Legfontosabb Szerencsejáték Legjobb böngészős játékok 2022

Legjobb böngészős játékok 2022

Itt található a legjobb böngészős játékok végső listája, amelyeket ki kell próbálnia. Minden bizonnyal órákon át szórakoztatják majd.

ÁltalJustin Fernandez 2021. december 31. 2021. január 4 Háborús brókerek

A böngészős játékok nagyszerűek a szabadidő elpusztítására, és mindenekelőtt nem igénylik, hogy legyen kedve. játék PC vagy konzol.

Bár lehet, hogy nem mindig azok legjobban kinéző ami a grafikát illeti, a böngészős játékok általában ingyenesek, és több órányi szórakozással jutalmazzák.

Akár rajongója vagy lövészek , platformerek , vagy kirakós játékok , mindenki számára elérhető legalább egy böngészős játék.

Itt kiemeljük a legjobb böngészős játékokat, amelyeket 2022-ben érdemes megnézni.

Tartalmazza az egyjátékos és a többjátékos böngészős játékok keverékét, beleértve néhány ingyenes buildet is, amelyek rendkívül sikeresek voltak.

Ne felejtsen el visszanézni, mert folyamatosan frissítjük ezt a listát új játékokkal, és amíg itt van, fontolja meg a többi válogatott listánk átolvasását:

Összefüggő: A legjobb ingyenesen játszható számítógépes játékok 2022 A legjobb közelgő PC-játékok 2022-ben (és azon túl) A legjobb közelgő indie játékok 2022-ben (And Beyond)

TartalomjegyzékElőadás

slither.io

slither.io

2016-ban jelent meg, slither.io még mindig az egyik legnépszerűbb MMO böngészős játék, a játékosok több mint 67 millió alkalommal jelentkeznek be a játékhoz. A játék elején kiválaszthatod a féreg nevét és színét, mielőtt más játékosokkal teli csatatérre indulnál. Minden játékos férgei kicsiben indulnak, és csak a csatatéren megtalálható vagy a játékos megölésekor hátrahagyott pellet elfogyasztásával tud növekedni.

A játék nagy szabadságot ad annak eldöntésében, hogyan kíván megközelíteni minden kört. Játssz agresszíven, és gyorsan feljebb kerülhetsz a ranglistákon. Azonban minél nagyobb lesz a férge, annál lassabban mozog, így hátrányba kerül az ellenfelekkel szemben. Bekerekedik slither.io néhány perctől akár egy óráig is eltarthat, és a játék nagyszerű munkát végez annak érdekében, hogy azonnal újra akcióba lendüljön, ha veszítene.

Végzet

Végzet

Az 1990-es évek közepén a munkahelyi termelékenység minden idők mélypontját érte el, amikor az irodai alkalmazottak megszállottjává váltak a játéknak. Végzet a munkahelyi számítógépeiken. Eddig a pontig nem igazán történt semmi újítás az első személyű lövöldözős játékok terén. Érthető, hogy a PC-játékosok beleszerettek a játék addiktív játékmenetébe és magával ragadó 2.5D grafikájába.

Ebben Doomguy szerepét vállalod, egy űrtengerészt, aki azon kapja magát, hogy a pokolból küldött démonok hordáival harcol. Most 2022-ben is megtapasztalhatja az eredeti id Software címet teljes pompájában a webböngésző kényelméből. Amellett, hogy beindítja a Végzet franchise, ami még ma is megvan, az eredeti Végzet széles körben minden idők egyik legjelentősebb és legbefolyásosabb játékaként tartják számon.

Pokémon leszámolás

Pokémon leszámolás

Pokémon A rajongók általában két kategóriába sorolhatók: az alkalmi játékosok, akik a történetért és a kalandokért rajonganak, és a versenyző játékosok, akik élvezik a technikaibb szempontok, például a statisztikák és a harcok megszállottságát. Pokémon leszámolás Ez utóbbit szem előtt tartva hozták létre, és PC-alternatívát kínál a játékosoknak a Pokémon-harcokhoz, amely hagyományosan mindig a Nintendo kéziszámítógép- és konzolkészletére korlátozódott.

A játék lehetővé teszi, hogy a semmiből építs fel egy Pokémon csapatot, és online harcolj az ellenfelekkel anélkül, hogy egyetlen Pokeballt is dobnod kellene. A hatalmas és aktív közösség támogatásával a harci sim továbbra is rendszeresen kap frissítéseket, valamint a legutóbbi bejegyzésekben bemutatott új szörnyeket és harci mechanikákat: Pokémon kard és pajzs . Míg Pokémon leszámolás letölthető és külön is futtatható a számítógépén, a web alapú verzió lehetővé teszi, hogy egy webböngészőn belül harcoljon más játékosokkal.

Spelunky HTML 5

Spelunky HTML 5

Spelunky egy egyedülálló 2D platformer, amelyet jellemzően a szélhámos játékok népszerűsítésének tulajdonítanak. A játék figyelemre méltó, hogy az egyik első platformer, amely eljárásilag generált környezeteket tartalmaz, amelyek szintén teljesen elpusztíthatók. A Spelunky azonban leginkább a rejtett titkok jutalmairól ismert, amelyek arra ösztönzik a játékosokat, hogy kísérletezzenek különböző fegyverekkel és fedezzenek fel minden területet.

Bár az eredeti játék, ma ismert Spelunky Klasszikus, frissített változattal együtt megvásárolható Spelunky A HD továbbfejlesztett grafikával, a nem hivatalos HTML 5 porttal a játékosok webböngészőn keresztül élvezhetik a játékot. Bár tartalmaz néhány olyan hibát, amelyeket a későbbi verziókban javítottak, ugyanolyan addiktív, mint az eredeti, és teljesen ingyenes.

QWOP

QWOP

QWOP egyike azoknak a klasszikus böngészős játékoknak, amelyek sokkal egyszerűbb időkből származnak, és úgy tűnik, hogy soha nem veszítik el varázsát vagy annak hiányát, ha Ön egyike azoknak a sokak közül, akik átkozták a játék nehézkes kezelőszerveit, amelyek csak a billentyűzet négy billentyűjére korlátozzák a mozgást. Ebben egy Qwop nevű sportolóként játszol, aki 100 méteren vesz részt az olimpiai játékokon.

A Q, W, O és P billentyűk használatára korlátozva az a cél, hogy a Qwop a pálya egyik végéről a másikra kerüljön anélkül, hogy elesne. Mindegyik billentyű a Qwop lábának más-más részét vezérli, és a ragdoll-fizika és a játék szimulált gravitációja miatti ellenállás befolyásolja őket. Ennek eredményeként meglehetősen nehéz átvinni Qwopot a pálya másik oldalára, és a játékosok többsége azon kapja magát, hogy oda-vissza váltogat a frusztráció és a szórakozás között, miközben megpróbálja elérni a célvonalat.

Celeste Classic

Celeste Classic

Világoskék egy díjnyertes indie platformer, amelynek 2018-ban sikerült meghódítania a játékvilágot. A hivatalos játék megjelenése előtt azonban a kanadai fejlesztő, Matt Makes Games egy prototípuson dolgozott, amelyet ma már ún. Celeste Classic . Ezt a korai verziót eredetileg a Pico-8 virtuális konzolra írták, és még mindig megtalálható a webhelyén.

Ebben egy Madeline nevű lányként játszol, amint felfelé halad egy hegyen, különféle akadályokkal teli platformos szakaszokat teljesítve. Madeline tud ugrani és mászni a falakon, valamint végrehajthat egy légi csapást, amely lehetővé teszi számára, hogy messzebbre utazzon. Bár időnként komoly kihívást jelenthet, a játék az elmúlt évtized legjobb 2D-s platformjátékát tartalmazza, és remek munkát végez, hogy ihletet merítsen a retro és a modern játéktervezésből.

Az utálat királysága

Az utálat királysága

A West of Loathing vidám pálcikafigurás RPG kiadása előtt Zack Jick Johnson játékfejlesztő és az Asymmetric Team egy böngészőalapú prototípust tervezett. Az utálat királysága . Ebben a hat lehetséges osztály egyikéhez tartozó fantázia-kalandorként játszol azon a küldetésen, hogy megmentsd nemzeted királyát a Szemtelen Varázslónőtől.

Minden nap meghatározott számú akciópontot kapsz, amelyeket kalandoknak neveznek, és amelyeket különböző feladatokra használhatsz fel, például bájitalokat készíthetsz vagy új területeket fedezhetsz fel. A kalandok minden nap újraindulnak, és a teljes mennyiséget növelheti étel és pia elfogyasztásával. Az utálat királysága sok dicséretet kapott az évek során komikus hangvételéért, amely megtréfálja az RPG-k történetmeséléséhez kapcsolódó sztereotípiákat.

DarkOrbit újratöltve

DarkOrbit újratöltve

DarkOrbit újratöltve egy böngésző alapú űrharc MMO, amely lehetővé teszi különböző galaktikus területek felfedezését és az idegenek flottáinak harcát, miközben erőforrásokat gyűjt a hajójához. A játékot eredetileg csak úgy hívták DarkOrbit de néhány évvel ezelőtt márkaváltást kapott, ami egybeesett a 3D grafikát és az Ultimate Battle Arena nevű új PvP módot bemutató frissítés kiadásával.

Míg DarkOrbit Az évek során megvolt a maga jó része hullámvölgyekben, nevezetesen a Bigpoint fejlesztő által végrehajtott hatalmas bottiltás hullámban, a közösség még mindig él és virul. Számos szervert és klánt találhat, amelyekhez csatlakozhat hatalmas csapatalapú raidekhez, valamint online zajló versenyképes eSport versenyekhez.

A Wiki játék

A Wiki játék

Más néven Wikipédia-verseny, A Wiki játék azt látja, hogy megkísérel elérni egy adott Wikipédia-bejegyzést egy véletlenszerű kezdő wikioldalhoz kapcsolódó cikkekre kattintva. A cél az, hogy az egyes oldalakon navigáljon, és megtalálja a kapcsolódó témákat, amíg el nem jut a kívánt cikkhez. A játék számos módosító eszközzel is javítható, például korlátozva a játékosok engedélyezett időtartamát vagy kattintásait.

Amíg tudsz játszani A Wiki játék teljesen egyedül, sokkal szórakoztatóbb, ha van egy második játékos, akinek az a feladata, hogy kiválassza a kezdő- és célcikkeket. Felváltva is játszhat, és megnézheti, ki tud a leggyorsabban vagy a legkevesebb kattintással befejezni. Ha rajongsz a kirakós játékokért, vagy egyszerűen csak szeretsz új dolgokat tanulni, ez egy nagyszerű böngészős játék erre.

Linerider

Linerider

Minimalista művészeti stílusa ellenére Linerider egy meglepően robusztus böngészős játék, ahol a játékosok vonalakat húzhatnak az egérrel, amelyek aztán szánkó pályává alakulnak. Ami igazán megkülönbözteti a többi játéktól, az a szimulált fizika jelenléte, amely lehetővé teszi, hogy egyedülálló pályákat hozzon létre, amelyek figyelembe veszik a szán sebességét és helyzetét.

Az évek alatt, Linerider számos funkciót kapott, nevezetesen az alkotások online megosztását és a böngészőbe való betöltését más játékosokkal. Ezenkívül a játék eszközei kibővültek, és immár két szánkó használatának lehetőségét is magukban foglalják, valamint csapóajtók és lassítóvonalak elhelyezését a szinteken.

GeoGuessr

GeoGuessr

Olyan játékok, mint GeoGuessr úgy tűnik, hogy soha nem mennek ki a divatból, ez nyilvánvaló azon játékosok százaiból, akik még mindig minden nap felkeresik az oldalt. A játék vonzereje leginkább a helyszínek sokféleségéből fakad, amely olyan programokat használ, mint a Google Street View és a Mapillary, hogy félig véletlenszerű célpontokat találjon. Amint a játékosok megérkeznek úticéljukhoz, az a feladatuk, hogy rájöjjenek, hogy a világ hol pontján használnak iránytűt és a környezetükben található nyomokat.

Nincs annál magával ragadóbb, mint nézni, ahogy elszállítják az egyiptomi piramisokhoz vagy Párizs nyüzsgő bevásárlónegyedéhez, miközben úgy érzi, hogy valóban ott vagy. Ha úgy gondolja, hogy rájött, hol használ olyan nyomokat, mint a tereptárgyak, a növényzet és az éghajlat, a játék lehetővé teszi, hogy elhelyezzen egy jelölőt, és elküldje a tippet. GeoGuessr majd összeszámol egy pontszámot attól függően, hogy milyen messze volt a tipped a tényleges helytől.

Háborús brókerek

Háborús brókerek

Háborús brókerek egy akciódús többjátékos lövöldözős játék, amelyet webböngészőn belüli futtatásra optimalizáltak. A játék 17 különböző fegyverből álló arzenált tartalmaz, amelyeket olyan módokban próbálhatsz ki, mint a Battle Royale, Team Deathmatch, Missile Launch, Package Retrieval és még sok más. Kilenc egyedi térkép található, amelyek mindegyike izgalmas kilátópontokat kínál, amelyek segítenek megszerezni az ellenséges csapatot.

Háborús brókerek vezethető járműveket is tartalmaz, így megerősített tankok, helikopterek és repülőgépek kényelméből kaszálhatja le ellenfeleit. Szabadon irányíthatja ezeket a járműveket, vagy hagyhatja, hogy egy barátja átvegye az irányítást, miközben ön alulról zuhogja a halált tüzérként. Ha olyan böngészős játékot keres, amely kiemeli a versenyoldalát, Háborús brókerek lehet a tökéletes játék az Ön számára.

Shell Shockers

Shell Shockers

Egy másik webalapú első személyű lövöldözős játék, amelyet érdemes kiemelni Shell Shockers , amely lehetővé teszi a szó szerinti tojások irányítását különböző fegyverek kezelésére alkalmas karokkal. A gyakorlatban ugyanolyan véletlenszerű, mint ahogy a leírásában olvasható, de nagyszerű lehet játszani a megfelelő játékoscsoportokkal. Kilenc különböző térképet tartalmaz három móddal: Team Deathmatch, Capture the Flag és Free for All.

A fegyvertervezés hol van Shell Shockers igazán ragyog, és négy egyedi, különböző játékstílusokhoz szabott kitöltést kínál. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai, amelyek lehetővé teszik, hogy kísérletezzen, és megtudja, melyik a legjobb az Ön számára. A játék minden egyes meccsen elszenvedett ölésért Golden Eggs-t, egy játékon belüli pénznemet jutalmaz, amelyet a tojáshoz való kozmetikumok széles választékára költhet, például fegyverbőrre és kalapokra.

squadd.io

squadd.io

squadd.io egy izometrikus lövöldözős játék, amelyben a játékosok barátaikkal csatázhatnak egy másik csapat ellen, vagy kaotikus, mindenki számára ingyenes csatákban küzdhetnek meg hatalmas arénákban. A játék fő célja az, hogy életben maradj, ameddig csak lehetséges, és feljebb kerülj a ranglistán azáltal, hogy pontokat szerezsz ölésekből. Amellett, hogy segítik a szintlépést, a pontok fegyverek és új karakterek feloldására is használhatók.

A meccsek pörgősek, és csak akkor válnak őrültebbé, ha elkezded gyűjteni a teljesítményeket az arénában található állomásokról. A listán szereplő összes játék közül squadd.io a legegyszerűbb újat ugrani, mivel alapvető játékmechanizmusa nagyon egyszerű. Ezt egy harmadik személyű POV egészíti ki, amely tiszta „madártávlatot” biztosít a környezetedről.

Isleward

Isleward

Bár első pillantásra nem úgy tűnik, Isleward egy nyílt forráskódú, rogue-szerű böngésző, amelyet többjátékosra szabtak. Ebben a játékosok megalkotják saját karakterüket, mielőtt Strathford városába vetették magukat, amely a játék központjaként működik. Itt elsajátítják a játék harci és fejlődési rendszerének csínját-bínját, mielőtt elindulnának saját kalandjaik kidolgozására.

Mitől Isleward egyedülálló, hogy a hangsúly a többjátékoson van, amit általában nem látni a roguelike-ban. A játékosok partikat alakíthatnak, és hajót hajózhatnak különböző szigetekre, ahol kincs után kutatva varázsolhatnak és felfedezhetik a kazamatait. A karakterek erősebbé válnak a jobb felszereléssel, és a játék rendelkezik egy szintező rendszerrel, amely lehetővé teszi a karaktered tetszés szerinti felépítését.

Sunset Bike Racer

Sunset Bike Racer

Sunset Bike Racer egy fizikán alapuló motocross játék, amely Unity-n fut. Ubisoftra emlékeztet Próbák sorozat, a játék az idővel versenyez, hogy megtisztítsa a rámpákkal, akadályokkal, titkokkal és parancsikonokkal telezsúfolt motocross pályákat, miközben kezeli a kerékpár helyzetét és sebességét, mindkettőt szimulált fizika befolyásolja.

Sunset Bike Racer lehetővé teszi olyan mutatványos trükkök végrehajtását is, mint például a nitro-erősítő feltöltése, például a billentések és a kerekek, amelyek jól jöhetnek, ha kifogy az időből. Az egyes szintek végén egytől háromig terjedő pontszámot kapsz, és ha minden szinten tökéletes pontszámot kapsz, akkor a játék leggyorsabb kerékpárja lesz elérhető.

Ősz London

Ősz London

Most ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját, Ősz London egy lebilincselő, böngésző alapú RPG, amelyet 2009-ben adott ki a Failbetter Games, amely azóta is az ugyanilyen hangulatú Napmentes tenger és Napmentes égbolt játékok. Sok játékos még mindig úgy gondolja Ősz London hogy a stúdió eddigi legjobb munkája legyen, a játék minőségi írásának, valamint magas újrajátszhatósági értékének köszönhetően.

Ebben a játékosok egy új londoni érkezés szerepét töltik be, és a város mélyén kell navigálniuk annak reményében, hogy feljussanak a csúcsra. A játék robusztus szerepjáték-élményt kínál, amelynek középpontjában több ezer olyan döntés meghozatala áll, amelyek meghatározzák, hogy kivé váljon a karakter. Különféle vállalkozásokba lehet befektetni (legális és illegális is), valamint szakmákba is lehet befektetni.

Rendezés a Bíróság

Rendezés a Bíróság

Rendezés a Bíróság egy másik Unity-alapú játék, amely böngészőben fut. Hasonló játékokhoz, mint pl Igen, kegyelmes úr , Rendezés a Bíróság látja, hogy hűséges alattvalók birodalmát irányítod, akik gyakran fordulnak hozzád szívességeket kérve. Uralkodóként Ön dönti el, ki használja a királyság erőforrásait egy egyszerű igen vagy nem döntéshozatali rendszer segítségével.

Az egyes tranzakciók előnyeinek és hátrányainak mérlegelésén kívül a fő célja a birodalma erőforrásainak fenntartása, miközben az emberek boldogok maradnak. A játék elbűvölő, kézzel rajzolt látványelemeket tartalmaz, amelyeket további érdekes karakterek egész sora egészít ki, mint például hercegnők, varázslók és még macskák is, akik a trónra lépnek, hogy alkut kössenek.

Treasure Aréna

Treasure Aréna

A fizetős verzió megjelenése előtt Treasure Aréna szigorúan egy böngésző alapú 2D aréna lövöldözős játék volt, amely mind a helyi, mind az online többjátékost támogatta. És közben Super Treasure Arena Lehetséges, hogy egy csomó új funkciót és lejátszható karaktert adott hozzá, az eredeti HTML-5 verzió ugyanolyan kielégítő, ha kényelmesen játszható a böngészőből, a költségek nélkül.

Ebben te és barátaid összefoghatsz vagy versenyezhetsz kincskeresésért, miközben hat különböző térképen is megküzdhetsz az ellenséggel. Három osztály közül választhat: Warrior, Rogue és Mage, és mindegyik rendelkezik a saját speciális képességeivel. A térképek felfedezése során különféle fegyverekkel és erőkkel találkozhatsz, amelyek felszerelhetők, hogy karakteredet megállíthatatlan gyilkológéppé varázsold.

Ezek is tetszhetnek neked