Legfontosabb Szerencsejáték A Realm Royale legjobb beállításai – FPS növelése, teljesítmény fokozása, késleltetés javítása

A Realm Royale legjobb beállításai – FPS növelése, teljesítmény fokozása, késleltetés javítása

Most kezdtem el játszani a Realm Royale-t, és szeretné tudni, hogyan javíthatja ki a késleltetési problémákat és növelheti az általános FPS-t? Íme egy egyszerű útmutató, hogyan lehet pontosan ezt elérni! Az útmutató követése után sokkal jobb teljesítményt fog elérni a Realm Royale-ban.

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 8 realm royale legjobb beállításai

Realm Royale , a Hi-Rez Studios battle royale játéka, megjelent az Early Accessben, és pozitív visszajelzéseket kapott a játékosoktól. Ez egy jó Fortnite és PUBG alternatíva azoknak, akik a Fortnite által kínált hétköznapi, rajzfilmszerű grafikát akarják, de nem akarják a játék építő aspektusát.

Mivel ez a játék korai hozzáférésben van, még sok optimalizálnivaló van hátra, így ha késést tapasztal a játékban, ne aggódjon! Idővel jobbnak kell lennie, amint azt a legtöbb Early Access címnél láthattuk eddig.

Ha azonban magasabb FPS-t és jobb teljesítményt szeretne a Realm Royale-ban, kövesse ezeket a lépéseket, hogy a legtöbbet hozza ki számítógépéből, és az FPS-szám gördülékeny legyen.

Mindenekelőtt győződjön meg arról, hogy megfelel a Battle Royale játék minimális rendszerkövetelményeinek.

TartalomjegyzékElőadás

Realm Royale: Minimális követelmények

  CPU:Intel Core i5-2320 / AMD FX-4350GPU:Nvidia GTX 660 / AMD HD 7870RAM:8 GBLemez terület:10 GB

PC beállítások

Kezdjük a számítógép beállításainak optimalizálásával. Ez elég elemi, de ha nem csináltad meg ezeket a finomításokat, akkor sok képkockáról lemaradsz!

 1. Ha a Realm Royale-t laptopon játszik, akkor mindenekelőtt győződjön meg arról, hogy laptopja akkumulátorteljesítmény módban fut.
 2. Zárja be a többi futó programot. Az olyan programok, mint a Google Chrome, sok memóriát fogyasztanak, ezért ha késést tapasztal, próbálja meg bezárni ezeket.

NVIDIA beállítások

 1. Nyissa meg az NVIDIA Vezérlőpultot.
 2. Kattintson a 3D beállítások kezelése elemre
 3. Válassza ki a Realm Royale-t a játéklistából, és győződjön meg arról, hogy mindent optimalizált. Kövesse a mi finomításaink itt .

Játék beállítások

 1. Készlet Használja a D3D11-et Engedélyezve
 2. Készlet Felbontás a monitor natív felbontásához. Ezzel csökkentheti a felbontást a felbontás skála helyett.
 3. Készlet Képernyő típusa teljes képernyőre
 4. Készlet Felbontási skála 100-ra
 5. Készlet Anti-aliasing a Ki lehetőségre
 6. Készlet Vertikális szinkron Fogyatékosra
 7. Készlet Világrészlet nagyon magasra
 8. S set hadow Részlet a Magasra
 9. Készlet Textúra részlet a Magasra
 10. Készlet Részecske részlet a Magasra
 11. Készlet Shader minőség közepesre

És nagyjából ennyi! Ha jobban szeretne célozni, akkor ügyeljen arra, hogy csökkentse az érzékenységét és a céltávcső érzékenységét is.

Ezek is tetszhetnek neked