagadhatatlan, mekkora őrült őrült Albert Wesker, még mielőtt a T-vírus prototípusának kitett volna. Kezdetben a Project W tagjaként Wesker gyorsan feljebb emelkedett a ranglétrán, és bebizonyította, hogy kiváló képességű és természetes vezető.

Harcképessége és magas intelligenciája azonban megromlott, miután megfertőződött a T-vírussal.

Weskert az teszi annyira ijesztővé, hogy képes legyőzni ellenségeit pusztán elméjével. Meglehetősen ravasz, és gyakran ráveheti áldozatait, hogy azt tegyenek, amit akar, anélkül, hogy egyetlen ujját sem emelné fel.

Kombináld ezt emberfeletti fizikai erővel és sebességgel, és máris megvan a tökéletes recept az egyikhez Resident Evil legnagyszerűbb ellenfelei.

Nyx – Személy

Nyx – Személy

Keresztül a Személy sorozatban a félelmetes főnökök és gazemberek széles skálája létezik általában. Közülük azonban nem sokan tudnak felhalmozni Nyx-et, akit maga a halál, megszemélyesített. Magas és karcsú lénynek tűnik, szárnyakkal, hosszú fekete köpennyel, koronával a fején és hatalmas karddal, így Nyx rendkívül megfélemlítő jelenléttel rendelkezik.

Nem csak ránézésre ijesztő, hanem Nyx is messze a legnagyobb kihívást jelentő főnök személy 3 . A vele való küzdelem akár egy teljes órát is igénybe vehet, amely 14 különböző fázisból áll.

Összesen 25 500 LE-vel rendelkezik, gyakran használ buffokat, a Hold nélküli ruha fázisa során áthatolhatatlanná válik a támadásokkal szemben, és még a párttagokat is képes rávenni a gyógyításra.

Deathwing – World of Warcraft

Deathwing – World of Warcraft

Miközben rengeteg nevetségesen túlhatalmas lény van benne World of Warcraft Deathwing mind hatalmas méretével, mind őrült nyers fizikai erejével tűnik ki. A sárkánynak ez a behemótja nemcsak nagy és erős, de még megpróbálni is hatalmas fájdalmat okoz leszedni, mivel az egész testét páncélborítás borítja.

A Deathwing képes irányítani az eget, a földet és még az olvadt lávát is, amely a támadások többségét hajtja végre.

Bár meg lehetne állapítani, hogy néhány újabb főnök be Azta Hagyd a Deathwinget a pénzéért, még mindig az egyik legádázabb ellenség minden videojátékban.

Shao Kahn – Mortal Kombat

Shao Kahn – Mortal Kombat

Amellett, hogy fizikailag megfélemlít, Shao Kahn gyakorlatilag legyőzhetetlen, mivel csak Liu Kang és Raiden győzte le, minden idősebb isten segítségével. A fizikai és mágikus erővel is büszkélkedő Shao Kahn a mozdulatok és technikák széles skáláját sajátította el, amelyek az egyik legkeményebb, legkiszámíthatatlanabb ellenféllé teszik.

Képes birodalmakat egyesíteni, életre kelteni a halottakat, átvinni a lelkeket egyik testből a másikba, és varázslatos pajzsokat alkotni.

Ha minden más nem sikerül, megbízható kalapácsa tökéletes eszköz arra, hogy az ellenséget a feledés homályába taszítsa. Annak ellenére, hogy minden harcos benne van Mortal Kombat így vagy úgy le lehet győzni, nem javasoljuk, hogy Shao Kahn ellen próbáljon szerencsét.

A herceg – Katamari Damacy

A herceg – Katamari Damacy

Meglepődhet, ha egy olyan ártatlannak tűnő karaktert lát a listán, mint a Katamari Damacy hercege. Végül is közel sem akkora, mint apja, a Kozmosz királya, és első ránézésre nincsenek menő képességei sem. Ami az egyik legerősebb videojáték-szereplővé teszi, az a Katamari, amely képes elnyelni bármit, amihez hozzáér.

A játék elején a Prince arra korlátozódik, hogy kis háztartási cikkeket, például ceruzákat, elemeket és hasonlókat vegyen fel.

A játék előrehaladtával és a Katamari méretével azonban a Herceg embereket, épületeket, szigeteket és végül egész bolygókat kezd felszedni. Senki sem mentes a herceg Katamari szorításától, és ha csak érintkezik vele, élete hátralévő részében búcsút csókolhat.

Asura – Asura’s Wrath

Asura – Asura

Amiben Asura kitűnik a listán szereplő többi szereplőhöz képest, az az a tény, hogy ereje annál jobban növekszik, minél jobban feldühödik, hasonlóan a Marvel-képregény Hulkjához. Azonban a Hulkkal ellentétben Asura egy félisten ereje van átitatva, ami azt jelenti, hogy ereje messze meghaladja a halandó képességeit.

Asura még akkor is páratlan, ha saját fajtájával áll szemben. Például miután túlélte egy másik félisten támadását Asura haragja , kétszer akkora erővel képes visszavágni, mint ellenfele.

Asura minden csatájában eléri a kozmikus léptéket, és nyers ereje lehetővé teszi számára, hogy mindenféle stratégia vagy játékterv nélkül átszakítsa az ellenséget.

Amaterasu – Okami

Amaterasu – Okami

Ha játszottál Okami , akkor első kézből tudja, hogy Amaterasu Napistennő valójában mennyire elhatalmasodott. Fehér kutya formáját öltve képes megváltoztatni az időjárást, a levegőből tárgyakat létrehozni, telekinézist használni, és még egy kalap cseppjére is lelassítja az időt.

Amaterasu ereje a feltámadásig is kiterjed, az istennő pillanatok alatt képes életre kelteni az elhalt növényeket és fákat.

Bár nincs pontos adat arról, hogy hány hatalma van, nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez nem az a fajta istenség, akit a rossz oldaladon szeretnél.

Kirby – Super Smash Bros.

Kirby – Super Smash Bros.

Lehet, hogy Kirby egy aranyos rózsaszín mókagolyónak tűnik, de rossz oldalon találja magát, és gyorsan a legrosszabb rémálmod lesz. Ez azért van így, mert ő az úgynevezett csillagharcos, a világűr védelmezője, aki halhatatlanságot és végtelen erőt kapott. Ráadásul az általunk ismert Kirby még viszonylag fiatal, ami azt jelenti, hogy képességei az idő előrehaladtával csak erősödni fognak.

Leggyakrabban arról ismerik fel, hogy szinte bármilyen tárgyat elfogyaszt, beleértve az ellenségeket is, Kirby ereje túlmutat ellenségei harci stílusának lemásolásán. Valójában talán nem is ez volt az eddigi leglenyűgözőbb bravúrja.

Amellett, hogy gyakorlatilag elpusztíthatatlan, Kirbyről ismert, hogy lefagyasztja az időt, és felelős az egész világ megmentéséért. Smash Ultimate .

Kratos – A háború istene

Kratos – A háború istene

A listánk élén ott van maga a háború istene, Kratos. Miután leszerelték nagyjából a teljes görög panteont a első három a háború istene játékok, Kratos kiterjeszti hadiútját a skandináv mitológiára God of War 4 . Csak ahelyett, hogy lerohanná Zeuszt, Poszeidónt és Hádészt, Spárta Szelleme azon kapja magát, hogy háborút vív Odin fiával, Baldurral és Thor gyermekeivel, Magnival és Modival.

Kratos nemcsak sikeresen megnyeri ezeket a csatákat, hanem le is győzi a 8 valkűrt, a játék legkeményebb ellenségeit.

A Káosz pengéihez, a Leviathan Axe-hoz, valamint az általa megölt istenségektől ellopott erők és eszközök sokaságával Kratos megállíthatatlan erő, amellyel nem kell számolni. Félig tisztességes apát is alkot.

Ezek is tetszhetnek neked